Pääsiäisen hyvinvointivinkit - ideoita Smartum-etujesi käyttöön

Pääsiäisen hyvinvointivinkit –ideoita Smartum-etujesi käyttöön

Pääsiäinen on aivan nurkan takana. Onko pitkän viikonlopun ohjelma vielä hakusessa tai kaipaatko inspiraatiota hyvinvointietujesi käyttöön? Keräsimme blogipostaukseemme muutaman vinkin, joiden avulla saat työsuhde-eduistasi kaiken ilon irti.

Pääsiäinen pohjoisessa?

 
Poikkeuksellisen talvisesta huhtikuun säästä huolimatta lämpimät kelit odottavat aivan nurkan takana. Pääsiäinen on siis oiva aika viettää viimeisiä hetkiä talviaktiviteettien parissa. Mikäli olet suuntaamassa Lappiin, muista, että Smartum-eduillasi voit maksaa niin hissilipun kuin vuokravälineet! Laskit sitten suksilla tai laudalla, nappaa välineet ja hissilippu kätevästi Smartumeilla.
 
Laskettelu on ihanaa, aktivoivaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa, mutta Lapissa voi harrastaa myös paljon muutakin. Voit esimerkiksi lähteä vaeltamaan lumikengillä, talvisurffailemaan jäälle taikka ottaa haltuun pohjoisen hiihtoladut. Tässä muutama esimerkki vaihtoehtoisista aktiviteeteista Lapissa:
 
 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia kylpylöissä

 
Miltä kuulostaisi pieni irtiotto arjesta kylpylän seesteisessä tunnelmassa? Veden lämmin ja rentouttava vaikutus sekä suomalaisten suosima sauna ovat ehdottoman hyviä vaihtoehtoja hyvinvointisi tueksi. Tsekkaa esimerkiksi Holiday Clubin kylpylät, joihin maksat pääsysi näppärästi hyvinvointieduillasi. 
 
Mikäli ajatuksena on laatuaikaa aikuisten kesken, Flamingo Spasta löytyy kokonaan aikuisille suunnattu osasto, jossa on monta eri allas- ja saunavaihtoehtoa. 
 
Kirsikkana kakun päällä tietysti poreilun ja saunomisen välinen hieronta! Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle hierontaetua, tarkista sopimukseenne kuuluvat hierontapaikat ja nauti vaikkapa rentouttavasta niska-hartiahieronnasta. 
 

Tekemistä koko perheelle 

 
Sukella tieteen maailmaan koko perheen voimin! Tiedekeskus Heureka on auki koko pääsiäisen ja siellä viihtyy takuulla jokainen. Liput tiedekeskukseen voit ostaa kätevästi Smartum-eduillasi suoraan Heurekan verkkosivuilta.
 
American Car Show Helsinki
 
More is more! Upeat amerikkalaiset autokaunottaret valtaavat Helsingin messukeskuksen pääsiäisenä. Saman katon alla olevassa näyttelyssä pääsee fiilistelemään hienoimpia prätkiä, tuunatuimpia kiesejä sekä näyttävimpiä jenkkiautoja. Nappaa lippusi Smartumeilla Tiketti.fi-verkkokaupasta
 
Virkistäydy taiteen parissa
 
Päiväretki paikalliseen museoon? Pääsiäisenä monet museot ja galleriat järjestävät erilaisia tapahtumia, joissa lapset sekä aikuiset pääsevät puuhastelun pariin. Esimerkiksi Järvenpään taidemuseo järjestää Pääsiäisseikkailu lapsille -tapahtuman, jossa etsitään kadonnutta aarretta. Helsingin Designmuseossa on puolestaan koko perheen Designpaja, jossa nautitaan yhteisestä tekemisestä luovalla ja hauskalla tavalla! Kurkkaa museoiden aukiolot sekä ajankohtaiset tapahtumat Museot.fi-sivuilta ja hanki oma museokorttisi Smartumin kulttuurieduilla suoraan Museot.fi-verkkokaupasta.
 
Ihanaa pääsiäistä!
SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

 

Ideoita kulttuuriedun käyttöön

Ideoita liikuntaedun käyttöön