Whim ja smartum

Entistä kätevämpää maksamista työmatkaedulla Whim-sovelluksessa

Nyt voit käyttää Smartum Työmatkaetua entistä näppärämmin suoraan Whim-sovelluksessa. Valitse itsellesi parhain tapa matkustaa, oli se sitten ratikalla, junalla, bussilla tai kaupunkipyörällä – maksun kuittaat helposti Smartum Työmatkaedulla. Voit käyttää työmatkaetuasi joko HSL 30 vrk -kausilipun tai kaupunkipyöräkauden ostamiseen.

Monta ympäristöystävällistä matkustustapaa HSL 30 vrk -kausilipulla

Whim HSL 30 vrk -kausilipputilauksella saat 30 päivän HSL-lipun, jolla hurautat matkat kätevästi valitsemallasi HSL-matkustusvyöhykkeellä. Teet matkustamisesta joustavaa ja saat käyttöösi monta ympäristöystävällistä tapaa matkustaa. Voit myös yhdistellä eri matkustustapoja matkasi aikana. 

Voit hankkia kausilipputilauksen valitsemallesi HSL-matkustusvyöhykkeelle yhden tai useamman 30 päivän tilausjakson ajaksi. Tilaus on jatkuva, mutta voit koska tahansa perua sen suoraan Whim-sovelluksesta. 

Voimassa olevalla kausilipputilauksella saat myös mielenkiintoisia lisäetuja kuten yhden ilmaisen pyöräkyydin uusilla JURO-pyörillä ja maksuttoman pääsyn Sofia Co-working tilaan päiväksi kerran kuukaudessa kesäkuun loppuun asti. Työmatkaedulla ei voi maksaa autovuokria, taksimatkoja tai sähköpotkulautojen käyttöä, mutta voit liittää Whimiin toisen maksutavan näiden kustantamiseen.

Helppoa maksamista

Smartum Työmatkaedulla maksaminen Whim-sovelluksessa käy mutkattomasti eikä vaadi muuta kuin Smartum-edun käyttäjäksi tunnistautumisen kausilipputilauksen oston yhteydessä.


Lue lisää ja hyppää kyytiin!

 
Whim_Commute_benefit_Smartum_1_IG_9_16_hoizontal-1

Joustavaa matkustamista!

 

Hanki Smartum Työmatkaedulla Whimin HSL 30 vrk -matkustuspaketti, niin voit matkustaa 30 päivää millä haluat! Tai ota käyttöösi kaupunkipyörät koko kauden ajaksi Whimin tarjoamalla huokealla etuhinnalla! Hyödynnä Smartum Työmatkaetusi ja hyppää kyytiin!