Puhelinasiakaspalvelumme on kiinni keskiviikkona 22.3. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Chat palvelee normaalisti. Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme! 

Portaat_pienennetty

Kulttuuriedun käyttömahdollisuudet laajenivat

Tänä vuonna olemme saaneet iloita kulttuuriedun käyttömahdollisuuksien laajenemisesta. Monien työsuhde-edut vanhenevat vuoden lopussa, joten kerää vinkit talteen ja hyödynnä omasi kulttuurielämysten parissa!

Kulttuurietu käy nyt virtuaalitapahtumiin ja messuille

Yhdessä tapahtuma-alan toimijoiden kanssa joulukuussa 2020 tekemämme vetoomus tuotti tulosta. Kesäkuussa eduskunta hyväksyi lakimuutoksen, jonka myötä kulttuurietua voi nyt hyödyntää reaaliaikaisiin virtuaalitapahtumiin sekä messuihin, jotka liittyvät urheiluun tai taiteenaloihin. Lue lisää

Urheilukortti tai Museokortti on pääsylippusi elämyksiin

Kulttuuriedulla voit maksaa Urheilukortin, jolla saat pääsylipun viiteen urheilutapahtumaan. Urheilukortilla myös tuet valitsemaasi seuraa, lajia, Olympia- tai Paralympiarahastoa ja saat etuja sekä tarjouksia.

Jos viihdyt enemmän taiteen tai historian parissa, hyödynnä kulttuurietuasi Museokorttiin, jolla takaat elämyksiä yli 300 museossa ja näyttelyssä ympäri Suomen. Smartum-käyttäjänä saat nyt ilmaisen lisäkuukauden Museokortillesi, kun hyödynnät liikunta- ja kulttuurietuasi sekä etukoodia Smartum2021.

Lippupisteen ja Tiketin liput kätevästi R-Kioskeilta

Kulttuuriedullasi voit ostaa R-Kioskeilta lähes kaikkia Lippupisteen lippuja sekä lunastaa Lippupisteen ja Tiketin ennakkoon varattuja lippuja. Musiikkikonsertti, urheilumatsi tai kutkuttava komedianäytös on aina hyvä valinta! Lue lisää

Uusi taito haltuun kulttuuriedulla

Kansalaisopistot ja muut tahot tarjoavat erilaisia kursseja, jotka voit maksaa kulttuuriedulla. Liikunta- ja kulttuuriedun piiriin kuuluvat esimerkiksi liikunta-, taide-, musiikki- ja käsityöaiheiset kurssit. Joko olet tutustunut esimerkiksi Rockwayn monipuoliseen soittokurssitarjontaan verkossa?

Kaipaatko lisää ideoita kulttuuriedun hyödyntämiseen? Tutustu vinkkipakettiimme!

Taidekurssille Smartumeilla

Ideoita kulttuuriedun käyttöön 

Etkö vielä tiedä mihin haluaisit hyödyntää kulttuurietuasi? Kurkista Smartumin Käyttöpaikkahakuun ja valitse välilehdeltä käytössäsi oleva etu.

Hae käyttöpaikkoja

Ideoita kulttuuriedun käyttöön