SmartumPayn kirjautumispalvelu on uudistumassa lähiviikkojen aikana ja uudistuksen myötä kirjautuminen tulee sujumaan mutkattomammin. Lue lisää aiheesta täältä.

Verkkomaksu_maksutapa

 

 

Lisää myyntiä ja asiakkaita yrityksellesi Smartum-verkkomaksulla!

Rajoitusten suljettua toimipisteitä poikkeusoloissa verkkomaksaminen on kasvanut räjähdysmäisesti! Smartum-verkkomaksun jo käyttöön ottaneet kumppanimme ovat olleet todella tyytyväisiä maksutapaan, eikä syyttä. Se on lisännyt kumppaneidemme smartumeista saatavia tuloja ja tuonut heille uusia asiakkaita. Lisäksi verkkomaksun käyttöönotto on koettu helpoksi. Lue tästä blogista miksi sinun yrityksesi kannattaa myös ottaa käyttöön verkkomaksu.

Verkkomaksamisen suosio etujen käyttäjien keskuudessa tuskin tulee hiipumaan tulevaisuudessakaan, sillä kesäkuussa 2021 toteuttamamme kyselyn vastausten perusteella 11 % etujen käyttäjistä kertoi käyttävänsä etujaan mieluiten verkkomaksun avulla.


Haastattelimme tätä blogia varten kahta kumppaniamme ja kysyimme heidän kokemuksiaan Smartumin verkkomaksamisesta. Haastateltavina olivat Liikku Kuntokeskuksen CEO Johanna Riihijärvi ja SUHK Oy:n Palveluista vastaava johtaja Mikko Virtala.


Johanna Riihijärvi kertoo olevansa tyytyväinen Smartumin verkkomaksuun. 80 % Liikun Smartum-tuloista on jo aiemmin tullut sähköisistä maksuista, ja korona-aikana sähköisten maksutapojen käyttö on kasvanut 100 prosenttiin. ”Uuden verkkomaksun käyttöönoton seurauksena manuaalinen työ on vähentynyt huomattavasti, sillä aiemmin tulevat sähköiset maksut piti käydä kohdistamassa yksi kerrallaan oikealle asiakkaalle”, Riihijärvi toteaa ja kertoo verkkomaksun käyttöönoton olleen todella helppoa. 


Mikko Virtalan mukaan verkkomaksaminen on lisääntynyt entisestään korona-aikana. ”Smartum-verkkomaksu on lisännyt selvästi Suomen Urheiluhierontakeskus SUHK Oy:n myyntiä, ja tuonut meille uusia asiakkaita. Smartum-verkkomaksun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa ja IT-tuki onnistui lisäämään sen päivässä”, Virtala kiittelee.


Tässä tiivistettynä viisi tärkeintä syytä miksi yrityksesi tulisi ottaa Smartum-verkkomaksu käyttöön:
1. Verkossa maksaminen kasvaa jatkuvasti.
2. Verkkomaksua toivotaan yhä enemmän maksutapana etujen käyttäjien keskuudessa.
3. Verkkomaksu tuo mitä todennäköisimmin yrityksellesi lisää asiakkaita ja lisää smartumeista saatavaa myyntiä.
4. Varmistat, että pysyt mukana kehityksessä ja kilpailukykysi säilyy.
5. Verkkomaksun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Lue lisää verkkomaksusta


Smartumin hyvinvointietuja liikkuu markkinassa vuosittain lähes sata miljoonaa euroa. Smartum-etujen käyttäjien tileillä on yhä huima määrä koronan myötä käyttämättä jääneitä etuja eli sinulle potentiaalista myyntiä. Jotta saat aktivoitua heidät käyttämään etujaan ja siten tuomaan rahaa yrityksesi kassaan, sinun kannattaa nyt tarjota heille mahdollisuutta ostaa palveluitasi myös kätevästi etänä verkkomaksun avulla.

Voit lisätä Smartum-verkkomaksutavan nettisivuillesi tai verkkokauppaasi joko itse tai verkkosivujesi kehittäjän avustuksella.

 

Näin otat verkkomaksun käyttöön

 

Olemme listanneet täällä kaikki yritykset, jotka tarjoavat Smartum-verkkomaksua. Tuomme tätä listaa säännöllisesti esiin etujen käyttöön kannustavassa viestinnässä eri kanavissa. 

Mikäli et kuulu vielä Smartumin kumppaniverkostoon. Pääset liittymään täältä.