syyslomablogi

Syyslomatekemistä Smartumin eduilla – 5 vinkkiä hauskaan lomaan

Syysloma kolkuttelee jo monen suomalaisen ovilla. Ulkomaanreissujen jäädessä tänä vuonna välistä, moni miettii vaihtoehtoisia tapoja viettää syyslomaa kotimaassa. Smartumin hyvinvointieduilla varmistat aktiivisen ja rentouttavan syysloman – tekemistä riittää niin taiteen kuin vauhdinkin ystäville. Nappaa alta vinkit hauskaan syyspuuhaan!

1. Kulttuurielämyksiä museoissa
Lomalla saa rauhassa heittäytyä taiteen maailmaan ja nauttia kulttuurista esimerkiksi Suomen sadoissa museoissa! Museokortilla pääset ihastelemaan museoiden tarjontaa monipuolisesti. Hanki Museokortti Smartumin kulttuurisaldolla helposti täältä!

2. Hurjastelua kauniissa luonnossa
Tänä vuonna pyöräilykausi jatkuu pitkälle syksyyn! Ota maastopyörä tai fatbike alle ja lähde kaahailemaan metsään tai kansallispuistoon. Onko mitään parempaa kuin viilettää rapa roiskuen kirpeässä syysilmassa? Pyöräretken tai -vuokran maksat näppärästi Smartumin liikuntaedulla.

3. Taidetta joka lähtöön
Pistä luovuutesi peliin ja ilmoittaudu taidekurssille! Smartumin kulttuuriverkostosta löydät taidetekemistä aina kudontakurssista maalaustyöpajaan – maksun kuittaat sukkelasti Smartumin kulttuuriedulla. Kädet saveen ja taiteilemaan!

4. Hyppää ratsaille
Syksyisen luonnon kauneudesta voi nauttia myös hevosen selästä! Hyppää humman kyytiin ja suuntaa raikkaalle vaellusretkelle kauniiseen ruskaan. Hevostelut kuittaat kätevästi Smartumin liikuntaedulla!

5. Hengähdyshetki hieronnassa
Tuliko syysloma tarpeeseen? Hyödynnä hierontaetusi ja rentoudu syksyn kunniaksi hierontapöydällä. Hieronnan vetreyttämänä arkeen jaksaa palata aivan uudella energialla. Lomalla saa ja pitää nautiskella!

Maksat syyspuuhasi kätevästi vain muutamalla näpäytyksellä SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPaysta näet myös näppärästi lähimmät käyttöpaikat. Eri paikkakunnilla olevia käyttöpaikkoja voit hakea käyttökohdehaustamme esimerkiksi paikkakunnan nimellä.

Hyvinvointia myös etänä

Ehkä syysloma meneekin tänä vuonna mökillä laiturinnokassa tai kotosalla puuhastellessa? Smartumeilla huolehdit hyvinvoinnistasi missä ja milloin tahansa. Olemme koonneet verkkosivuillemme tapoja nauttia useista hyvinvointipalveluista Smartumin eduilla myös etänä.

Etäpalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi mökkiläisille, sekä heille, jotka haluavat vältellä lähikontakteja ja harrastaa mieluummin vaikkapa kotosalla. Klikkaa kontaktivapaisiin käyttötapoihin tästä!