Lounas-nainen-mies-yhdessa

Smartumin sähköisten saldo-etujen voimassaoloaika palautetaan 15 kuukauteen

Smartumin sähköiset saldo-edut ovat jatkossa voimassa 15 kk. Muutos astuu voimaan vuoden 2023 alusta alkaen siten, että 1.1.2023 jälkeen tilatut saldo-edut ovat voimassa 15 kk saldojen latautumisesta työntekijöiden käyttöön. Ennen vuodenvaihdetta tilatut edut ovat voimassa 18 kk lataushetkestä.


Koronapandemian myötä Smartum pidensi saldo-etujen voimassaoloa 18 kuukauteen, kun etujen käyttömahdollisuudet olivat normaalia rajatummat. Tällä toimenpiteellä haluttiin varmistaa, että etujen käyttäjillä on mahdollisuus hyödyntää etunsa turvallisella tavalla sitten, kun koronatilanne helpottaa ja rajoitukset poistuvat. Nyt kun tilanne on normalisoitunut eikä rajoituksia enää ole, voimassaoloaika päätettiin palauttaa aiemmalle tasolle, eli 15 kuukauteen.

”Uskomme, että niin etujen käyttäjien kuin työnantajien kannalta on hyvä asia, että etujen voimassaoloaika on rajattu sopivan napakan pituiseksi. Kun edut ovat voimassa 15 kk, etuja käyttävillä työntekijöillä on hyvä syy edistää hyvinvointiaan etujemme avulla tässä ja nyt, eivätkä edut pääse unohtumaan. Lopultahan vain käytetyt edut lisäävät hyvinvointia”, toteaa Smartumin asiakkuusjohtaja Kalle Lehtinen.

Etujen voimassaoloajan muutos koskee vain asiakkaita, jotka ovat tilanneet ja saaneet Smartumin sähköisiä saldo-etuja Smartum-verkkopalvelun kautta. Muutos ei koske SmartumPlus-palvelun kautta tilattuja etuja, eikä myöskään paperisia Smartum-seteleitä. Työntekijät voivat halutessaan tarkistaa etujensa voimassaoloajan SmartumPay-sovelluksesta.

iStock-1327059760

Smartum Wellbeing Hub

Oletko huomannut, että työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen ja aktiivisen elämäntavan tukeminen jäävät usein liian harvojen ihmisten hartioille? Ja että tähän pitkäjänteiseen työhön on usein vaikeaa priorisoida riittävästi työaikaa?

Smartumin Wellbeing Hub on palvelu, joka yhdessä Smartumin verotuettujen hyvinvointietujen kanssa auttaa sinua lisäämään työntekijöidesi hyvinvointia ja aktiivista elämäntapaa. Se tarjoaa Smartum-etujen käyttäjille yhdessä innostavassa paketissa kaiken, mitä he tarvitsevat lisätäkseen työkykyään ja hyvinvointiaan Smartum-etujen avulla.

Tutustu Smartum Wellbeing Hubiin