R-kioski Helsinki Vantaa

SmartumPay-maksaminen uudistui R-kioskeilla

Smartum-eduilla maksaminen R-kioskeilla on uudistunut. Useimmista muista käyttöpaikoista tuttu pikamaksaminen on otettu käyttöön myös R-kioskilla ja se mahdollistaa etujen käytön R-kioskeilla myös SmartumPlus-etujen käyttäjille.

Olit sitten SmartumPlus-etujen käyttäjä tai muiden sähköisten Smartum-etujen käyttäjä, voit maksaa eduillasi Ärrällä SmartumPay-sovelluksella. Etsi SmartumPaysta oikea R-kioski ja syötä summa, jonka haluat maksaa. Muista viimeisellä sivulla liu’uttaa valinta oikean saldotilin kohdalle, jotta maksu menee oikealta tililtä.

Kulttuuriedullasi voit ostaa R-kioskilta lähes kaikkia Lippupisteen lippuja suoraan ilman varausta tapahtuman nimellä. Voit myös lunastaa kätevästi Lippupisteen ja Tiketin ennakkoon varatut liput. Tarvitset lunastamista varten vain varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä. Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta R-kioskilla löydät täältä.

Työmatkaedullasi voit ostaa R-kioskilta HSL:n ja muiden kaupunkien paikallisliikenteen lippuja. Yksittäisten matkalippujen lisäksi voit ostaa kausilipun tai ladata arvoa matkakortillesi tarpeen mukaan. Voit ostaa Ärrältä myös mm. Matkahuollon ja VR:n työmatkalippuja. Lue lisää täältä.

Lounasetuasi voit käyttää R-kioskien monipuolisiin aterioihin ja eväisiin. Ärrän valikoimasta riippuen, voit valita lounaaksesi hodareita, taquitoja, pizzapaloja, lihapiirakoita tai jopa chicken wingsejä! Suurimmilta R-kioskeilta voit myös ostaa ramen-annoksistaan tutun Momotokon ruokia.  

Nauti pikamaksamisesta ja nopeasta ja mukavasta asioinnista R-kioskeilla ja käytä käyttöpaikkahakuamme löytääksesi lähimmät Ärräsi!