Smartum x Aikuisten Liikuntatunti-1

Smartum pääyhteistyökumppaniksi Tagomon ja Olympiakomitean Aikuisten Liikuntatunti -hankkeeseen 

Smartum on mukana Aikuisten Liikuntatunti -hankkeessa lisäämässä ja tukemassa työyhteisöjen hyvinvointia. Haluamme rohkaista yrityksiä tarjoamaan työntekijöille mahdollisuuden liikuntaan työajalla, sillä hyvinvoiva työntekijä mahdollistaa myös yrityksen hyvinvoinnin sekä menestymisen.  

Aikuisten Liikuntatunti julkaistiin 11.1. Urheilugaalassa. Innovatiivisella hankkeella taklataan liikkumattomuuden ongelmia ja muutetaan työelämää. Keskeisenä tavoitteena on tarjota yritysten työntekijöille mahdollisuus harrastaa liikuntaa työajalla. Taustalla on vahva näkemys siitä, että terve ja aktiivinen henkilöstö vaikuttaa positiivisesti työyhteisöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. 


Smartum feed 3

Smartum on tukemassa valtakunnallista hyvinvointia 


Olemme ylpeinä Aikuisten Liikuntatunnin yksi virallisista pääyhteistyökumppaneista. Meillä Smartumilla on kaikilla käytössä viikottaiset hyvinvointitunnit, jotka antavat mahdollisuuden liikuntaan jokaiselle sopivalla ja mieluisalla tavalla työajan puitteissa. Haluamme rohkaista myös muita yrityksiä toimimaan samoin. Tarjoamalla työntekijöille Smartum-etuja, tärkeä tuen osoitus helpottuu entisestään. 

Joustavuus ja liikunta työajalla mahdollistaa jokaiselle työntekijälle sopivan tavan edistää omaa hyvinvointiaan. Se voi olla esimerkiksi ryhmäliikuntaa, kuntosaliharjoittelua tai vaikkapa rentouttavaa joogaa. Vain taivas ja liikunnan ilo on rajana! Yhteistyö Aikuisten Liikuntatunnin kanssa tuntui hyvin luonnolliselta yhteisen intressimme osalta: haluamme edistää suomalaisten työntekijöiden hyvinvointia. Olemmehan olleet sen puolestapuhujia jo yli 28 vuoden ajan.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että hyvinvoiva työyhteisö vaikuttaa positiivisesti työntekijöiden sitoutumiseen, tuottavuuteen ja sairauspoissaoloihin. Panostaminen työhyvinvointiin ei siis ole vain vastuullinen valinta, vaan myös älykäs ja ajankohtainen investointi yrityksen menestyksen kannalta.

Olemme myös ainoa kotimainen ja 100 % suomalaisomistuksessa oleva työsuhde-etujen tarjoaja. Avullamme ja Smartum-etuja tarjoamalla työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen ja liikuttaminen siis helpottuu entisestään.

Aikuisten Liikuntatunti -hankkeen ja Smartumin yhteistyö on myös esimerkki siitä, miten liikunta ja hyvinvointi voivat yhdistää yrityksiä ja luoda positiivisia vaikutuksia koko yhteiskuntaan.  

#aikuistenliikuntatunti #kiitoskunliikutatte

Smartum feed 5

Smartumin etujen avulla liikunta on mahdollista kaikille

Työnantajana tuet työntekijöidesi hyvinvointia tilaamalla heille Smartum-etuja.

Etumme täyttävät verottajan vaatimukset ja ovat turvallinen tapa auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin. Yrityksesi voi vähentää edut tuloverotuksessa ja ne ovat myös työntekijöille verovapaita – verottajan määrittelemissä rajoissa. Smartumeilla saavutat siis paljon enemmän kuin mitä niihin sijoitat.

Kun tarjoat Smartum-etujen avulla keinoja edistää omaa hyvinvointia ja arjessa jaksamista, saat vastavuoroisesti tyytyväisemmät työntekijät.

Haluamme kannustaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan hyvin – myös sinä työnantajana voit tehdä sen! 


Tutustu SmartumPlus-palveluun ja tilaa etuja