Telia suorittaa huoltotöitä lauantaina 8.5. kello 06:00 - 16:00. Tänä aikana mobiilivarmenteessa saattaa esiintyä käyttökatkoja, eikä sitä voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen Smartumin palveluissa.

 

smartumpay eri näkymät

QR-maksaminen on poistunut SmartumPaysta

SmartumPayssa käytössä ollut QR-maksu on poistunut käytöstä. Voit jatkossa ostaa SmartumPay-pikamaksulla kaikkia niitä palveluita, joita olet aiemmin ostanut QR-maksulla.

SmartumPayn pikamaksulla pystyt maksamaan kaikissa käyttöpaikoissa, joissa olet ennen maksanut QR-maksulla. Kaikki aiemmin QR-maksuja vastaanottaneet palveluntarjoajat ottavat nyt vastaan SmartumPayn pikamaksuja. Monet palveluntarjoajat hyväksyvät myös etänä tehdyt SmartumPay-pikamaksut. SmartumPay-mobiilisovelluksella löydät täältä. Huomaathan, että mahdollisuus SmartumPay-etämaksamiseen tulee aina varmistaa palveluntarjoajalta ennen maksun suorittamista. Katso myös tarkempi ohjeistus SmartumPay-maksamiseen täältä. Saadaksesi käyttöön SmartumPayn uusimman version päivitä sovellus lataamalla sovelluskaupastasi versioon 1.15.0. ellei puhelimessasi ei ole päällä sovellusten automaattinen päivitys.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta lue ohjeet vaihtoehtoiseen käyttöpaikoissa maksamiseen tai maksa verkkomaksulla eri palveluntarjoajimme verkkokaupoissa.

Pikamaksun lisäksi suosittelemme etenkin nyt käyttämään Smartum-verkkomaksuja ylimääräisten ihmiskontaktien välttämiseksi. Esimerkiksi Wolt, Museokortti Verkkokauppa, Kuntokeskus Liikku ja Tiketti vastaanottavat Smartum-verkkomaksuja. Katso vielä listauksemme kaikista verkkomaksuja vastaanottavista palveluntarjoajistamme.