Fitfarm-kampanja-some-052024 – 1

Helppoa hyvinvointia kesään

Kesä on ihmisen parasta aikaa – lämpöä, lomaa ja leppoista oleilua! Kesällä lomaillaan usein myös omista rutiineista ja halutaan päästä mahdollisimman helpolla syömisten sekä treenien suhteen. Fitfarmin Inka Kolho LitM kertoo vinkkejä ja oivalluksia, joiden avulla kesäsi on yksinkertaisesti helpompi ja miten voit voida paremmin.

Ainakin itselläni harrastukset ovat kesän aikana tauolla ja tulee reissattua paljon, jolloin kuntosalilla käyntikin muuttuu epäsäännöllisemmäksi. Olenkin huomannut, että kesäaikana minulle sopivat parhaiten treenit, jotka voin tehdä missä ja milloin vaan. Kahvakuula, käsipaino tai vastuskuminauha kulkee helposti mukana kesäreissuillakin ja mikä olisi kesäkeleillä parempaa kuin treenata ulkona!

Myös ruokapuolen jutut poikkeavat kesäisin helposti normiarjesta. Rakastan mennä kavereiden kanssa piknikille tai grillata mökkirannassa ja välillä kaupan valmisruoat pelastavat reissujen välipäivinä.

Alle olen koonnut kolme vinkkiä kesään, jotka auttavat ainakin minua pitämään hyvinvoinnistani huolta:

  1. Jätä kalenteriin tilaa myös spontaaneille jutuille. Vaikka kesällä olisi pitkäkin loma, huomaa helposti olevansa tilanteessa, jossa jokainen kesäilta ja viikonloppu on sovittu menoja täyteen. Muista, ettei kesää kuitenkaan tarvitse suorittaa ja aikaa tulee jäädä myös rennolle palautumiselle.

  2. Nauti kesäsesongin ihanista ruoista. Monilla tulee kesäruoista mieleen lähinnä rasvaiset grilliruoat ja jäätelöt, jotka nekin toki sopivat sattumina ruokavalioon. Kesälläkin on kuitenkin mahdollista syödä monipuolisesti ja terveellisesti, vaikka ruokavalio poikkeaisikin normiarjesta. Kannattaa hyödyntää erityisesti kesän sesongin ihania kasviksia, marjoja ja raikkaita salaatteja! Grilliin sujahtaa helposti monet kasvikset ja rinnalle proteiininlähteeksi esimerkiksi herkullista grillikanaa.

  3. Laske rimaa alemmas. Vaikka haluankin pitää huolta hyvinvoinnistani myös kesän aikana, ei riman kuitenkaan tarvitse olla taivaissa. Arkena tykkään noudattaa rutiineja niin syömisessä kuin treenissäkin, mutta kesällä näistä voi hyvillä mielin joustaa ja luoda erilaisia tapoja toimia. Itse esimerkiksi vaihdan kuntosalitreenit ulko- tai kotitreeneihin, jotka on helppo toteuttaa joustavasti!

Valmiiksi suunnitellut ratkaisut

Kesällä en kuitenkaan haluaisi käyttää aikaa ruokien tai treenien suunnitteluun ja onkin parasta, jos joku toinen on hoitanut suunnittelun puolestani! Harvat ravinto- ja treeniohjelmat kuitenkaan sopivat kesäelämään, jonka haluaisin olevan joustavaa ja helppoa.

Nyt meillä on ratkaisu helppoon ja hyvinvoivaan kesään! Simppeli on valmennus, jossa voit hyödyntää myös valmisruokia! Uutuusvalmennus Roosan kotitreenit 🤸🏿‍♀️ varmistaa, että tulee liikuttua myös kesäaikana. Näiden valmiiksi suunnitelluiden ravinto- ja treeniohjelmien ansiosta voin keskittyä nauttimaan kesästä ilman, että joudun tinkimään tavoitteistani treenaamisen tai painonpudotuksen suhteen.

Lihaskunnon kehittämisen lisäksi aion treenata kesän aikana myös kohti ensimmäistä puolimaratonia ja Fitfarmin uusien juoksuohjelmien ansiosta tiedän, mitä minun tulee tehdä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Juoksuohjelmat on suunniteltu optimaalisiksi juoksun kehittymisen kannalta lähtötaso ja tavoitteet huomioon ottaen.

fitfarm-052024

Me Fitfarmilla haluamme, että jokaisen kesä olisi stressivapaa ja helppo, kun kyse on treenaamisesta tai terveellisestä ja herkullisesta ruuasta!

Hyödynnä Smartum-edunsaajan ale!

Maksa valmennus Smartumin liikuntaedulla, saat valmennuksesta 20€ erikoisalennuksen!

fitfarm-kampanja-052024-juha-web

Saat koodilla AURINKO20 kaikista valmennuksista 20€ alennuksen, jos maksat Smartumilla. Ja jos oikein innostut, osta vaikka kaksi tai useampi! Saat jokaisesta ostosta 20€ alennuksen! Kampanja on voimassa 30.6.2024 asti.

Fitfarmin kesäkamppiksen valmennukset löydät täältä.

Liikunnallista kesää!

SmartumPay-nainen

Kaipaatko lisää ideoita etujesi käyttöön?

Sivustomme on pullollaan erilaisia vinkkejä ja ideoita kaikkien etutyyppien käyttöön. Kurkista myös sosiaalisen median kanaviimme, joista löydät ajankohtaisia nostoja:

Ideoita liikuntaedun käyttöönIdeoita kulttuuriedun käyttöön