Mehilainen-main-image-article-web

Nyt voit maksaa Smartum Terveysedulla Hammas Mehiläisessä!

Saatko työnantajaltasi terveysetua? Meillä on tarjolla sinulle upeita uutisia! Smartum terveysetua voit nyt hyödyntää myös Hammas Mehiläisen toimipaikoissa ympäri Suomen.

“Terve suu on tärkeä osa ihmisen kokonaisterveyttä ja hyvinvointia sekä myös työkyvyn tärkeä osatekijä. Olemme Hammas Mehiläisessä iloisia päästessämme aloittamaan yhteistyön Smartumin kanssa. Näin voimme yhä paremmin palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti.”, iloitsee Hammas Mehiläisen liiketoimintajohtaja Tuomas Polttila.

Mikä on Smartum Terveysetu?

Smartumin terveysetu on tarkoitettu työkykyä ylläpitävien terveyspalveluiden maksamiseen. Terveysetua voi käyttää esimerkiksi hammashoitoon, fysioterapiaan tai erikoislääkärien palveluihin.

Työnantajasi määrittelee palvelutyypit (Hammashoito, Fysioterapia, Erikoislääkäripalvelut), joihin voit käyttää saamaasi terveysetua. Tarkista siis ennen käyttöä SmartumPay-sovelluksesta, mitkä palvelut työnantajasi on valinnut terveysetuusi. Jos sinulla ei vielä ole SmartumPay-sovellusta, lataat sen ilmaiseksi sovelluskaupoista.

Löydät lähellä olevat käyttöpaikat helpoiten SmartumPay-sovelluksesta tai Smartumin Käyttöpaikkahausta kotisivuiltamme.

Varaa aika netissä ja kerro toimipisteen kassalla, että käytät maksutapana Smartumin terveysetua. Maksu onnistuu paikan päällä helposti SmartumPay-sovelluksella.

Toimi näin:

 
Tarkista terveysedun käyttökohteet. Smartumin terveysetu on vapaaehtoinen osa työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa. Työnantaja päättää itsenäisesti, mitkä hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut kuuluvat terveysedun piiriin. Palvelut on rajattu kolmeen tyyppiin – hammashoitoon, fysioterapiaan sekä erikoislääkäripalveluihin.

Tarkista palvelutyypit SmartumPay-sovelluksesta:

  1. Avaa sovellus
  2. Valitse yläreunasta “Terveys”
  3. Näet lueteltuna työnantajasi valitsemat terveysedun käyttökohteet (ks. kuva alla)
  4. Etsi sopiva käyttöpaikka ja hyödynnä etua terveytesi tukemiseen!

terveysetu_servicetypes-1

Hyvinvointiterveisin,

Smartum & Hammas Mehiläinen

Eikö työnantajasi tarjoa sinulle Smartumin työsuhde-etuja?

Haluaisitko Smartumin työsuhde-edut käyttöösi tai eikö työnantajasi tarjoa sinulle vielä Smartumin terveysetua? Ilmianna työnantajasi ja olemme häneen yhteydessä!

 

 

SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön