iStock-1372160266

Viime hetken vinkit Smartum-etujen käyttöön

Mietitkö vielä, kuinka voisit käyttää rahanarvoiset Smartum-etusi, jotta ne eivät mene hukkaan vuoden vaihteessa? Ei syytä huoleen! Suurimalla osalla edut ovat vanhenemassa 31.12.2023, joten vielä ehdit ottaa eduista kaiken ilon ja hauskuuden irti! Alta löydät viime hetken vastustamattomat vinkit etujen käyttöön. 

Oli etuja vähän tai paljon vielä jäljellä, alle on listattu esimerkkejä ja vaihtoehtoja eri hintaluokille ja jokaiselle budjetille. Käyttämällä etusi pidät huolta hyvinvoinnistasi, työkyvystäsi ja parannat arjessa jaksamista! Voit tarkistaa käytössäsi olevat edut sekä jäljellä olevan saldosi SmartumPay-sovelluksesta.

Alle 50 €


Liikuntaetu
Kulttuurietu

50-100 € 


Liikuntaetu

Kulttuurietu


Terveysetu & hierontaetu

100-300 € 

Liikuntaetu
Kulttuurietu

Terveysetu & hierontaetu

Yli 300 €


Liikuntaetu


Kulttuurietu

Hierontaetu


Tässä vain muutama esimerkki palveluista, joihin voit hyödyntää pian vanhenevat Smartum-etusi! Löydät kymmenet tuhannet muut käyttöpaikat suoraan käyttöpaikkahaustamme tai SmartumPay-sovelluksesta. 

Psst! Etkö ehdi hyödyntää etujasi tämän vuoden puolella? Valitse SmartumPay-sovelluksessa etutyyppi (esimerkiksi liikuntaetu), johon voit ostaa henkilökohtaisen lahjakortin ja saat 3kk lisää käyttöaikaa!

seinäkiipeily-smartum-close

Lisää ideoita Smartum-etujen käyttöön

Jaamme inspiraatiota ja tarjouksia etujen käyttötavoista mm. sosiaalisessa mediassa @smartumfi sekä vinkkisivuilla. Löydät kumppaneiden käyttövinkkejä somea selaamalla käyttäen hashtagia #Smartum. 

Ideoita liikuntaedun käyttöön

Ideoita kulttuuriedun käyttöön