Iloinen ryhmä ihmisiä valmiina treeniin

Ilo irti syksystä Smartumin liikuntaeduilla!

Nyt syksyn alkaessa on aika palata arkeen ja rutiineihin. Terveellisempi elämä ja liikunnan lisääminen ovat useimpien agendalla kesän lötköttelyn ja herkuttelujen jälkeen. Ota ilo irti syksystä ja aloita se railakkaasti jonkin uuden tai jo tutuksi tulleen harrastuksen parissa. Smartumin kumppaneiden tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Tästä blogista löydät sekä tuttuja että vähemmän tuttuja käyttökohdeideoita Smartumin liikuntaedulle. Lisäksi kannattaa tsekata kumppaneidemme SYKE Triben ja Esportin Smartumin käyttäjille suuntaamat huikeat tarjoukset.

Tossut jalkaan ja ulos! Juokseminen on helppo aloittaa, eikä se välttämättä vaadi suuria kustannuksia. Juoksu on tehokas tapa parantaa sekä fyysistä kuntoa että henkistä vireyttä. Juoksusta on tullut sosiaalinen laji erilaisten juoksukoulujen ja -seurojen myötä. Juoksukoulu on monelle hyvä tapa tehdä juoksusta säännöllinen harrastus, oppia juoksemaan teknisesti oikein, parantaa kuntoa sekä tehdä treenistä monipuolista. Esimerkiksi Vauhtisammakoilla on Turussa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Hämeenlinnassa ympäri vuoden pyörivät juoksukoulut. Heillä on juoksuryhmiä aivan vasta-alkajista aina ultrajuoksijoihin asti. Heidän tarjoamiinsa verkkovalmennuksiin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. 

Lihaskunnon kasvattaminen kannattaa aina, sillä lihaskuntoharjoittelu on erinomainen keino ennaltaehkäistä ja hidastaa elimistön rappeutumista. Tutkimusten mukaan lihasvoimalla on merkittävä vaikutus myös psyykkiseen hyvinvointiin ja kognitiiviseen kyvykkyyteen. Salitreenit on hyvä keino kasvattaa lihaskuntoa ja paras aika aloittaa on nyt. Esimerkiksi kumppanillamme Liikku Kuntokeskuksella löytyy saleja ympäri Suomen. Jos asut pääkaupunkiseudulla, niin kannattaa tsekata myös Esportin tarjous, jonka löydät alempaa löytyvän linkin takaa. 

Veikö uusi trendilaji padel sydämesi kesän aikana? Uutta hauskaa harrastusta kannattaa jatkaa myös kesän jälkeen. Padelkenttiä löytyy ulkoa ja sisältä ympäri Suomen esim. Padel Messukeskus Helsingistä, joten syksyn kylmenevät ja pimenevät säät eivät haittaa menoa.

Aloha! Pääsitkö aaltojen nappaamisen makuun kesällä surffaillessa? Säiden kylmetessä ja sateella ulkona surffaaminen ei välttämättä innosta ja silloin voit siirtyä sisätiloihin. Sisäsurffausta voit harrastaa Surf House Helsingissä, jossa kesä jatkuu läpi vuoden rantahenkisissä meiningeissä.

Hei laukkaa ratsu reima! Oletko entinen heppatyttö tai -poika, joka haaveilee paluusta rakkaan hevosharrastuksen pariin? Tiesitkö että monilla talleilla järjestetään kursseja myös aikuisille? Kurssien lisäksi voit ostaa Smartumin liikuntaedulla myös yksittäiset ratsastustunnit tai ratsastusretket ja vaellukset.

Onko kotiisi muuttanut korona-aikana koira? Nyt kannattaa osallistua koirakouluun ja helpottaa uuden perheenjäsenen kasvua kunnon koirakansalaiseksi. Myös vanhempi koira voi oppia uusia temppuja toisin kuin väitetään. Mikä olisikaan mukavampaa kuin aloittaa jokin kiva yhteinen harrastus karvakaverin kanssa. Smartumin liikuntaedulla voit maksaa monenlaiset koiraharrastukset koirakouluista agilitykursseihin.

Hei me lennetään! Tiesitkö, että Smartumin liikuntaedulla voit harrastaa mm. lentämistä, laskuvarjohyppyä tai varjoliitoa. Jos olet hurjapää. etkä pelkää korkeita paikkoja, niin hyppää vaikka tandemhyppy tai käy laskuvarjohyppykurssi.

Laskuvarjohyppyä voit kokeilla esimerkiksi Skydive Porissa. Smartumin liikuntaedulla voit ostaa tandemhypyn tai laskuvarjohyppykurssin ja kurssin suoritettuasi maksaa myös yksittäiset laskuvarjohypyt.

Varjo- ja riippuliitoa järjestää esimerkiksi Oulun Icaros Team ry. Heiltä löytyy esimerkiksi tutustumiskurssi varjoliitoon sisältäen tandemlennon pätevän lentäjän kanssa.

Vaasan lentokerhossa pääset kokeilemaan lentämistä. He järjestävät sopimuksen mukaan myös Purjelennon ja moottoripurjelennon kursseja. 

 

SYKE Tribe ja Esport tarjoavat huikeita tarjouksia smartumien käyttäjille

SYKE Tribe on Suomalainen hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt mobiilisovellus sekä hyvinvointivalmennusten markkinapaikka, jolla on jo yli 100 000 käyttäjää Suomessa.

Sovellus tarjoaa käyttäjälle yksinkertaisen ja selkeän valmennuskokemuksen sekä monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla treenaamisesta tulee motivoivampaa ja hauskempaa. SYKE Tribe applikaation etuja ovat mm. kehittymisen seuranta, chat-tuki (osassa valmennuksia), selkeät tehtävät ja niihin liittyvät push-ilmoitukset. Kaikki ohjeet löytyvät aina sovelluksesta.

Syyskuun loppuun saakka saat Smartum-etujen käyttäjänä valitsemamme liikuntapainotteiset valmennukset -15 % kampanjahintaan, kun maksat Smartumin liikuntaedulla.

Tutustu valikoituihin valmennuksiin ja hyödynnä tarjous: www.syketribe.fi/smartum

 

Esport on Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus. Heiltä löytyy liikunta- ja hyvinvointipalveluita Espoossa ja Helsingissä yhteensä viidessä liikuntakeskuksessa. He tarjoavat nyt Smartum-etujen käyttäjille huikeita ”Smartum pick-ups” -etuja laadukkaisiin liikunta- ja hyvinvointipalveluihin.  

Smartumin liikuntaetujen käyttäjänä saat etuhintaan esimerkiksi Esportin jäsenyyden ja WellNetin, ”Liikuntamaailman Netflixin”, josta löydät ainutlaatuisen kattauksen erilaisia jumppatunteja ja kotona tehtäviä treenejä sekä monipuolista hyvinvointiasi edistävää sisältöä. Voit myös kokeilla ilmaiseksi kolmiulotteista sisäpyöräelämystä. 

Tutustu kaikkiin Esportin Smartumin käyttäjille tarjoamiin etuihin ja tarjouksiin täältä: https://esport.fi/esportin-smartum-edut/