kesavinkit

Mitä tehdä kesällä? Kurkkaa vinkit Smartum-etujen käyttöön! 

Oletko jo lyönyt kesäsuunnitelmat lukkoon vai mietitkö vielä, mitä hauskaa voisit kesällä tehdä? Inspiroidu vinkeistämme ja nappaa parhaat kesätarjoukset talteen, jotka ovat voimassa Smartum-etujen käyttäjille!

Vesiaktiviteetit

Hyödynnä liikuntaetuasi hellepäivinä ja lähde vilvoittelemaan vesiaktiviteettien pariin. Miten olisi koko perheen päiväretki lähimpään maauimalaan? Katso lähimmät maauimalapaikat käyttöpaikkahaustamme.

Mikäli kaipaat enemmän luonnonrauhaa, kokeile melontaa tai suppailua luonnonvesissä.

Koe kulttuuria

Piipahda museoon - Osta uusi Museokortti tai jatka korttisi voimassaoloa vain 65 eurolla (norm. 76 €). Vuoden mittainen pääsylippu satoihin museoihin on kesän paras reissukaveri! Tarjous on voimassa Museokortin verkkokaupassa, sekä museoissa 18.6. asti.

Nauti näytelmästä - Kesäteatterikausi on kohta täydessä vauhdissa! Katso mökkipaikkakuntasi kesäteatteritarjonta ja lähde nauttimaan ulkoilmasta, sekä kulttuurintäyteisestä ajasta. Nappaa liput kesän tapahtumiin esimerkiksi täältä

Vietä sateinen sunnuntai leffassa - Katso Finnkinon ajankohtaiset ensi-illat ja kesähittielokuvat. Nappaa mukaan kulttuurietusi, aimo annos poppareita ja sukella Hollywood-starojen tähdittämään maailmaan. 

Virkisty liikunnan parissa

Pallottele padelia - Oletko jo ehtinyt kokeilla suuren suosion kerännyttä padelia? Padelin parhaimpia puolia on se, että sitä voi pelata niin ensikertalainen kuin kokenutkin konkari. Jokainen, joka palloon osuu, saa peliä aikaiseksi!

Vie treenit sinne, minne kesä sinut kuljettaa - FeelHobby on suoratoistopalvelu, josta löydät kesään sopivia treenejä. Tee nopeita kotitreenejä reissussa, joogaa mökkilaiturilla, opettele kavereiden kanssa uusi tanssilaji, aloita juoksu tai jotain ihan muuta! Smartum-etujen käyttäjänä pääset kokeilemaan FeelHobbyn monipuolista tarjontaa täysin ilmaiseksi! Lue täältä lisää, kuinka lunastat tarjouksen. Mikäli pidät palvelusta, voit lunastaa FeelHobbyn itsellesi erityishintaan. Saat 12kk käyttöoikeuden nyt 6kk käyttöoikeuden hinnalla käyttäessäsi koodia "SUMMER12".

Nappaa alekoodi Elisa Kirjaan

Äänikirja on paras matkaseuralainen kesän reissuilla. Nyt pääset kuuntelemaan äänikirjoja sekä lukemaan e-kirjoja Elisa Kirjassa 45 päivän ajan maksutta! Etu on voimassa 8.6.-31.8.2023 välisenä aikana. Lue lisää ja tartu tarjoukseen tästä.

(Huom! Äänikirjat eivät kuulu kulttuuriedun piiriin).


Ihanaa, nautinnollista ja elämyksellistä kesää!
SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön