Smartum x Långvik

Vietä etäpäivä Långvikissa ja virkistäydy Smartumeilla!

Virkistäydy Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Smartumin eduilla ja saat etätyöpäiväksi hotellihuoneen käyttöösi jopa puoleen hintaan! Virkistävää tekemistä Långvikissa on vaikka millä mitalla: voit käydä pulikoimassa kylpylässä, herkutella hotellin ravintolassa, treenata kuntosalilla, rentoutua hieronnassa tai esimerkiksi vuokrata fatbiken tai frisbeegolfsetin ulkoilureissulle.

Kun maksat kaksi palvelua etäpäiväsi aikana Smartumin hyvinvointieduilla, saat hotellihuoneen päiväkäyttöön (klo 7-19) alennettuun hintaan. Voit varata päiväksi joko yhden hengen huoneen 55 eurolla (norm. 100€) tai suuremman sviitin 150 eurolla (norm. 300€). Pääset sekä työskentelemään rauhallisessa ympäristössä että virkistäytymään juuri sinulle sopivalla tavalla etätyöpäivän lomassa! Huomaathan, että hotellihuonetta ei voi maksaa Smartumin eduilla.

Kuittaa palvelusi kätevästi SmartumPaylla

Maksat Långvikin liikunta-, lounas- ja hierontapalvelut kätevästi SmartumPay-mobiilisovelluksella hotellin vastaanotossa ja ravintolassa. SmartumPayn avulla maksat palvelusi työsuhde-eduillasi helposti ja nopeasti - kuittaat niin lounaasi kuin aktiviteettisi näppärästi vain parilla pyyhkäisyllä!

Kampanja on voimassa maanantaista torstaihin 1.12.2020-31.12.2020. Tarkistathan huoneen saatavuuden Långvikilta ennen saapumistasi, huoneita on rajoitettu määrä. SmartumPay-sovelluksen lisäksi voit maksaa aktiviteettisi myös Smartumin liikunta- tai liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Lue lisää hinnastosta ja aktiviteeteistä Långvikin kampanjasivulta.