fatbike-smartumeilla

Vinkit vanhenevien Smartum-saldojen hyödyntämiseen 2021

Tarjoaako työnantajasi sinulle Smartum-etuja? Monien työsuhde-edut vanhenevat vuodenvaihteessa, joten älä unohda käyttää omiasi hyvinvointisi tueksi. Tutustu vinkkeihimme ja löydä inspiroivia tapoja hyödyntää etusi ajoissa!

Tässä postauksessa jaamme vinkkejä sekä kumppaneidemme tarjouksia vanhenevien etujesi hyödyntämiseen. Tiesitkö, että voit maksaa smartumeilla myös ensi vuonna järjestettäviä aktiviteetteja ja tapahtumia jo etukäteen?

Tutustu vinkkeihin...

Huom! Alla listaamamme vinkit koskevat sähköistä Smartum-saldoa. Jos käytössäsi ovat perinteiset Smartum-setelit, muista tarkistaa palveluntarjoajilta heidän hyväksymänsä maksutavat. Täältä löydät vinkkejä vanhenevien Smartum-setelien hyödyntämiseen!

Onko sinulla kiire saada edut hyödynnettyä? Kurkkaa viime hetken vinkit etujen hyödyntämiseen verkossa.

seinäkiipeily-smartumeilla-banneri

Onko käytössäsi liikuntaetu? 

Hanki jäsenyys suosikkikuntosalillesi – esimerkiksi Liikku- ja Fitness24Seven-toimipisteitä löytyy ympäri Suomen, Esport taas palvelee pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Voit valita huolettoman kuukausijäsenyyden tai kätevän vuosijäsenyyden ensi vuodeksi. Jos et viihdy perinteisten laitteiden parissa, voit kokeilla monipuolista crossfitia. Tsekkaa silloin ainakin Training for Warriors -toimipisteet.

Haluaisitko sittenkin treenata kotonasi? Lataa verkkovalmennus puhelimeesi ja aloita vaikka kotisohvaltasi. SYKE Tribe tarjoaa erilaisia valmennuksia aina kasvojoogasta salsan alkeisiin ja kilpatason salitreeneihin. Fitclub Finlandin valikoimasta löydät monipuolisia ja tehokkaita valmennuksia kuntosi kehittämiseen. FitPeak-sovellus taas pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi tekoälyllä kehitetyn jatkuvan valmennuksen avulla.

Älä unohda myöskään kehonhuoltoa – liikuntaedullasi voit rauhoittua esimerkiksi joogan tai pilateksen parissa. Kehonhuolto on tärkeä osa kokeneenkin treenaajan työkalupakkia! Käyttöpaikkahaustamme löydät ryhmäliikuntakeskukset lähellä sinua. Voit myös kokeilla online-kursseja kotonasi esimerkiksi Yogaian tai Yoga Nordicin ohjelmilla.

Verkkopelit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina – eikä ihme! Padel, tennis, sulkapallo tai squash haastaa kehittymään ja pelivuoron tauoilla voi vaihtaa kuulumiset kavereiden kanssa. Selvitä lähimmästä pallopelikeskuksestasi, voitko ostaa jäsenyyden myös ensi vuodelle.

Tiesitkö, että liikuntaetua voi hyödyntää myös kylpylöissä? Kylpyläpäivä on kuin pieni lomareissu kiireisen arjen keskellä ja sopii hemmotteluhetkeksi myös joulun pyhinä. Virkisty veden vietävänä esimerkiksi Holiday Clubin kylpylöissä ympäri maan! Jos viihdyt vesipetona useamminkin, suosittelemme tarkistamaan myös paikallisen uimahallisi sarjalippujen tarjonnan.

Smartum Liikuntaedullasi voit myös vuokrata liikkumiseen tarvittavia välineitä, kuten fatbiken, lumilaudan tai laskettelusukset. Ethän myöskään unohda hiihtokeskusten kausikortteja, joista riittää iloa pitkäksi talveksi!

Ideoita liikuntaedun käyttöön

Onko käytössäsi kulttuurietu?

Tapahtumalippuja voi ostaa etukäteen myös ensi vuodelle. Tutustu Tiketin valikoimaan! Voit myös ostaa itsellesi lahjakortin hyödynnettäväksi kiinnostavimpiin tapahtumiin. Suuntaatko Ruisrockiin, lempiartistisi klubikeikalle vai kansainvälisen megatähden konserttiin?

Finnkinon sarjaliput elokuviin ovat klassikko, joka toimii aina. Voit maksaa sarjaliput smartumeillasi suoraan Finnkinon verkkokaupassa ja hyödyntää ne leffailtaa kaivatessasi. Kaikki elokuvanäytökset löydät Nytleffaan.fi-sivustolta.

Teatteri-, ooppera- tai muu esittävän taiteen näytös on elämyksellistä kulttuuria parhaimmillaan. Monista teattereista voit ostaa myös lahjakortin itsellesi ja näin pidentää kulttuurietusi käyttöaikaa ensi vuodelle.

Kulttuuria löytyy jokaiseen makuun: Museokortilla viihdyt yli 300 museossa ympäri maan. Käyttöaika alkaa ensimmäisestä museovierailustasi, joten voit hyvin ostaa kortin etukäteen ensi vuodelle. Joulukuun suosituksemme ovat Tiedekeskus Heurekan vaikuttava Katastrofien keskellä -näyttely sekä tunnelmallinen Palatsin joulu -näyttely Tampereen Museo Milavidassa.

Urheilukortilla taas kannustat kotijoukkueesi voittoon viidessä urheilutapahtumassa ja tuet samalla suomalaista urheilua. Tiesitkö, että Urheilukortilla voit myös maksaa esimerkiksi Fressin treenikertoja? 

Ideoita kulttuuriedun käyttöön

Smartum40849-2

Hyödynnätkö hierontaetua? 

Hieronta huoltaa kehoa ja tuo rauhoittumishetkiä arjen keskelle. Rela-hierojien toimipisteitä on kattavasti ympäri Suomen ja hankkimalla kanta-asiakkuuden ensi vuodeksi saat hieronnat puoleen hintaan. Myös Forever-keskukset tarjoavat liikunnan lisäksi hierontapalveluita.

Käyttöpaikkahaustamme löydät smartumeja vastaanottavien hierojien toimipisteet lähellä sinua.

Tarkista työnantajaltasi, onko hierontaetuunne sisällytetty myös fysioterapian palvelut. Lue lisää

Nautitko lounasedusta?

SmartumPay-sovelluksesta löydät herkullisia lounaspaikkoja lähellä sinua. Monipuolinen lounas tuo virtaa päivän askareisiin!

Woltin verkkokaupasta voit tilata lounaan suoraan kotiisi maksaen Smartum-verkkomaksulla.

Näin tarkistat vanhenevat saldosi 

Voit katsoa Smartum-saldosi vanhenemispäivän helposti SmartumPay-sovelluksesta. Tarkista, että käytössäsi on uusin sovelluspäivitys 1.16.2.

 

Lisää vinkkejä ja ajankohtaisimmat tarjoukset löydät Smartumin Instagramista sekä Facebookista @smartumfi.

Smartum41359 (1)

Kumppaneidemme tarjouksia

Hyödynnä Smartum-kumppaneiden rahanarvoiset tarjoukset!

Smartum-maksutavoilla saat...