kesan-edunkayttovinkit-2024

Kesä 2024: Vinkit Smartum-etujen käyttöön

Millaiselta näyttävät kesäsuunnitelmasi? Jos kesäpäivien aktiviteetit ovat vielä hieman auki, on tämä blogiartikkeli kuin tehty sinulle. Poimi vinkit talteen, hyödynnä työsuhde-etujasi myös kesällä ja nautit enemmän!

Näin hyödynnät kulttuurietuasi kesällä

Suuntaa konsertteihin, festareille, urheilutapahtumiin, kesäteatteriin, stand-up-keikoille, teatteriin, näyttelyihin tai vaikka keramiikkakurssille.

Smartumin kulttuuriedulla lunastat liput kätevästi Lippu.fi:stä, Tiketistä sekä valikoiduista Ticketmaster-toimipisteistä. Lähimmät pisteet löydät helposti SmartumPay -sovelluksesta sekä käyttöpaikkahausta kotisivuiltamme.

Olethan jo huomannut, että keräsimme vuoden 2024 kesäfestarit blogiin. Hyödynnä myös artistihakukonetta, jonka löydät Lippu.fi sivuilta. Löydät helposti suosikkiartistisi kesän keikkalavat hakukoneen avulla. Löydät hakukoneen täältä.

Vuoden 2024 kesäteatteriesitykset

Kesäteatterit hurmaavat pitkin kesää ja kuuluvatkin usein kesän suosikkitapahtumiin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi seuraavat esitykset:

VIELÄ EHTII, Heinolan kesäteatteri 12.6.-28.7.2024. Vielä ehtii on rakastettava komedia, jossa ikäihmiset ovat kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Ohjaus: Sari Siikander. Rooleissa: Katariina Kaitue, Tiina Weckström, Jaana Saarinen, Juhani Laitala, Kirsi Ylijoki ja Sauli Suonpää. Osta liput.

Karavaanari - Kaikkien kaveri, Pyynikin kesäteatteri Tampere 12.06.2024 – 10.08.2024.
Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta. Osta liput.

Kirka-musikaali - Backaksen kesäteatteri 2024, 31.07.2024 – 16.08.2024. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan ja Kassu Halosen. Osta liput.

Tauno ja Ansa - Iloinen musiikkinäytelmä, Kansanpuiston kesäteatteri Turku 12.06.2024 – 15.08.2024. Tarinassa eletään 1950-luvun Helsingissä. Nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi ja komea Tauno Palo käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia. Tauno Palon värikäs yksityiselämä tuo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia. Osta liput.

Lisää kesäteatteriesityksiä löydät esimerkiksi täältä.

Oletko stand-upin ystävä? Ismo Leikola kiertää Suomea tänä kesänä? Valmistaudu nauramaan, kun Ismo palaa Suomeen jatkamaan "Sanomista"-kiertuetta! Keikkapaikat ja liput löydät helposti täältä.

museokortti—tarjousIG-smartum-1080-1080-04062024

Museokortilla vierailet 360 eri kohteessa

Kulttuurietu ja Museokortti vievät sinut 360 eri kohteeseen. Vuoden mittainen pääsylippu, Museokortti, vie sinut kesän parhaisiin kohteisiin ympäri Suomen. Koe keskiaikaiset linnat, paikalliset helmet, kesän puhutuimmat taidenäyttelyt ja muut kotimaan suosikkinähtävyydet. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi nämä uutuusnäyttelyt:

Kim Simonsson: Sammaljätit: Amos Rex, Helsinki 29.4.2024–20.10.2024

Embassy of EGS: Didrichsenin taidemuseo, Helsinki 7.6.2024–25.8.2024

Sydänmailla – Kesä Kainuussa 1890: Gallen-Kallelan Museo, Espoo 6.6.2024–15.9.2024

Albert Edelfelt 170: Vanha raatihuone, Porvoon museo, Porvoo 9.6.2024–3.5.2026

Pakopeli: Vaaran vuodet - Sodan ja rauhan välissä: Lottamuseo, Tuusula 18.5.2024–5.4.2026

Taidevaltakunta '24 -biennaali: Hämeenlinnan taidemuseo, Hämeenlinna 14.6.2024–8.9.2024

Nastja Säde Rönkkö: Those Who Kept the Light: Turun taidemuseo, Turku 7.6.2024–15.9.2024

HYPER: Tampereen taidemuseo, Tampere 1.6.2024–29.9.2024

The Pool – pool-skeittauksen lähtökohtia: Aalto2, Jyväskylä 18.5.2024–15.9.2024

Lisää näyttelyvinkkejä ympäri Suomen löydät Museokortin sivuilta.

Urheilun ystävän kesätapahtumat

Kesä tuo tullessaan hienoa elämyksiä urheilun äärellä ympäri Suomea. 

Olisiko tämän kesän yksi tapahtuma Jyväskylän kuninkuusravit? Raviurheilun kruununjalokiven 100-vuotistapahtuma tarjoaa suomenhevosen juhlaa ja ravifestivaalitunnelmaa perjantaista sunnuntaihin 26.-28.7.2024. Osta lippu täältä.

Kannusta Helmarit voittoon! Tänä kesänä voit seurata naisjalkapalloa livenä, kun Helmarit kohtaa Norjan 12.7.2024 Turun Veritas Stadionilla. Nappaa lippu täältä.

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 30.08.2024 – 31.08.2024. Lipun voit ostaa Lippu.fi kautta.

Elokuviin kesällä - satoi tai paistoi

Helteiden paahtaessa tai saateen yllättäessä, saatat kaivata hetkeksi sisätiloihin. Kulttuuriedulla nappaat kätevästi Finnkinon leffalipun haltuusi.

Huomaa myös kesäkampanja. Osta itsellesi Finnkinon sarjaliput kesähintaan 6 kpl 66 €. Liput myydään kuuden kappaleen paketeissa. Tarjous on voimassa 31.7.2024 asti. 

Lue lisää tarjouksesta ja osta liput kulttuuriedulla omaan käyttöösi täältä

Voimassa olevaan Finnkinon ohjelmistoon voit tutustua täältä.

1920x1080_ajankohtaista_liput

Liikunnallinen kesä!

Lenkkeile ja liiku kotona, reissussa tai mökkitiellä. Lenkkeily sopii jokaiselle, sillä voit itse määrittää lenkin intensiteetin. Toinen tekee kovasykkeisen treenin ja toiselle sopii omatahtinen reipas kävely. Pääasia onkin, että muistat liikkua myös kesällä. Kokeile Online-treenejä. Online-treenit kulkevat kätevästi mukanasi paikkaan kuin paikkaan.

Kuntokeskus Liikun kanssa kirjoitetussa artikkelissa nostetaan esiin, miksi liikkuminen salilla kannattaa myös kesällä. Liikun Instagram-kanavalta löydät myös mainioita vinkkejä kesätreeneihin. Voit lukea artikkelin täältä.

LIIKKU-johannarontu33-web

Fitfarmin treeneistä saat Smartumin edunsaajan koodilla AURINKO20 20 euroa pois / valmennus. Fitfarmilta löydät valmennusksia ruokavaliosta, kotitreeniin, salitreeniin kuin kävelytreeniin. Tutustu lisää täältä. Tarjous on voimassa 30.6.2024 asti.

Fitfarm-kampanja-some-052024 – 1

Juoksuklubin valmennusta kuuntelet kuulokkeista samalla kun treenisi etenee. Juoksuklubin audiojuoksutreeniä voit kokeilla maksutta. Lue lisää täältä. Jos innostut, niin hyödynnä Smartumin edunsaajan etuhinta. Koodin löydät huhtikuun uutiskirjeestä. Etu on voimassa 30.6. asti.

Joogatreenit laiturin nokassa kuulostaa täydelliselle kesätekemiselle. Tutustu Yogaian, Joogit tai Nettijoogan palveluihin.

Pallopelien faneille on kesä täynnä mahdollisuuksia. Hyödynnä etusi golfkentällä, tenniksessä, sulkapallossa, padelissa.

Käyttöpaikkahausta löydät liikunnallisia palveluntarjoajia ympäri Suomen. Hae vaikkapa hakusanalla ”juoksu” ja löydät listan juoksuvalmennuksista.

Vesiurheilu kuuluu erottomasti kesäaktiviteetteihin. Vuokraa SUP-lauta, kokeile melontaa tai pujahda uimaan maauimalaan.

Kesäretki fatbikella – Nauti luonnosta pyöräillen. Vuokraa pyörä tai liity maastopyöräilyretkelle liikuntaedulla, ja nauti upeista reiteistä ja kesäisestä luonnosta ja ehkä myös vauhdin huumasta. Fatbikeja voit vuokrata esimerkiksi NaturaVivalta pääkaupunkiseudulla, Seikkailupuisto Huikee, Porissa, Sveitsi Rent Hyvinkäällä tai Tampereella Tohloppi Wakelta.

Kesälomareissu kotimaassa – muista työmatkaetusi

Kesällä on hyvä muistaa, että työmatkaetua voit myös hyödyntää myös vapaa-ajan matkoihin. Minne sinun kesälomareissusi suuntautuu kotimaassa? Osta junalippusi helposti VR Matkalla -sovelluksesta.

Perille.fi -matkalippupalvelusta, löydät esimerkiksi HSL-, Nysse-, Föli-, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Oulun sekä Hämeenlinnan seudun matkaliput. Palveluun lisätään tarjontaa jatkuvasti.

VR banneri featured image (1800 x 900 px) (1)

Lounasetu kesällä

Kaikki meistä eivät suinkaan lomaile koko kesää. Älä siis unohda nauttia kesäsäästä töiden lomassa. Syö lounas ulkona terassilla tai vaikkapa puistossa. Lounasetusi kulkee matkassasi. Tarvittaessa Wolt toimittaa lounaat sinne missä sinä olet. Maksun hoidat helposti Smartumin lounasedulla.

Verkostoomme liittyy joka viikko kymmeniä uusia ravintoloita. Etsi siis lähimmät ravintolat SmartumPay-sovelluksesta tai kotisivujemme käyttöpaikkahausta. Kokeile uutta ja tuo piristytä arjen ruokailuihin. 

Hemmottele ja huolla kehoasi, hyödynnä hierontaetusi

Kesällä arki ei toivottavasti ole täyteen aikataulutettu. Ainakin osa lomasta olisi hyvä pyrkiä viettämään ilman tiukkoja aikatauluja. Hemmottele itseäsi ja huolla kehoasi. Vaali palautumista. Hierontakumppanimme palvelevat myös kesällä. Palveluntarjoajia löydät ympäri Suomea.

Käyttöpaikkahausta löydät kaikki hierontapalveluita tarjoavat kumppanimme. Muistathan tarkistaa työnantajasi sopimukseen kuuluvat palveluntarjoajat ennen ajanvarausta.

Ihania kesäelämyksiä

SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön