Smartum laskettelijat rinteessä

Mitä tehdä Smartum-eduilla hiihtolomalla? - 5+1 ideaa antoisaan lomaan

Monella on piakkoin tiedossa hyvin ansaittu hiihtoloma ja  talvisää on nyt parhaimmillaan ja suo mainioita talviurheilu- ja ulkoilumahdollisuuksia. Tästä blogista löydät kokoamiamme vinkkejä talviurheiluun, liikuntaan ja luovaan harrastamiseen hiihtoloman aikana ja mikä parasta näissä kohteissa voit käyttää Smartum-etujasi!


1. Luontokeskus Haltia

Espoon Nuuksion kansallispuistossa sijaitsevasta Luontokeskus Haltiasta voit vuokrata liikuntaedulla esimerkiksi lumikengät tai liukulumikengät ja voit nauttia luonnossa samoilusta. Lumikengät helpottavat syvässä hangessa liikkumista ja liukulumikengillä saat myös lisää vauhtia. Kokeile Haltiassa, josko tässä olisi uusi suosikkilajisi! 

 

2. Rockway

Musikaalisten instrumenttien soittaminen on antoisa harrastus, joka vaati hienomotorista taituruutta, mutta myös ilmaisutaitoa ja tulkintaa. Jos haaveilit laulamisen harrastamisesta tai kitaransoittamisesta Rockwayn verkkokursseilla pääset hyvään alkuun ja kehittymään nopeasti. Tee siis hiihtoloman aikana lähempää tuttavuutta kotoa löytyvien instrumenttien kanssa ja aloita uusi musikaalinen harrastus! Akustisen kitaran alkeet -polku ja Klassikkobiisejä leirinuotiolle -polku ovat hyviä aloittelijoiden kursseja, joiden kokonaisuuksilla kuka tahansa voi aloittaa soittoharrastuksen ja edetä todella pitkälle tai ottaa vain kappaleita haltuun nopeasti. 

 

3. Joogaa kotona

Vaikka joogaamaan ei pääsekään joogastudiolle, joogatunteja järjestetään runsaasti etänä. Joogit.fi:n järjestämä joogatunnit ovat aloittelija- ja harrastelijaystävällisiä ja Joogit-heimon jäsenenä saat myös runsaasti erilaisia tekniikkavideoita ja asiantuntevan joogaopettajan tuen, eli voit turvallisin mielin aloittaa joogaharrastuksen kotonasi. Yoga Nordic tuo myös joogastudion sinne, missä sinä olet ja voit valita Yoga Nordicin valikoimasta joogan lisäksi pilateksen tai barren. Yoga Nordicilla on myös tilanteeseen täydellisesti sopiva tutustumisviikko-tarjous!

 

4. Online-valmennukset ja nettijumpat

Hiihtoloma on oiva aika katsoa, miten uuden vuoden lupaukset ovat pitäneet, jos ovat pitäneet. Jos sokerilakko on tyssännyt tai kilot eivät ole alkaneet karista toivotulla tavalla online-valmennuksilla voit saada tarvittavan tuen ja asiantuntijan vinkit onnistumiseen. Onlinevalmennukset pitävät usein sisällään ravitsemusneuvontaa, terveellisten reseptien kokoelman, henkisen hyvinvoinnin oppaita sekä liikuntaohjeita. Tutustu tarjontaan: maikkimarjaniemi.fi, Fitfarm, Ritaki ja Elisa Mattila.

Vaikka suunnittelisit matkaavasi mökille tai linnoittautuisit  kotiin, voit silti pitää huolta kunnostasi ja fyysisestä hyvinvoinnistasi. Voit käyttää liikuntaetuasi erilaisten onlinejumppien tai -treenien maksamiseen. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan jumpan tai treenin. Katso lisää: Treenaakotona, InWell ja Kotona Kuntoon.

 

5. Laskettelu

Mitä olisikaan hiihtoloma ilman hiihtämistä ja laskettelua! Runsasluminen talvi ja muun harrastustoiminnan välttäminen yhteisen hyvän vuoksi on saanut ihmiset ostamaan suksia ja pulkkia ennennäkemättömällä tavalla. Vaan ei hätää, sukset voit nimittäin vuokrata Smartum Liikuntaedulla. Seuraavat palveluntarjoajamme vuokraavat suksia ja muita lasketteluvälineitä: Levi Hill Ski Rent, Kuusamo Safaris Oy, Skimac Tirol ja Ruka Hill Ski Rent. Ja tietysti, voit myös ostaa laskettelulippuja monissa eri laskettelukohteissa!

 

+ 1 Elämykset Pohjoisessa

Jos olet suunnittelut jo matkan kohti pohjoista, Smartumin hyvinvointiedut käyvät maksuvälineenä monen paikallisen toimijan palveluissa. Kokeile vaikka fatbikella ajelua talvisissa maisemissa tai ratsastusretkeä. Jos olet innokas luontovalokuvaaja voit vuokrata piilokojun ja kuvata Lapin huikaisevan kaunista luontoa eläimineen. Tai vuokraa retkeilyvarusteet ja tutki Pohjalan luontoa omatoimisesti. Tässä muutama palveluntarjoajamme pohjoisessa: Finnature, Polar Lights Tours, Roll Outdoors ja Lapland Safaris.

Katso myös listauksemme muista käyttöpaikoista, joissa voit ostaa etänä tai ennakkoon hyvinvointipalveluita ja tukea samalla suomalaisia yrittäjiä.

derick-anies-hDJT_ERrB-w-unsplash

Käytä käyttöpaikkahakua!

Tiesithän, että voit sivuillamme olevan käyttöpaikkahaun avulla löytää uusia käyttöpaikkoja Smartum-eduillesi läheltä ja kaukaa. Haussa voit suodattaa tuloksia eri etutyyppien mukaan tai maksutapojen mukaan. Bongaa uudet suosikkikäyttöpaikkasi käyttöpaikkahaustamme!

Käyttöpaikkahakuun