Puhelinasiakaspalvelumme on kiinni keskiviikkona 22.3. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Chat palvelee normaalisti. Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme! 

Jooga-nainen-ja-koira

Oletko sinä meidän uusi Digital Sales Manager?

Etsimme Digital Sales Manageria Smartumin Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tiimiin

Hei sinä, jonka sydän sykkii markkinointiautomaatiolle sekä digimyynnin ja asiakaspolkujen kehittämiselle. Onko myös Hubspot hallussasi? Hienoa – Digital Sales and Marketing tiimissämme on vapautumassa paikka intohimoiselle tekijälle, joka haluaa edistää kanssamme yksilöllistä hyvinvointia.

Mitä pääset tekemään Smartumilla?

Digital Sales Managerin roolissa vastaat siitä, että jo käytössämme oleva Hubspot tukee parhaalla mahdollisella tavalla markkinointia, Digimyyntiä, asiakaspolkuja ja erinomaista asiakaskokemusta. Toimit markkinoinnin ja myynnin automaation proaktiivisena kehittäjänä. Olet verkkosivustomme tuoteomistaja vastaten sen kehittämisestä ja analytiikasta. Johdat verkkosivujen ja verkkokaupan jatkuvaa testaamista ja kehittämistä dataohjautuvasti. Vastaat myös verkkokaupan datan keräämisestä ja hyödyntämisestä. Sinulla on myös tärkeä rooli digitaalisten asiakaspolkujen, asiakasviestinnän automaatioiden sekä asiakaskokemuksen kehittämisessä. Olet yhtä aikaa näkijän ja tekijän roolissa, joten ideoiden kehittelyn lisäksi olet valmis myös viemään niitä käytäntöön.

Kaipaamme aika ajoin myös entistä toimivampia ja tehokkaampia markkinoinnin, myynnin ja viestinnän työkaluja, jolloin tehtävänäsi on löytää niistä meille parhaat ratkaisut. Työskentelet Digital Sales and Marketing tiimissä, mutta teet päivittäistä yhteistyötä mm. myynti- sekä tech-tiimin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Roolisi tulee olemaan mielenkiintoinen ja monipuolinen. Menestyt tehtävässä parhaiten, jos

 • sinulla on kaupallinen koulutus, tai olet hankkinut tehtävään tarvittavan ymmärryksen työsi kautta.
 • sinulla on vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
 • hallitset Hubspotin Marketing- ja Sales -työkalut jo melko suvereenisti.
 • ymmärrät CRM työkalujen parhaat käytännöt ja osaat organisoida asiakasdataa.
 • olet rakentanut B2B-asiakkaille menestyksekkäästi inbound-markkinointia ja hoitomalleja markkinointiautomaatiota hyödyntäen.
 • sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta, jatkuvaan testaamiseen pohjautuvasta verkkokaupan tai verkkosivujen kehittämisestä.
 • modernit markkinoinnin analytiikkatyökalut ovat jo näpeissäsi ja olet valmis oppimaan uutta.
 • olet innostunut asiakaskokemuksen ja asiakaspolun monikanavaisesta kehittämisestä.
 • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
 • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti, että suullisesti.
 • sinulla on perustason ymmärrys koodikielistä HTML ja CSS tai olet valmis opettelemaan ne.

Lisäksi katsomme eduksesi mahdollisen projektinjohtamiskokemuksen sekä ketterän kehittämisen toimintamallien tuntemisen. Meille on tärkeää, että jaat arvomme Avoin, Utelias ja Rohkea. Olet avoin kohdatessasi ihmisiä ja näkökulmia, utelias etsiessäsi parhaita ratkaisuja ja haastaessasi omaa ajatteluasi, ja olet rohkea kokeilemaan sitäkin, mitä ei ole aiemmin kokeiltu. Omaksut oman osaamisesi jatkuvan kehittämisen osana työnkuvaasi.

Me Smartumilla työskentelemme usein moniosaajatiimeissä. Ohjaat oman vastuualueesi tehtäviä itsenäisesti ja priorisoit toimenpiteitä tavoitteisiin pohjautuen. Päämääränäsi on tukea digitaalisen myynnin kasvua sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen syntymistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Sinua odottaa dynaaminen ja työstään innostunut digimyynti- ja markkinointi tiimi sekä noin 60 muuta smartumlaista.
 • Meillä tuetaan työn ja muun elämän tasapainoa sekä vaalitaan inhimillistä työkulttuuria. Kellokortteja meillä ei tunneta, koska luotamme siihen, että jokainen osaa suunnitella oman työaikansa parhaiten.
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi Smartumin työsuhde-edut, laajan työterveyshuollon, modernit työvälineet sekä mahdollisuuden käyttää 3 tuntia viikossa työaikaa liikuntaan tai kulttuuriin.
 • Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Voit kuitenkin tehdä töitä joustavasti sekä etänä että toimistolla.
 • Smartumilla voit olla rennosti oma itsesi!

Hae 31.1.2023 mennessä

Kutkuttaako? Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 30.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@smartum.fi .

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit soittaa 18.1.2023 klo 9-15 Sini Pankalle (Chief Commercial Officer) numeroon 040 706 9199, tai 26.1 - 29.1 klo 8-14 Maria Meurmanille (Head of Digital Sales and Marketing) numeroon 050 538 8876.

 

Yritysesittely

Smartum on suomalainen perheyritys, joka on edistänyt yksilöllistä hyvinvointia vuodesta 1995 lähtien. Yli 13 000 työnantaja-asiakasta tarjoaa henkilöstölleen Smartumin työsuhde-etuja, joiden piirissä on lähes 700 000 työntekijää. Smartumin valtakunnallinen kumppaniverkosto koostuu lähes 30 000 yrityksestä, joissa maksun voi kuitata Smartum-maksuvälineillä.

Viime vuosien aikana Smartumissa on otettu iso harppaus digitaalisten palvelujen kehittämisessä. SmartumPay-mobiilisovellus saa asiakkailtamme jatkuvasti alan parhaat arviot. Uudistamme myös parhaillamme tapaa, jolla työsuhde-etuja tarjotaan. Tässä kehityksessä sinä pääset olemaan tärkeässä roolissa.