SmartumPay-sovellukseen on tuotu vaihtoehtoinen kirjautumistapa, jonka avulla kirjautuminen sujuu aiempaa mutkattomammin. Lue lisää
Olemme lopettaneet nimettyjen seteleiden myynnin lokakuusta 2021 alkaen.

hero-example-image

Oletko sinä Smartumin uusi Marketing Technologist?

Hei sinä, jonka sydän sykkii markkinointiautomaatiolle sekä digimyynnin ja asiakaspolkujen kehittämiselle. Onko myös Hubspot hallussasi? Hienoa – markkinointi- ja viestintätiimistämme on vapautumassa paikka intohimoiselle tekijälle, joka haluaa edistää kanssamme yksilöllistä hyvinvointia.

Mitä pääset tekemään Smartumilla?

Marketing Technologistin roolissa vastaat siitä, että jo käytössämme oleva Hubspot tukee parhaalla mahdollisella tavalla markkinointia, myyntiä, asiakaspolkuja ja erinomaista asiakaskokemusta. Toimit markkinoinnin ja myynnin automaation proaktiivisena kehittäjänä sekä sisäisenä tukena ja kouluttajana. Olet myös juuri uudistetun verkkosivustomme tuoteomistaja vastaten sen kehittämisestä ja analytiikasta. Johdat verkkosivujen jatkuvaa testaamista ja kehittämistä dataohjautuvasti. Sinulla on myös tärkeä rooli digitaalisten asiakaspolkujen, asiakasviestinnän automaatioiden sekä asiakaskokemuksen kehittämisessä. Olet yhtä aikaa näkijän ja tekijän roolissa, joten ideoiden kehittelyn lisäksi olet valmis myös viemään niitä käytäntöön.

Kaipaamme aika ajoin myös entistä toimivampia ja tehokkaampia markkinoinnin, myynnin ja viestinnän työkaluja, jolloin tehtävänäsi on löytää niistä meille parhaat ratkaisut. Työskentelet markkinointi- ja viestintätiimissä, mutta teet päivittäistä yhteistyötä mm. myynti- sekä tech-tiimin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Roolisi Smartumilla tulee olemaan mielenkiintoinen ja monipuolinen. Menestyt tehtävässä parhaiten, jos

 • sinulla on kaupallinen koulutus, tai olet hankkinut tehtävään tarvittavan ymmärryksen työsi kautta.
 • sinulla on vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
 • hallitset Hubspotin Marketing- ja Sales -työkalut jo melko suvereenisti.
 • olet rakentanut B2B-asiakkaille menestyksekkäästi inbound-markkinointia ja hoitomalleja markkinointiautomaatiota hyödyntäen.
 • sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta, jatkuvaan testaamiseen pohjautuvasta verkkokaupan tai verkkosivujen kehittämisestä.
 • markkinoinnin analytiikkatyökalut ovat jo näpeissäsi.
 • ajattelet asiakaslähtöisesti ja olet innostunut asiakaskokemuksen monikanavaisesta kehittämisestä.
 • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
 • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
 • hallitset MS Office -ohjelmat.
 • sinulla on perustason ymmärrys koodikielistä HTML ja CSS tai olet valmis opettelemaan ne.

Lisäksi katsomme eduksesi mahdollisen projektinjohtamiskokemuksen sekä ketterän kehittämisen toimintamallien tuntemisen. Meille on tärkeää, että jaat arvomme Avoin, Utelias ja Rohkea. Olet avoin kohdatessasi ihmisiä ja näkökulmia, utelias ratkaistessasi ongelmia ja rohkea haastaessasi omaa ajatteluasi sekä kokeilemaan sitäkin, mitä ei ole aiemmin kokeiltu. Omaksut oman osaamisesi jatkuvan kehittämisen osana työnkuvaasi.

Me Smartumilla työskentelemme usein moniosaajatiimeissä. Ohjaat kuitenkin omaan vastuualueesi tehtäviä itsenäisesti ja priorisoit toimenpiteitä tavoitteisiin pohjautuen. Päämääränäsi on tukea myynnin kasvua sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen syntymistä.

Mitä tarjoamme?
 • Sinua odottaa dynaaminen ja työstään innostunut viiden hengen markkinointi- ja viestintätiimi sekä noin 30 muuta smartumlaista.
 • Meillä tuetaan työn ja muun elämän tasapainoa sekä vaalitaan inhimillistä työkulttuuria. Kellokortteja meillä ei tunneta, koska luotamme siihen, että jokainen osaa suunnitella oman työaikansa parhaiten.
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi täysmääräiset Smartumin työsuhde-edut, laajan työterveyshuollon, modernit työvälineet sekä mahdollisuuden käyttää 3 tuntia viikossa työaikaa liikuntaan tai kulttuuriin.
 • Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä, mutta kun joskus pääsemme toimistolle, se sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Voit kuitenkin myös jatkossa tehdä töitä joustavasti sekä etänä että toimistolla.
 • Smartumilla voit olla rennosti oma itsesi!
Hae 18.12. mennessä

Kutkuttaako? Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 18.12.2020 mennessä osoitteeseen rekry@smartum.fi. Täytämme tehtävän kuitenkin heti kun löydämme sopivan tekijän. Jos haluat kysyä tehtävästä tarkemmin, voit soittaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Jylhä-Vuoriolle (+358 40 840 3841) pe 11.12. klo 8-10 tai ti 15.12. klo 10-12. Jos haluat tietää, millaista Smartumilla työskentely on muiden tiimiläisten mielestä, voit soittaa nykyiselle Marketing Technologistille eli Henrik Rantoniemelle (+358 50 528 2979) ti 15.12. tai to 17.12. klo 13.30-15 tai Creative Jere Valkoselle (+358 40 847 3863) pe 11.12. klo 12-14.