Puhelinasiakaspalvelumme on kiinni keskiviikkona 22.3. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Chat palvelee normaalisti. Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Help Centeristämme! 

Landscape Banner FB InApp Google-Summer_concept 13_blogi2

Smartum-kumppaneiden kesäedut 2022

Kesä on jo täydessä vauhdissaan ja tarjoaakin upeaa keliä sekä mahtavia kumppanietuja! Kokosimme tähän blogiartikkeliin kumppaneidemme kiinnostavimmat kesäedut, jotta voit inspiroitua ja hyödyntää Smartum-etujasi oman hyvinvointisi edistämiseksi.

Kesäpiknik hyvän seuran ja ruoan kera? 

Nauti lempiravintolasi annoksista kotona taikka lähirantsulla. Wolttaa Smartumeilla ja nappaa 6 euron edestä krediittejä! Koodilla SMARTUM saat 6  krediittejä tehdessäsi ensimmäisen Wolt-kuljetustilauksesi. Etu on voimassa vain uusille Wolt-asiakkaille, jotka käyttävät Smartum-lounasetua. Lue lisää lounasedulla maksamisesta täältä.

Summer_beach_picnic 17_some-1

 

Kitaratunteja mökkilaiturilla

Tiesitkö, että voit hyödyntää liikunta- ja kulttuurietuasi myös Suomen suurimmassa soitonopetuksen verkkopalvelussa? Rockway–palvelusta löytyy yli 12 000 opetusvideota eri bändisoittimien harjoitteluun. Voit aloittaa täysin alkeista tai ottaa vaativammat soittotekniikat haltuun missä vain, milloin vain. Kurssikokonaisuuksia löytyy kaikentasoisille soittajille. Voit harjoitella myös biisintekoa ja laulamista Rockwayn avulla!

Maksaessasi Smartum-edulla saat:

  •  6 kk jäsenyyden hintaan 94,50€ (norm. 119€)
  •  12 kk jäsenyyden hintaan 149€ (Norm. 238€)

Yhteistyön kunniaksi saat uutena käyttäjänä ilmaisen kuukauden kokeilujakson koko palveluun. Lue lisää edusta Rockway.fiverkkosivuilla. 

FWQxzdBXgAMZwKv

Löydä uusi harrastus

Collection

Smartum x FeelHobby

 
Onko hakusessa lisäboostia treeneihin tai kokonaan uusi harrastus? Ota hyvinvoinnin ja harrastamisen suoratoistopalvelu FeelHobby käyttöösi ja nappaa rajattomat käyttöoikeudet palveluun yhdellä kirjautumisella. Maksaessasi Smartumeilla saat elokuun ajan FeelHobby-vuosijäsenyyden alennettuun 118,80 € hintaan, eli säästät 50 % normaaliin kuukausijäsenyyteen verrattuna!
 
Oli ajatuksenasi sitten uusi treeniohjelma salille, kehonhuoltoa taikka etätyötä tauottava taukojumpparutiini, uusi tanssiharrastus tai rauhoittumishetki joogan ääressä - löydät kaiken tämän ja paljon muuta FeelHobbyn palvelusta. Hurahda liikuntaan jo tänään! Kampanja voimassa elokuun loppuun asti. Lue lisää liikuntaedulla maksamisesta FeelHobbyn verkosivuilta kohdasta ''Miten maksan liikuntaedulla?''.
 
P.S. Syksyllä on luvassa paljon uusia julkaisuja, joita et halua missata! 

 295552440_420773413405769_2518538608487593122_n

Smartum x SYKE Tribe

Smartum & SYKE Tribe yhteistyössä tarjoavat sinulle 15 % alennuksen vaihtuvista valmennuksista maksaessasi Smartumin liikuntaeduilla! Kampanjaan kuuluvat myös valmiiksi alennetut valmennukset.

 

Miten lunastat edun?
1. Valitse valmennus - voit käyttää SYKE Marketplacen filttereitä löytääksesi sopivan valmennuksen juuri sinulle!
2. Maksa SMARTUM liikuntaeduilla ja käytä alekoodia SMARTUM.
3. Aloita valmennus!
 
Kampanja on voimassa 8.7.-31.8.2022. Lisätiedot sekä maksuohjeet löydät tästä. Nautinnollisia valmennushetkiä! 
 
shutterstock_1558953800

Smartum x FITFARM

 
Fitfarm on Suomen johtavin ja kokenein verkkovalmennustalo. Fitfarmin verkkovalmennuksia on käyty jo yli miljoona kertaa – se on paljon, sillä muut toimijat puhuvat vasta kymmenistä tuhansista! Fitfarmin avulla onnistut varmasti, sillä Fitfarmin valmentajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on asiantunteva yliopistokoulutus liikunta- ja terveystieteistä. Nyt saat 20 % alennuksen kaikista koti-, kuntosali- sekä ruokavaliovalmennuksista koodilla SMARTUM20. Ohjeet maksamiseen löydät tästä. Etu on voimassa elokuun loppuun ja käy kaikkiin myynnissä oleviin valmennuksiin ja kursseihin, jotka ovat liikuntaeduilla ostettavissa. Etua ei voi hyödyntää jälkikäteen jo ostettuun valmennukseen.
 
Mistä valmennuksesta aloittaa? Kurkkaa ainakin nämä:
 
  • Superdieetti® - painonhallintaan
  • Sport – Liikunnalliseen elämäntapaan
  • VHH – Elämäntapamuutokseen
 
Lue lisää verkkovalmennuksista sekä niiden hyödyistä Fitfarmin blogista.
Joogasta hyvinvointia mielelle ja keholle

Säännöllinen kehonhuolto edistää hyvinvointia ja kantaa pitkälle. Esimerkiksi lyhyt joogahetki on oiva vaihtoehto etätyöpäivän tauottamiseksi! Studio Yinin online-tuntivalikoimasta löydät yli 300 harjoitusta joogasta pilatekseen, ja näin lomakautena online-tunnit kulkeutuvat näppärästi mukana vaikkapa mökille tai lomamatkalle. Maksaessasi Smartumin liikuntaedulla saat 20 % alennuksen kaikista tilausjaksoista. Nappaa etusi tästä

Kaikki irti hierontaedusta 

Terveystalo Rela-hierojat on Suomen suurin hierontaan keskittyvä ketju sekä markkinajohtaja. Rela-hierojat -verkkosivuilta löydät helposti hierontatarpeisiisi sopivan erikoishieronnan, varaat ajan sekä ostat itsellesi lahjakortin! Rela-hierojien kanta-asiakkaana nautit hieronnan lisäksi upeista eduista. Lue lisää kanta-asiakkuudesta täältä. Tarkista hierontaedun sopimukseenne kuuluvat hierontapaikat ja nauti hieronnasta vaikkapa mökkipaikkakunnallasi. Vinkki! Varaa useampi hieronta etukäteen ja nauti säännöllisistä rentoutumishetkistä työviikkojen keskellä.

iStock-1156423938

 

Lisää kumppaneidemme ilmoittamia kiinnostavia tarjouksia löydät tästä:

 

Liikunta- ja kulttuurietu  
Palveluntarjoaja Tarjous tai suositus
Natura Viva  Luontomatkailuun erikoistunut yritys, joka tarjoaa luontoon ja liikuntaan liittyviä palveluja upeissa luontokohteissa. Natura Vivan Kokeilijan kausikortilla voit ottaa kausikortista kaikki parhaat puolet irti keskellä kesää. Kokeilijan kausikortilla melot, suppailet, pyöräilet ja soudat koko heinäkuun helposti ja huolettomasti jopa 10 kausikorttikohteessa - Mukaan pääsee veloituksetta yksi samaan perheeseen kuuluva alle 15-vuotias lapsi. Natura Vivan kausikorttikohteet sijaitsevat upeissa luontokohteissa Helsingissä, Espoossa, Salossa sekä Hämeenlinnassa. Kokeilijan kausikortin voit ostaa vain heinäkuun ajaksi. Jos haluat päivittää Kokeilijan kausikortin lajikausikorttiin tai Ulkoilijan kausikorttiin, jotka ovat voimassa vuoden loppuun, maksat vain hinnanerotuksen. Kesän luontoelämykset odottavat -hanki oma kausikorttisi tästä.
SilverFit We keep your promises. Kesätarjous: kaikki treenit 10% alennuksella 15.6.-31.7.2022 välisenä aikana. Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitettu määrä henkilökohtaisen palvelun ja laadun takaamiseksi. Valmennuksien erityispiirre on yhdistää sinulle sopivimmalla tavalla liikunta, lepo ja terveelliset elämäntavat. Annan tyytyväisyystakuun – edellytyksenä sinun 100% sitoutuminen yhdessä sopimiimme tavoitteisiin.

Funbowling

Kesäkortti: 10 kerran ratatunti 150€ (sis. kenkävuokrat). Kortti on ratakohtainen. Voimassa 1.6.-14.8.2022. Kortti on suunnattu kaikille, vauvasta vaariin. Kesäkortin voit ostaa kassalta. Lisätietoja voit kysyä myös keilahalli@funbowling.fi.

Trainer Mira

Kesäkamppis: paritreenit ulkona. Treenaa kaverin tai puolison kanssa raittiissa ulkoilmassa Töölönlahdella, Matinkylän urheilupuistossa tai Tapiolassa. Suunnittelen treenit teille sopiviksi ja tavoitteitanne tukeviksi, jolloin ne ovat turvallisia, tehokkaita ja monipuolisia. Valitse joko 3, 5 tai 10 kerran setti kokonaishintaan 232 / 308 / 560 €. Tarjoushinta on voimassa 31.7.2022 mennessä ostetuille valmennuksille. Kerro minulle tavoitteistanne ja mahdollinen vammahistoria ajanvarauksen yhteydessä.
Vapaalentotunneli Fööni Vapaudu duunikahleista ja hyppää adrenaliinipyörteeseen - mainio lähtölaukaus kesälomalle! Ohjatut ensilennot sopivat kaikenikäisille ensikertalaisille. Koulutus, varusteet ja lentovideo sisältyvät pakettiin. Kesän tarjoushinnat ovat saatavilla ajalla 4.5.-14.8. suoravarauksiin ajalle 6.6.-14.8.2022. Liikuntaeduilla maksaessa varaus tehdään vastaanoton kautta sähköpostitse osoitteella info@lentotehdas.fi. Tarjoushintoihin pääsee tutustumaan tarkemmin verkkokaupassamme.
Vuokatti Bowling

Vuokatti Bowlingin Smartum -kesäkamppis koskee harrasteita (keilaus, ammuntasimulaattori, biljardi ja darts). Ostamalla tuotteet verkkokaupastamme ja syöttämällä kassalla kuponkikoodin "Smartum" saa 10% alennuksen kaikista harrasteista sekä keilavuoron ostaessa myös keilakenkävuokrat kaupanpäälle. Kuponkikoodi on voimassa 14.8.22 saakka.

Nevas Golf

Supersuositut iltaysit palaavat jälleen Nevaksen greenfee – valikoimaan kesäkuun alussa! 1.6.2022 alkaen 9-reikäisen kierroksen hinta lähdöille klo 19.00 – 21.00 on vain 19 € per pelaaja! Tarjous on voimassa kaikkina viikonpäivinä kauden loppuun saakka.

Exercisemaster Oy

Uusi kotimainen kotitreenipaketti, jossa on kaksi erilaista vaihtoehtoa. M-Circuit sisältää vauhdikkaita 45 min harjoituksia, jotka saavat liikkuvuuden ja tasapainon kehittymään ennätystahtia. M-Circuitin harjoituksissa on hikitakuu! Toinen vaihtoehto on lempeän palauttava M-Circuit Recovery, joka koostuu 30 min harjoituksista. M-Circuit®-konsepti on 100 % suomalainen ja sen kehittäjinä ovat toimineet suomalaiset maajoukkuevalmentajat.

Workoutroba

Kuntonyrkkeilyn viikon treenit vain 35€. Viikon aikana voit kokeilla tuntejamme. Kokeiluviikon lunastat kun saavut tunnille. Varaat vain haluamasi aloituspäivänkalenteristamme ja saavut paikalle. Kokeiluviikko sopii sinulle joka et heti halua sitoutua pidempään jäsenyyteen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista. Tervetuloa!

Ratsastuskeskus Baldur Oy
Kesäyön unelma -maastoretki. Retki sopii myös kokemattomille, edetään käynnissä metsäpoluilla, lapset voivat osallistua oman taluttajan kanssa. Varaa paikkasi viestillä 040 7366066 tai info@tallibaldur.com

 

HUK - Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
Mitä kuuluu Marja-Leena? Kesällä 2022 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään upea road trip -henkinen musiikkikomedia Leevi and the Leavingsin hiteillä.
Tarinan päähenkilö tajuaa, että on koko elämänsä kaivannut nuoruuden rakastettuaan. Hän päättää etsiä Marja-Leenan käsiinsä ja niin alkaa seikkailu halki kesäisen Suomen. Etsintämatkan uskomattomat käänteet johdattavat päähenkilön tilanteisiin, joihin hän ei olisi koskaan voinut edes kuvitella joutuvansa!
 
 
Hierontaetu

 

Hieronta Cross Friction

Ostaessasi hyvinvointiedulla henkilökohtaisen lahjakortin tai sarjakortin saat 10 % alennusta tällä hetkellä voimassa olevista hinnoista koko lahjakortin tai sarjakortin voimassaoloajan. Ei siis pelkoa hinnankorotuksista. Eikä myöskään tarvitse miettiä hyvinvointiedun vanhentumista.

Alennus 10 % kaikista hieronnoista ja hoitosarjoista 31.8.2022 asti.

Koulutettu hieroja Toni Kemola

Kaikista hierontahinnoista 5 € alennus heinäkuun loppuun saakka. Ajanvaraus pääset tästä. Kirjoita Timman lisätietoja -kohtaan ''kesätarjous''.

Tarjoamme kesäetuna Belma Beauty Centerissä (Espoo, Matinkylä) kolmen kerran purentalihashieronnan etuhintaan 150€. Hoito lievittää mm. hampaiden narskuttelusta ja purentavirheistä aiheutuvaa niska-hartian ja pään alueen jännitystiloja.
Hieronnassa käsitellään niska-hartia, kallonpohjan, kaulan alue sekä purentalihakset ulko- ja sisäpuolelta. Tarjous on voimassa 31.7.2022 asti. Sarjakorttivaraukset purentalihashierontaan soittamalla numeroon 050 3110775 tai meilillä info@belmabeautycenter.fi.

 

 

Smartum40849-dark

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita kulttuuriedun käyttöönIdeoita liikuntaedun käyttöön