Perille.fi_banneri_1200x630px_1

Nyt voit ostaa matkalippusi Smartumin työmatkaedulla Perille.fi -matkalippupalvelun kautta

Saatko työnantajaltasi työmatkaetua? Jos vastasit kyllä, on meillä sinulle loistavia uutisia! Voit nyt maksaa Smartumin työmatkaedulla koko Suomen lähi- ja kaukoliikenteen liput verkkosivuston sekä Perille.fi -sovelluksen kautta! Perille.fi kautta löydät kotimaan juna- ja bussiliikenteen matkustusvaihtoehdot, ja vertailemalla pääset valitsemaan juuri itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Perille.fi, Suomen kattavin matkalippupalvelu

Perille.fi tavoitteenamme on tehdä joukkoliikenteestä niin helposti saavutettavaa, että yksityisautoilija jättää yhä useammin autonsa kotiin. Kattavimmasta matkalippupalvelusta, löydät esimerkiksi HSL-, Nysse-, Föli-, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Oulun sekä Hämeenlinnan seudun matkaliput. Palveluun lisätään tarjontaa jatkuvasti.

Voit ostaa Smartumin työmatkaedulla henkilökohtaiseen käyttöön kertalippuja ja HSL:n päivälippuja, joita voit käyttää sekä työ- että vapaa-ajallasi.

"Perille.fi-palvelun tavoitteena on tarjota käyttäjille mahdollisimman paljon maksuvaihtoehtoja palvelun sujuvan käyttämisen mahdollistamiseksi. Olemme innoissamme yhteistyöstä Smartumin kanssa, jotta pääsemme tarjoamaan matkapalvelut helposti tarjolle myös työmatkaedun kautta," kertoo Perille.fi:n toimitusjohtaja Olavi Paananen.

Lippujen ostaminen tapahtuu mutkattomasti Perille.fi -verkkosivulla tai mobiilisovelluksessa.

Näin maksat Smartumin työmatkaedulla Perille.fi -palvelussa:

 
  1. Klikkaa Perille.fi -verkkosivulle tai lataa uusin Perille.fi -sovellus sovelluskaupastasi.
  2. Hae eri matkavaihtoehtoja.
  3. Osta lippu haluamallesi matkalle. Smartum-maksuvaihtoehdon löydät maksutavoista.

Huomioithan nämä asiat ostaessasi liput Smartumin työmatkaedulla:

  • Voit maksaa Smartumin työmatkaedulla vain henkilökohtaisia matkoja.
  • Työmatkaedulla ei voi maksaa matkalippuja, jotka sisältävät lentolippuja.

Sujuvia matkoja toivottaen,

Smartum & Perille.fi

Eikö työnantajasi tarjoa sinulle Smartumin työsuhde-etuja?

Haluaisitko Smartumin työsuhde-edut käyttöösi tai eikö työnantajasi tarjoa sinulle vielä Smartumin terveysetua? Ilmianna työnantajasi ja olemme häneen yhteydessä!

 

 

SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön