Puhelinasiakaspalvelumme on kiinni keskiviikkona 22.3. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Chat palvelee normaalisti. Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme! 

Setelit2021-2

Vinkit vanhenevien Smartum-seteleiden käyttöön 2021 

Smartum-seteleillä tuet omaa hyvinvointiasi arjessa. Älä siis unohda niitä laatikon pohjalle! Monien liikunta- ja kulttuurisetelit vanhenevat vuodenvaihteessa eli 31.12.2021. Nappaa tästä parhaat vinkkimme Smartum-setelien hyödyntämiseen!

Huomaathan, että tämä blogikirjoitus koskee Smartum-seteleiden käyttövinkkejä. Onko käytössäsi sähköinen Smartum-saldo tai SmartumPlussan joustava hyvinvointisaldo? Lue vinkkimme saldon hyödyntämiseen. 

Vuotta 2021 on jäljellä enää vähän, mutta ei syytä huoleen: voit hyödyntää vanhenevat työsuhde-etusi myös ensi vuonna järjestettäviin tapahtumiin ja aktiviteetteihin. Tästä blogiartikkelista löydät parhaat vinkkimme Smartum-seteleiden inspiroivaan käyttöön.

Voit hakea Smartum-seteleitä vastaanottavia toimijoita käyttöpaikkahaustamme valitsemalla maksutavaksi Smartum-seteli. 

Liikuntasetelit 

Liiku läpi joulun tai koko ensi vuoden! Smartum-seteleitä vastaanottavien palveluntarjoajien valikoimasta löytyy jotakin jokaiselle. 

Kuntosalijäsenyyksiä voi ostaa jopa vuodeksi etukäteen. Oletko tutustunut lähimmän Liikku-keskuksesi tai Fitness24Sevenin tarjontaan ympäri Suomen? Jos et viihdy perinteisten kuntosalivälineiden parissa, voit kokeilla crossfitiä. Esimerkiksi Training for Warriors -saleja löytyy monelta paikkakunnalta.

Voit liikkua myös kotoasi käsin. SYKE Triben online-valmennuksista löytyy valikoimaa aina kasvojoogasta juoksukouluun ja kokeneimmankin treenaajan haasteisiin. Valitut valmennukset saat nyt -15% -tarjoushintaan! Fitclub Finlandin valikoimasta taas löydät huippuvalmentajien tehokkaat valmennukset itsesi ja kehosi kehittämiseen.

Tiesitkö, että voit hyödyntää liikuntaseteleitäsi myös rentouttaviin kylpylähetkiin? Esimerkiksi Holiday Clubin kylpylät palvelevat laajasti myös joulun aikaan – mikä olisikaan parempi tapa viettää pyhiä kuin rentoutuen veden äärellä läheistesi kanssa? Jos olet vesipeto arkenakin, kysy kaupunkisi uimahallista mahdollisuutta ostaa sarjalippuja.

fatbike-smartumeilla

Olipa lempiharrastuksesi sitten padel, tanssi, nyrkkeily tai agility, on yleensä mahdollista maksaa seuraavan vuoden jäsenmaksut tai treenikerrat ennakkoon. Kysy mahdollisuuksista paikalliselta yhdistykseltä!

Yksi suosituimpia tapoja hyödyntää liikuntaetuja on talviurheilu. Vuokraa lumilauta, laskettelusukset tai fatbike ja anna adrenaliinin viedä! Voit ostaa liikuntaedullasi myös kausikortin laskettelukeskukseen.

Kulttuurisetelit 

Kulttuuria on saatavilla jokaiseen makuun – piditpä sitten taidemuseoissa kiertelystä, lätkämatsien huumasta tai käsitöiden parissa puuhailemisesta.

Suomesta löytyy valtava määrä toinen toistaan kiinnostavampia museoita ja näyttelyitä. Tutustu esimerkiksi Heurekan vaikuttavaan Katastrofien keskellä -näyttelyyn tai Ateneumin kokoelmaan Suomen taiteen tarinasta.

Festareille ensi kesänä tai futismatseja läpi kauden? Tsekkaa Tiketin kattava lippuvalikoima, josta löydät niin Ruisrock-liput kuin Veikkausliigan kausikortit. Voit hyödyntää kulttuuriseteleitäsi Tiketin toimipisteissä. Voit myös ostaa itsellesi lahjakortin, jolla saat lipun ensi vuoden houkuttelevimpiin keikkauutuuksiin.

Teatteri-, stand up-, ooppera- ja balettinäytökset tuovat elämyksiä arkeen. Myös monista teattereista on mahdollista ostaa itselleen lahjakortti ensi vuonna käytettäväksi.

Finnkinon sarjalippu on klassikko, josta riittää iloa pitkään. Voit maksaa sarjaliput Smartum-seteleillä Finnkinon toimipisteessä lähellä sinua. Joulukuussa ostamillasi lipuilla pääset leffaan vielä kevääseen saakka. Katsauksen ajankohtaiseen elokuvatarjontaan löydät Nytleffaan.fi -sivustolta.

Oletko aina halunnut opetella soittamaan tai laulamaan? Nappaa vanhenevat setelit taskuusi ja suuntaa paikallisen kansailaisopiston kursseille tai valitse verkossa järjestettävä opetus. Psst! Ehdit hyödyntää myös Rockwayn soittokurssien Smartum-tarjoushinnat.

 

Kysyttävää Smartum-setelien käytöstä? Kurkista Help Centeriimme tai ota yhteyttä asiakaspalveluun

Smartum40253

Inspiraatiota hyvinvointiin ja etujen käyttöön

– suuntaa sosiaalisen median kanaviimme!

Seuraamalla Smartumia @smartumfi saat inspiroivia vinkkejä arjen hyvinvointisi ja innostavan elämäntyylin tukemiseen.