bussi-kulkee

Smartumin työmatkaedulla voi nyt maksaa HSL-sovelluksessa

Smartum-etujen käyttömahdollisuudet laajenevat jälleen: nyt Smartum-työmatkaedulla maksaminen sujuu vaivattomasti myös HSL-mobiilisovelluksella! Sovelluksen avulla HSL-matkalipun osto Smartumin työmatkaedulla sujuu näppärästi vain muutamalla näpäytyksellä.

HSL:n matkalipulla voi kulkea ratikalla, metrolla, junalla, bussilla sekä lautalla HSL-alueella. Aikuisten, henkilökohtainen matkalippu on ostettavissa joko valitsemallesi matkustusalueelle tai koko HSL-alueelle. Smartum-työmatkaedulla ostat liput käden käänteessä esimerkiksi lähijunaan tai vaikkapa kesäretkelle Suomenlinnan lautalle! Hyödyntämällä työmatkaetusi ja suosimalla julkista liikennettä sekä työ- että vapaa-ajan matkoillasi teet myös palveluksen ympäristölle.

Smartumin työmatkaedulla maksaminen on helppoa

Tällä hetkellä HSL-sovelluksessa voi ostaa Smartumin työmatkaedulla kertalippuja yksittäisille matkoille, vuorokausilippuja 1-7 päivän ajaksi sekä kerralla ostettavia 30 päivän matkalippuja koko kuukauden HSL-matkoille.

Smartum-maksun tekeminen HSL-sovelluksessa on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi muuta kuin Smartum-edun käyttäjäksi tunnistautumisen lipun oston yhteydessä. Katso tarkemmat ohjeet Smartum-työmatkaedun käyttöön HSL-sovelluksessa täältä. Hyppää kyytiin ja hyödynnä työmatkaetusi mutkattomasti mobiilissa!

HSL_nosto

Maksa matkalippusi Smartumilla HSL-sovelluksessa!

Smartumin työmatkaedulla maksaminen HSL-sovelluksessa on helppo nakki. Sen kun valitset haluamasi mobiililipun, tunnistaudut maksunteon yhteydessä Smartum-käyttäjäksi ja pistät maksaen!