laskettelu-smartum-kansi (1)

Hiihtoloman tärpit Smartum-eduilla – huolla hyvinvointiasi myös talvella

Hiihtoloma tai talviloma katkaisee kiireisen arjen ja kutsuu keskittymään hyvinvointiin. Nautitko enemmän ulkoilusta vai kulttuurikierroksista? Katso vinkkimme hiihtoloman aktiviteetteihin työsuhde-eduilla!

Hiihtoloman ei tarvitse tarkoittaa nimensä mukaisesti hiihtämistä – aktiviteeteissa vain mielikuvitus on rajana. Vietitpä loma-aikaa sitten kotona tai reissussa, muista hyödyntää Smartum-edut hyvinvointisi tueksi.

Etkö vietä hiihtolomaa? Ei huolta – vinkkimme sopivat minkä tahansa muunkin talvisen päivän huveiksi.

Lunta ja liikunnan iloa 

Kevätaurinko ja talviurheilu sopivat täydellisesti yhteen. Olipa lajisi sitten laskettelu tai lumilautailu, voit ostaa hissiliput tai kausikortit Smartum-etuasi hyödyntäen. Suosittuja hiihtokeskuksia ovat esimerkiksi Levi, Ylläs, Ruka, Tahko ja Himos. 

Talviurheilussa varusteilla on väliä. Voitkin vuokrata tarvittavat välineet smartumeillasi. Välinevuokraus mahdollistaa uuden lajin kokeilemisen kevyesti ja säästää tilaa kotonasi. Ehkä haluaisitkin kokeilla perinteisemmän laskettelun sijasta lumikenkäilyä, fatbike-pyöräilyä, murtomaahiihtoa tai luistelua? 

fatbike-smartum-1

Smartumeilla voit mm. ostaa hissilippuja tai vuokrata välineitä erilaisiin talvisiin lajeihin.

Kulttuuria kaikille 

Huolla hyvinvointiasi juuri sinulle mielekkäiden aktiviteettien parissa. Nautitko kulttuurista? Lomasi aikana ehdit vierailla uusissa taidenäyttelyissä tai museoissa. Katso vinkkejä kiinnostavista näyttelyistä esimerkiksi Museokortin sivuilta. Voit myös nauttia vihdoin avautuneesta leffateatterivalikoimasta Finnkinon näytöksissä. Katso kaikki ajankohtaiset elokuvanäytökset osoitteesta nytleffaan.fi.

Iloista yhdessäoloa 

Loma-ajalla voi nauttia mukavasta yhdessäolosta ilman arjen kiireitä. Kerää perhe tai kaveriporukka yhteen ja suuntaa vaikkapa keilaamaan! Voit myös kokeilla ihan uutta lajia, kuten seinäkiipeilyä tai boulderointia.

Elokuva-smartumeilla-1080

Hiihtoloma on oiva mahdollisuus nauttia kulttuurista ja läheistesi seurasta. Suuntaan leffaan, taidenäyttelyyn tai vaikkapa keilaamaan!

Rentoutumista ja kehonhuoltoa 

Päivä kylpylässä on kuin lomareissu jonnekin kauemmas. Villiinny vesipetona tai rentoudu poreissa – Smartumin liikuntaetua voit käyttää myös kylpylöissä. Tsekkaa esimerkiksi Holiday Clubin kylpylät tai Flamingo Spa.

Tarjoaako työnantajasi hierontaetua? Tarkista sopimukseenne merkityt toimipisteet ja hemmottele itseäsi varaamalla tavallista pidempi hieronta-aika. Olet sen ansainnut – ja arkeen palattuasi kehosi kiittää!

Kiireettömiä päiviä kotisohvalla

Jos vietät lomaa kotonasi ja viihdyt online-aktiviteettien parissa, löydät Smartum-palveluntarjoajien verkkokaupoista paljon valinnanvaraa. Katso TikettiStreamin konserttitallenteita, opettele uusi instrumentti Rockwayn soittokursseilla tai treenaa huippuvalmentajien opissa omassa olohuoneessasi. Smartum-käyttäjien tarjouksia löydät mm. SYKE Triben ja Fitclub Finlandin valikoimasta.

 

Lisää hiihtoloman aktiviteetteja ja palveluntarjoajien toimipisteitä löydät Smartumin käyttöpaikkahausta!

Smartum40253-1

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita kulttuuriedun käyttöön

Ideoita liikuntaedun käyttöön