SmartumPayn kirjautumispalvelu on uudistumassa lähiviikkojen aikana. Lue lisää aiheesta täältä.

Basket_Ball

Haussa Content Marketing Specialist

Oletko idearikas ja innostava sisällöntuottaja, jota motivoi yksilöllisen hyvinvoinnin edistäminen? Hienoa – markkinointi- ja viestintätiimistämme on vapautumassa paikka juuri sinulle.

Mitä pääset tekemään Smartumilla?

Content Marketing Specialistin roolissa vastaat Smartum-etujen käyttäjiä aktivoivan markkinointiviestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Tavoitteenasi on innostaa heitä edistämään hyvinvointiaan kertomalla monipuolisista tavoista hyödyntää niin liikunta-, kulttuuri-, lounas-, hieronta- kuin työmatkaetujaan. Olet Smartumilla se henkilö, jolla on aina takataskussaan ideoita inspiroiviksi sisällöiksi!

Samalla varmistat, että markkinointiviestintä on osaltaan luomassa parasta mahdollista asiakaskokemusta ja että sisällöt ovat ajan tasalla. Myös informatiivinen sisällöntuotanto kuuluu toimenkuvaasi. Tuottamasi sisällöt kohdistuvat pääosin Smartum-etujen käyttäjille, mutta tuotat sisältöjä luontevasti myös yritysasiakkaillemme.

Tehtäviisi kuuluvat
 • jatkuva sisältöjen ideointi ja etujen käyttömahdollisuuksien kartoittaminen.
 • yhteistyö Smartum-verkostoon kuuluvien palveluntarjoajien kanssa.
 • kampanjakokonaisuuksien suunnittelu, koordinointi ja toteutus eri kanavia ja keinoja hyödyntäen.
 • sisällöntuotannon suunnittelu ja toteutus sosiaalisen median kanaviin (tällä hetkellä Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter).
 • some-kanavissa tapahtuvan maksetun mainonnan suunnittelu, toteutus, seuranta ja optimointi.
 • uutiskirjeiden ja blogien koordinointi ja sisällöntuotanto.
 • verkkosivujen sekä muiden omien kanavien ja asiakasmateriaalien sisällöntuotanto ja päivittäminen.
 • some-keskustelujen seuranta ja osallistuminen keskusteluihin.

Pääset myös vaikuttamaan siihen, miten eri kanavat valjastetaan käytön aktivoimisen välineiksi. Olemme kehittämässä käytön aktivointia aivan uudelle tasolle, ja toivomme sinun tuovan tähän työhön oman näkemyksesi ja työpanoksesi.

Mitä odotamme sinulta?

Roolisi Smartumilla tulee olemaan mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tylsiä päiviä ei tässä työssä tule vastaan! Menestyt tehtävässä parhaiten, jos

 • sinulla on kaupallinen, mielellään markkinointiin tai viestintään suuntautunut koulutus.
 • sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus itsenäisistä sisällöntuotannon tehtävistä sekä some-mainonnasta. Olet rakentanut Facebookissa myös isompia kampanjakokonaisuuksia.
 • olet tottunut seuraamaan ja optimoimaan some-mainontaa ja kehittämään sen raportointia.
 • sinulla on kyky tuottaa selkeää ja innostavaa kirjallista viestintää suomeksi ja englanniksi, mutta tarvittaessa myös ruotsiksi. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.
 • hallitset MS Office -ohjelmat, ja hyödynnät sujuvasti Adobe Photoshopia ja InDesignia tuottaessasi sisältöjä eri kanaviin.
 • sinulla on kokemusta vähintään yhden uutiskirjetyökalun päivittäisestä käytöstä sekä verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmästä (mieluiten Hubspot).
 • ymmärrät vahvan brändin merkityksen ja osaat hyödyntää some-kanavia yhdenmukaisen brändimielikuvan vahvistamisessa.
 • sinulla on asiakaslähtöinen, tavoitteellinen ja kehittävä ote työhösi.
 • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Lisäksi erotut eduksesi, jos sinulla on kokemusta mobiilisovelluksen käytön aktivoimisesta kuluttajapuolella.


Meille on tärkeää, että jaat arvomme Avoin, Utelias ja Rohkea. Olet avoin kohdatessasi ihmisiä ja näkökulmia, utelias etsiessäsi parhaita ratkaisuja ja haastaessasi omaa ajatteluasi, ja olet rohkea kokeilemaan sitäkin, mitä ei ole aiemmin kokeiltu. Omaksut oman osaamisesi jatkuvan kehittämisen osana työnkuvaasi.


Me Smartumilla työskentelemme usein moniosaajatiimeissä. Ohjaat kuitenkin omaan vastuualueesi tehtäviä itsenäisesti ja priorisoit toimenpiteitä ja ajankäyttöäsi tavoitteisiin pohjautuen.

Mitä tarjoamme?
 • Sinua odottaa dynaaminen ja työstään innostunut neljän hengen markkinointi- ja viestintätiimi, jonka kanssa voit sparrata ajatuksiasi ja ideoitasi.
 • Meillä tuetaan työn ja muun elämän tasapainoa sekä vaalitaan inhimillistä työkulttuuria. Kellokortteja meillä ei tunneta, koska luotamme siihen, että jokainen osaa suunnitella oman työaikansa parhaiten.
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuoliset Smartumin työsuhde-edut, laajan työterveyshuollon, modernit työvälineet sekä mahdollisuuden käyttää 3 tuntia viikossa työaikaa liikuntaan tai kulttuuriin.
 • Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Voit kuitenkin tehdä töitä joustavasti sekä etänä että toimistolla.
 • Smartumilla voit olla rennosti oma itsesi!
Hae 29.7. mennessä

Innostuitko? Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@smartum.fi mahdollisimman pian, viimeistään 29.7.2021. Täytämme tehtävän heti kun löydämme sopivan tekijän. Jos haluat kysyä tehtävästä tarkemmin, voit soittaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Jylhä-Vuoriolle (+358 40 840 3841) ti 20.7. klo 14-16 tai ke 28.7. klo 9-11.

Pari sanaa Smartumista

Smartum on suomalainen perheyritys, joka on edistänyt yksilöllistä hyvinvointia vuodesta 1995 lähtien. 13 000 työnantaja-asiakastamme tarjoavat työntekijöilleen Smartumin työsuhde-etuja, joiden piirissä on lähes 700 000 työntekijää. Smartumin valtakunnallinen palveluntarjoajaverkosto koostuu yli 28 000 yrityksestä, joissa maksun voi kuitata Smartum-eduilla.

Viime vuosien aikana Smartumissa on otettu iso harppaus digitaalisten palvelujen kehittämisessä. SmartumPay-mobiilisovellus saa asiakkailtamme jatkuvasti alan parhaat arviot.