Ideoita Smartum Liikuntaedun käyttöön

 

Liikunta tukee hyvinvointiasi

Löytämällä oman lajisi ja tapasi liikkua, tuet hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Smartum-liikuntaedun käyttömahdollisuuksista löytyy jotain jokaiselle.

Lisää käyttökohteita voit etsiä Smartumin Käyttöpaikkahausta!


 

Käyttöpaikkahaku_pienennetty-1

Kunto- ja ryhmäliikunta

Haasta kehoasi treenaamalla kuntosalilla tai Crossfit-keskuksessa. Voit harjoitella itsenäisesti, osallistua ryhmäliikuntaan tai palkata avuksesi Personal Trainerin. Kaikki tämä tietysti smartumeillasi!

Monipuolinen liikunta pitää mielen ja kehon pirteänä. Osallistuisitko tällä viikolla tanssitunnille, joogaan vai BodyPump-ryhmään?

Uiminen on virkistävä liikuntamuoto – kokeile kroolia, selkää, perhosta tai tehokasta vesijumppaa.

Muista myös huoltaa kehoasi, sillä säännöllinen venyttely ja liikkuvuusharjoittelu on tärkeää. Voit ilmoittautua vaikkapa verkkovalmennukseen ja venytellä oman olohuoneesi rauhassa.

 

Padel_kaksi henkilöä_pienennetty

Pallopelit

Mailapelien pelaaminen on sosiaalinen treenimuoto, joka koukuttaa uusilla haasteilla. Joko olet testannut trendilaji-padelia? Entä koetellut syöttöäsi tenniskentällä? Kutsu ystäväsi mukaan ja suuntaa pelaamaan – myös varusteet, kuten sulkapallomailan, voit vuokrata smartumeillasi.

Jos taas joukkuelajit ovat sinun juttusi, voit käyttää liikuntaetuasi vaikkapa salibandy- tai jalkapalloseurasi jäsenyyden vuosimaksuihin.

 

FB Laskuvarjohyppy

Kokeile jotakin ihan uutta

Liikuntaetu on oiva tilaisuus kokeilla jotakin aivan uutta lajia. Oletko aina halunnut tehdä laskuvarjohypyn? Myös tuulitunnelissa lentäminen on hyvää harjoitusta ensikertalaiselle.

Sisäsurffauksessa taas voit harjoitella surffaustaitojasi seuraavaa rantalomaa varten. Ja kesä on hetken taas takaisin luonasi!

Oletko pyöräilyn ystävä? Suuntaa maastoon ja vuokraa fatbike tai kokeile vauhdikasta alamäkipyöräilyä.

Yhdessä liikkuminen on parasta laatuaikaa. Suunnatkaa porukalla keilaamaan tai kokeilkaa kaikille uutta lajia, kuten kuntonyrkkeilyä tai rivitanssia.

Venyttely_pienennetty

Verkkovalmennukset

Voit hyödyntää liikuntaetuasi myös verkkovalmennuksiin, joiden teemoista löytyy jotakin jokaiselle. Kokeile uutta treeniohjelmaa, joka kehittää voimaa ja liikkuvuutta, tai uppoudu rentouttavan kasvojoogan pariin.

Verkkokurssit tukevat aktiivista elämäntapaa myös reissutyössä, koska ne kulkevat mukanasi missä päin maailmaa tahansa. Tutustu esimerkiksi SYKE Triben monipuoliseen tarjontaan.

 

Smartumeilla agilityyn

Laatuaikaa lemmikin kanssa

Liikuntaa ja laatuaikaa nelijalkaisen ystäväsi kanssa – kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aloittakaa yhdessä agilityn alkeiskurssi tai syventäkää taitojanne viikottaisilla treeneillä.

Oletko aina rakastanut hevosia? Aloita ratsastus ja piristä viikkojasi tallikäynneillä tai kokeile elämyksellistä islanninhevosvaellusta.

Hae käyttöpaikkoja

Lisää ideiota liikuntaedun hyödyntämiseen voit etsiä Smartumin Käyttöpaikkahausta.

 

Kokeile käyttöpaikkahakua


 

Inspiraatiota hyvinvointisi tueksi

Ajankohtaisimmat vinkit, kumppaneidemme tarjoukset ja inspiraatiota omaan hyvinvointiisi löydät seuraamalla Smartumin somekanavia @smartumfi.

Instagram | Facebook  | Twitter | LinkedIn