VR banner blog

Voit nyt ostaa junalippusi Smartumin työmatkaedulla suoraan VR Matkalla -sovelluksesta

Saatko työnantajaltasi työmatkaetua? Meillä on sinulle hyviä uutisia! Voit nyt maksaa junamatkasi näppärästi VR Matkalla -sovelluksessa Smartumin työmatkaedulla! Matkustitpa töihin tai vapaa-ajallasi, junalla pääset päämäärääsi turvallisesti ja ekologisesti. 

Junalla matkustat huolettomasti

Junalla matkustat mukavasti päämäärääsi, oli se sitten lähellä tai kaukana. Voit ostaa Smartumin työmatkaedulla henkilökohtaiseen käyttöösi kerta-, sarja- ja kausilippuja, joita pystyt käyttämään sekä työ- että vapaa-ajallasi. Huomioithan, että Smartumin työmatkaedulla ostaessa lippuihin ei sisälly jatkoyhteyslippua, peruutusturvaa, pyörää, lemmikkiä tai palvelumaksuja.

Lippujen ostaminen tapahtuu mutkattomasti VR Matkalla -mobiilisovelluksessa, jossa liput myös säilyvät tallessa, joten voit matkustaa huoletta sovellus taskussasi. Lisäksi sovellus kertoo sinulle aina reaaliaikaiset tiedot matkastasi. Saat tiedon muun muassa junasi kulkutiedoista sekä perille saapumisesta. Helppoa ja huoletonta! 

Näin maksat VR Matkalla -sovelluksessa Smartumin työmatkaedulla

 

1. Lataa uusin VR Matkalla -sovellus sovelluskaupastasi, App Storesta tai Google Play Storesta.

2. Kirjaudu VR Matkalla -sovellukseen. 

Kirjaudu sovellukseen VR-tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei vielä ole VR:n tunnuksia, voit luoda ne helposti sovelluksessa tai täällä.

3. Osta lippuja haluamallesi matkalle. Sovelluksesta löydät myös sarja- ja kausiliput.

  1. Lataa VR Matkalla -sovellus sovelluskaupastasi. Jos sinulla on jo sovellus, muista päivittää se viimeisimpään versioon.

  2. Avaa sovellus ja valitse ruudun alalaidasta vaihtoehto ”Osta”.
  3. Valitse haluamasi matkalippu ja valitse maksutavaksi ”Smartum’’.
  4. Tunnistaudu edun käyttäjäksi Smartum- tai verkkopankkitunnuksillasi ja hyväksy. Jatka, hyväksy maksu ja olet valmis hyppäämään kyytiin!

 

Huomioithan nämä asiat ostaessasi liput Smartumin työmatkaedulla:

  • Smartumin työmatkaedulla maksetut liput ovat henkilökohtaisia.
  • Voit maksaa Smartumin työmatkaedulla VR Matkalla -sovelluksessa kerta-, sarja- ja kausilippuja.
  • Voit maksaa Smartumin työmatkaedulla vain henkilökohtaisia matkoja, joihin ei sisälly jatkoyhteyslippua, peruutusturvaa, pyörää, lemmikkiä tai palvelumaksuja.
  • Smartumilla maksettaviin lippuihin ei voi ostaa jatkoyhteyslippua esimerkiksi HSL-alueelle.
  • Ostamasi liput löytyvät kätevästi VR Matkalla -sovelluksesta.

 

Eikö työnantajasi tarjoa sinulle Smartumin työsuhde-etuja?

Haluaisitko Smartumin työsuhde-edut käyttöösi tai eikö työnantajasi tarjoa sinulle vielä Smartumin työmatkaetua? Ilmianna työnantajasi ja olemme häneen yhteydessä!

 

 

SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön