SMARTUMV2-2-3

Smartumin sähköisten etujen voimassaloa jatketaan kuudella kuukaudella

Poikkeusolot yllättivät suomalaiset koronatilanteen kärjistyessä keväällä myös kotimaassa. Smartumilla reagoitiin tilanteeseen nopeasti, ja maaliskuussa tiedotimme jatkavamme kaikkien ennen 30.9.2020 vanhenevien sähköisten liikunta-, liikunta ja kulttuuri-, työmatka- ja hierontaetujen voimassaoloaikaa kolmella kuukaudella.

Sittemmin olemme oppineet paljon uutta ja elämä on päässyt jatkumaan niin sanotun uuden normaalin puitteissa. Me Smartumilla kuitenkin haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, joten olemme päättäneet jatkaa sähköisten saldo-etujemme voimassaoloaikaa vielä kuudella kuukaudella. Voimassaoloajan jatkaminen koskee kaikkia sähköisiä etuja, jotka vanhenevat aikavälillä 15.9.-31.12.2020. Myös vuonna 2020 tilattujen SmartumPlus-etujen voimassaoloaikaa pidennetään siten, että ne ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Päätöksen myötä sähköisten Smartum-etujen käyttäjät saavat rauhassa hyödyntää etunsa juuri heille mieluisalla tavalla vielä ensi vuodenkin puolella. Ainoastaan käytetty etu on työntekijöiden hyvinvoinnille merkityksellinen etu – päätöksellä voimme tukea etujemme käyttäjien hyvinvointia vielä paremmin.

Päätös ei kosketa paperisia Smartum-seteleitä. Jo jaettuihin paperisiin seteleihin on painettu voimassaoloaika vuoden 2020 loppuun saakka, joten valitettavasti setelien voimassaoloajan pidentäminen ei ole mahdollista.

Monipuoliset maksutavat takaavat etujen turvallisen käytön

Smartumeiden käyttäminen on digitaalisten maksutapojemme ansiosta hyvin turvallista – maksunteko onnistuu niin etänä kuin SmartumPay-mobiilisovelluksella paikan päällä turvavälin päästä. SmartumPaysta voit mutkattoman maksamisen lisäksi tarkistaa saldosi määrän ja voimassaoloajan. Myös yhä useamman palveluntarjoajan omilla verkkosivuilla palvelut voi maksaa Smartum-verkkomaksulla näppärästi etänä. Tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista verkostomme yksittäisten palveluntarjoajien palveluihin saat suoraan palveluntarjoajalta.

Olemme listanneet verkkosivuillemme myös tietoja täysin kontaktivapaista tavoista käyttää etuja. Täysin kontaktivapaat käyttötavat ovat loistava tapa hyvinvoinnin edistämiselle erityisesti heille, jotka haluavat vältellä ylimääräisiä ihmiskontakteja. Listalta löydät palveluita, joista voit nauttia verkon välityksellä tai ulkoilmassa. Voit ostaa palveluita myös etänä ennakkoon. Tarjolla on harrastusmahdollisuuksia aina online-joogasta yksilöratsastukseen ja tapahtumalipuista verkkovalmennuksiin. Päivittyvän listan löydät täältä.

nostokuva_checkout

Smartumin etujen käyttöön on monta turvallista tapaa

Olemme koonneet sivuillemme listan täysin kontaktivapaista tavoista käyttää Smartumin etuja. Tarjolla on tekemistä ja kokemista niin online-joogasta ulkoiluharrastuksiin ja verkkovalmennuksista tapahtumalippuihin.