Maksaminen Smartum-verkkomaksulla

Poikkeuksellinen vuosi on vauhdittanut hyvinvointieduilla maksamista verkossa

Smartumin sähköisten etujen käyttäjät ovat löytäneet verkkomaksamisesta tavan käyttää hyvinvointietujaan myös poikkeusoloissa. Jo sadat Smartum-verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat ottavat vastaan Smartum-verkkomaksuja, ja määrä kasvaa kohisten. 

Nykyisessä vallitsevassa koronatilanteessa Smartum-verkkomaksulla voit välttää ylimääräisiä ihmiskontakteja, mutta kuitenkin käyttää hyvinvointietujasi. Jos työnantajasi tarjoaa sinulle lounasetua, voit nauttia maistuvista ja palauttavista lounashetkistä turvallisesti kotioloissa tilaamalla lounaan Woltin verkkokaupasta. Wolt toimii jo 24:ssä kaupungissa ja tarjolla on yli 1000:n ravintolan monipuolinen valikoima. 

Jos käytössäsi on liikunta- ja kulttuurietu ja nautit kulttuurielämyksistä, voit hankkia Smartum-verkkomaksulla vaikkapa huippusuositun Museokortin ja hyödyntää sitä sitten, kun pandemia taas helpottaa. Kortti aktivoituu vasta sitten, kun käytät sitä ensimmäisen kerran. Tiketin laajasta tarjonnasta voit poimia itsellesi mieluisimman kulttuurielämyksen ennakkoon ensi kesäksi ja syksyksi. 

Liikuntaetua voi käyttää, vaikka kuntosalille ei pääsisikään. Verkostoomme kuuluu useita valmentajia, joogastudioita ja personal trainereita, jotka järjestävät online-tunteja tai verkkovalmennuksia. Liikkumisen ilosta ei siis kannata luopua, vaan se kannattaa suunnata vaikkapa Fitclub Finlandin, Kuntokeskus Liikun ja Maikki Marjaniemen tunteihin ja valmennuksiin. 

Smartum-verkkomaksun teet näppärästi palveluntarjoajan verkkokaupan kassalla kirjautumalla sisään Smartum-tunnuksillasi, verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.

Vaikka pandemia jatkuu, se ei tarkoita, ettet voisi pitää huolta hyvinvoinnistasi tai käyttää hyvinvointietujasi. Päinvastoin, on entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Käyttämällä etuja sijoitat oman hyvinvointisi ylläpitämiseen ja tuet suomalaisia yrittäjiä selviytymään vaikeasta vuodesta. Näin varmistat, että voit käyttää etujasi monipuolisesti myös jatkossa.

Smartum-verkkomaksamisen Top 10 käyttöpaikkaa ovat olleet viimeisen vuoden aikana:

  1. Wolt
  2. Museokortin verkkokauppa
  3. Fitclub Finland
  4. Liikku Verkkokauppa
  5. 8 Viikkoa/Urheilijan Ravintovalmennus
  6. MaikkiMarjaniemi.fi
  7. Kuningatarvalmennus Oy
  8. Tiketti verkkokauppa
  9. Oulu-opisto/Pohjankartanon toimisto
  10. Treenaakotona.com

Katso myös laaja listaus muista Smartum-verkkomaksua vastaanottavista palveluntarjoajista!