Pidä kiinni osaajistasi!

Palkitse ja sitouta yrityksesi tekijät. Tarjoa työntekijöillesi keinot edistää omaa hyvinvointiaan ja arjessa jaksamista halutuimmalta työsuhde-etujen tarjoajalta. 

Tilaa edut tästä

 

Smartumin avulla nostat työntekijäsi ykköseksi ja osoitat, että välität

Hienoa, että olet päättänyt edistää omaa ja työntekijöidesi hyvinvointia Smartum-etujen avulla!
Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon etujen tilaamiseen liittyen, joten voit aloittaa  työntekijöidesi palkitsemisen ja ilahduttamisen. Etujen tilaaminen on nopeaa, helppoa ja riskitöntä, sillä maksat eduista vain sen mukaan, kuinka paljon työntekijäsi niitä käyttävät.
Verotuetuilla eduilla säästät siis selvää rahaa ja pidät kiinni osaajistasi!

5 syytä valita Smartum

icons8-people

Nopea ja tehokas vaikutus

Smartumin etujen avulla osoitat, että välität. Edut ovat helppo ja edullinen tapa turvata työntekijöidesi hyvinvointi ja täten yrityksesi tulevaisuus. Kun tilaat valitsemasi edut, työntekijäsi saavat ne heti käyttöönsä. Smartumin avulla annat työntekijöillesi vapauden valita keinot, joilla he voivat edistää omaa hyvinvointiaan ja arjessa jaksamista. 

icons8-touchscreen-1

9/10

Helppokäyttöinen SmartumPay-sovelluksemme saa jatkuvasti alan parhaimmat arviot. Olemme halunneet mahdollistaa jokaiselle omannäköisen arjen ja hyvinvoinnin maksimoimisen, joten työntekijäsi pystyy mutkattomasti hyödyntämään etujen käytön lähes 40 000 eri käyttöpaikassa. 9/10 etujemme käyttäjistä kokee sovelluksen erittäin hyvin tai hyvin toimivaksi.

icons8-euro_money

Maksat käytön mukaan

Sinun ei tarvitse stressata, sitoutua, eikä ottaa turhia riskejä, sillä yrityksesi ei sido etuihin etukäteen pääomaa. Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi, laskutamme sinua vasta jälkikäteen kerran kuukaudessa etujen käytön mukaan. Maksat siis vain etujen todellisesta käytöstä. Jälkilaskutus on sinun kannaltasi riskitön ja huoleton ratkaisu. 

icons8-receive_cash 2

1 € = 6 €

Oikein sijoitettu euro hyvinvointiin tuo kuusi euroa takaisin (Lähde: Työterveyslaitos 2016). Verotuetut edumme ovat taloudellisesti kannattava keino tehdä hyvää, sekä tapa ilahduttaa ja palkita työntekijöitä. Olemme tutkitusti alan tunnetuin brändi ja työntekijöiden silmissä halutuin työsuhde-etujen tarjoaja
(Lähde: Bränditutkimus 2021). 

icons8-eye

100% suomalainen

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme alan ensimmäinen toimija, joka toi verovapaat liikuntaedut Suomen työmarkkinoille. Olemme edelleen ainoa 100% suomalaisomistuksessa oleva työsuhde-etuja tarjoava kumppani. Avullamme voit siis luottavaisin mielin keskittyä olennaiseen ja samalla varmistaa työntekijöidesi viihtyvyyden. 

3

Toimi ennen kuin on liian myöhäistä!

Astu työnantajana eturintamalle ja
tarjoa työntekijöillesi Suomen arvostetuimmat
Smartumin työsuhde-edut.

Tilaa edut tästä

 

Näin helposti tilaat Smartumin sähköiset edut

Tunnistaudu palveluun vahvalla tunnistautumisella. Täydennä palveluun vaaditut yritystiedot ja valitse laskutustavaksi verkko- tai sähköpostilasku.

Voit tarjota joustavan SmartumPlus-saldon, joka halutessasi sisältää liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaedun. Lounasetu on tarjottava työntekijälle erikseen. Lounas tarjotaan joko lounasvähennyksenä (75%) tai luontoisetuna palkan päälle.

 

Valitse lopuksi ”Jaa etu” tai ”Tallenna luonnoksena”, jolloin voit jakaa edun myöhemmin.

Voit lisätä työntekijöitä joko yksitellen tai tuomalla useamman henkilön palveluun CSV-tiedoston avulla. Käytä CSV-tuonnissa vain palvelustamme ladattavaa valmista CSV-tiedostopohjaa. Tarkat ohjeet löydät palvelusta.

Vahvista lopuksi tilauksesi palvelun tilauskoonnissa, jonka löydät sivun oikeasta yläreunasta. Vahvistamisen jälkeen työntekijäsi saavat sähköpostiviestin, jossa on kerrottu heille tarjottavista eduista.

Työntekijä vahvistaa henkilöllisyytensä saamastaan sähköpostilinkistä, jonka jälkeen hän hyväksyy edut käyttöönsä kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen työntekijä lataa SmartumPay-sovelluksen ja kirjautuu sisään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen etujen käyttö voi alkaa! Laskutamme sinua vain etujen todellisesta käytöstä jälkilaskutuksella.

Yli 13 000 tyytyväistä työnantajaa
ja yli 700 000 työntekijää etujen piirissä

Valitse eduista mieluisimmat vaihtoehdot 

Voit tukea työntekijöidesi hyvinvointia lounasedulla, liikuntaedulla, liikunta- ja kulttuuriedulla, hierontaedulla tai työmatkaedulla. Tai kaikilla näistä!

Yli 7000 € verotuettua hyvinvointia vuodessa/hlö

Smartum-edut ovat joko kokonaan tai osittain verovapaita. Voit tarjota liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaetua verovapaasti jopa yhteensä 4200 eurolla/vuosi/hlö. Yrityksesi voi vähentää edut täysimääräisesti yrityksen tuloverotuksessa ja edut ovat myös työntekijöille verovapaita - verottajan määrittelemissä rajoissa.

Lisäksi voit tarjota verotuettua lounasetua jopa 2933 eurolla/vuosi/hlö. Voit vähentää lounasedun kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy lounasedusta joko luontoisetuna tai lounasvähennyksenä.

culture

Liikunta- ja kulttuurietu

Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Verkostoomme kuuluu jo yli 15 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen.

ikonit_liikunta

Liikuntaetu

Liikuntaetu on väylä virkistäviin hyvinvointihetkiin. Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 11 000 liikuntapaikkaa, joten jokaiselle löytyy jotakin, olipa lajina sitten tankotanssi, vesijumppa tai mailapelit.

ikonit_lounas

Lounasetu

Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu lähes 9000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin! 

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Tarjoa työntekijöille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartumin hierontaedun avulla. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen yli 5000 hieronta- ja fysioterapiapaikassa. 

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja tarjoa työmatkaetua. Se on edullinen ja ekologinen ratkaisu, jonka käyttäminen onnistuu sovelluksella ja lipunmyyntipisteissä. 

TA4-1

Hinnasto

Palvelumme hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja.

Laskutamme sinua jälkilaskutuksen mukaan kerran kuukaudessa (= maksat vain etujen todellisesta käytöstä). Lasku sisältää lisäksi käyttäjämaksut ja palvelumaksun. Alla esitetyt kustannukset ovat listahintoja:

  • Käyttäjämaksu: 1,80€/kk per palveluun lisätty työntekijä, jolle on tarjottu etua.
  • Palvelumaksu: 5,00€ per lasku.

Käyttäjämaksun ja palvelumaksun osuuteen lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan arvonlisäverokannan mukaan. 

Ja siinä kaikki! Hinnastomme ei sisällä mitään muita kuluja.

Voimassaoloaika
Työntekijät voivat käyttää SmartumPlus-saldoa kuluvan kalenterivuoden loppuun asti.

Tilaa etuja

Haluatko keskustella Smartumin asiantuntijan kanssa?

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Siinä tapauksessa varaa alla olevasta kalenterista tehokas puolen tunnin etäpalaveri asiantuntijamme kanssa! Kerrothan varauksen yhteydessä, mistä aiheista haluaisit keskustella tai kuulla lisää. Ajanvaraus on mahdollista yli 20 hengen organisaatioille.

Alle 20 hlön organisaatio: Tilaa Smartum-edut helposti tämän sivun kautta.

Suomalainen perheyritys kumppaninasi

Smartum on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1995. Kahden veljeksen idea liikuntasetelistä laajeni muihin työsuhde-etuihin ja synnytti nykyisen markkinajohtaja Smartumin.

Meidän smartumlaisten tehtävänä on on ihmisen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin tukeminen. Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.
Anna meidän auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin.

1-2