SmartumPay-sovellukseen on tuotu vaihtoehtoinen kirjautumistapa, jonka avulla kirjautuminen sujuu aiempaa mutkattomammin. Lue lisää
Olemme lopettaneet nimettyjen seteleiden myynnin lokakuusta 2021 alkaen.

Smartumin kulttuuriedulla voi nyt maksaa Tiketin verkkokaupassa!

Nyt voit ostaa Smartumin kulttuuriedulla tapahtumalippuja Tiketin verkkokaupasta

Ilouutisia kaikille liikunta- ja kulttuurisaldon käyttäjille! Nyt voit ostaa Tiketin verkkokaupasta tapahtumalippuja helposti Smartumin sähköisellä kulttuurisaldolla. Kun maksat liput näppärästi verkossa, vältät ylimääräisiä kontakteja ja tuet samalla artisteja ja tapahtuma-alaa.

Lippujen ostaminen Tiketin verkkokaupasta Smartumin kulttuurisaldolla on odotettu mahdollisuus. Se tarjoaa täysin kontaktivapaan tavan ostaa tapahtumalippuja – suoraan kotisohvalta. Smartumin kulttuurisaldolla maksaminen Tiketin verkkokaupassa on helppoa ja sujuvaa: maksuvaiheessa valitse maksutavaksi Smartum ja tunnistaudu joko Smartum-tunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Ja mikä parasta: jos kulttuurisaldosi määrä ei riitä koko lipun maksamiseen, voit maksaa ylimenevän osuuden näppärästi jollain muulla maksutavalla, kuten pankkikortillasi!

Kesätapahtumat siintävät jo horisontissa

Joulun välipäivät ovat vilkasta aikaa festarilippujen hankinnassa. Myynnissä on jo nyt liput suosituimmille kesäfestareille ja muihin kesätapahtumiin. Joulun jälkeen moni haluaa varmasti jo suunnitella kesää, ja mikäs olisikaan parempi tapa kuin hankkia lippuja kesäisiin tapahtumiin.

”Olemme todella iloisia, että voimme nyt tarjota tämän helpon ja turvallisen maksutavan asiakkaillemme. Tiketti-verkkomaksaminen on ollut asiakkaidemme paljon toivoma mahdollisuus, joten maksutapa innostaa varmasti monia kulttuurisaldon käyttäjiä hyödyntämään etunsa ja tukemaan samalla artisteja ja tapahtuma-alaa”, iloitsee Smartumin verkostojohtaja Maria Meurman.

“Haluamme tarjota mahdollisimman monipuoliset maksutavat sekä toimipisteillemme että verkkokaupassa. Smartum-verkkomaksu on toivottu lisä maksutapavalikoimaamme ja parantaa verkkokauppamme asiakaskokemusta entisestään”, kertoo Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa.

Verottajan linjaus: Livestream-tapahtumat eivät ole kulttuuriedun piirissä

Verottaja on linjannut tuloverolain pohjalta, että livestream-konsertteihin ei voi ostaa lippuja kulttuuriedulla. Smartum on yhdessä tapahtuma-alan toimijoiden kanssa tehnyt 15.12.2020 vetoomuksen livestream-tapahtumien hyväksymisestä kulttuuriedun piiriin.

 

Tästä Tiketin verkkokauppaan