kuva-tapahtumasta

Asiakascase Liveto: Smartum-verkkomaksu tekee lippujen myymisestä ja ostamisesta helppoa

Smartumin kumppaniverkostoon kuuluva tapahtumamyyntipalvelu Liveto otti viime vuonna käyttöönsä Smartum-verkkomaksun, jonka avulla Smartum-etujen käyttäjät voivat ostaa palveluita Smartumin sähköisillä työsuhde-eduilla kätevästi suoraan tapahtumajärjestäjän nettisivuilta.

Liveton toimitusjohtaja Antti Korhonen kertoi meille yrityksen kokemuksia Smartum-verkkomaksun käyttöönotosta ja toimivuudesta. Liveto on suomalainen tapahtumamyyntipalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen modernin, valmiin tapahtumakauppa-alustan. Tapahtumajärjestäjät voivat lisätä nettisivuilleen Liveton tarjoaman tapahtumakaupan, jonka avulla tapahtuman järjestelyt hoituvat aina lipunmyynnistä ilmoittautumispalveluun.

– Idea palveluumme syntyi puhtaasti tarpeesta. Tapahtumatuotannossa on lähes aina pulaa resursseista ja joidenkin tutkimusten mukaan tapahtumajärjestäjän ammatti on maailman kuudenneksi stressaavin ammatti. Me halusimme helpottaa tätä taakkaa ja rakensimme palvelumme siltä pohjalta, että yhden ratkaisun kautta tapahtumajärjestäjät saisivat ruksittua mahdollisimman monta myynnillistä tehtävää pois päiväjärjestyksestään, Korhonen kertoo.

"Smartum on iso ja vakiintunut toimija, jonka työsuhde-eduilla on paljon aktiivisia käyttäjiä, joten koemme Smartum-maksutavan tarjoamisen hyvin tärkeäksi."Liveton tarjoama alusta soveltuu minkä alan yrityksille ja toimijoille tahansa, ja oman tapahtumakaupan voivat luoda niin ammattimaiset kuin harrastelijapohjaltakin toimivat tapahtumajärjestäjät. Livetolla on yli 400 tapahtuma-alalla toimivaa asiakasta ja alustaa on käytetty jo kymmenessä eri maassa.

– Ratkaisumme avulla tapahtumajärjestäjä voi puolessa tunnissa avata ja lisätä omille sivuilleen valmiin, personoidun tapahtumakaupan, jonka kautta hän saa tapahtuma- ja lipunmyyntinsä täysin omaan hallintaansa. Palveluamme on helppo ja nopea käyttää, niin järjestäjän kuin loppuasiakkaankin tasolla. Emme ohjaa tapahtumakaupan kävijöitä omille sivuillemme, vaan olemme halunneet tuoda tapahtumajärjestäjän ja hänen brändinsä kaiken keskiöön, Korhonen toteaa.

Smartumin verkkomaksutapa tuo monipuolisuutta maksamiseen

Ottaessaan käyttöönsä Liveton tapahtumakaupan, kukin tapahtumajärjestäjä voi valita tapahtumakauppaansa Smartum-verkkomaksutavan ilman erillistä integraatiota tai koodaamista. Smartum-verkkomaksulla maksavat asiakkaat voivat ostaa liput esimerkiksi konserttiin tai urheilutapahtumaan sähköisellä Smartum-edullaan. Livetolla fiilikset Smartum-maksutavasta ovat olleet pelkästään positiivisia.

– Smartum on iso ja vakiintunut toimija, jonka työsuhde-eduilla on paljon aktiivisia käyttäjiä, joten koemme Smartum-maksutavan tarjoamisen hyvin tärkeäksi. Alustataloudessa on tärkeää nähdä itsensä osana isompaa kokonaisuutta ja nivoa ympärilleen rajapintojen kautta kumppaneita, jotka vievät sinua eteenpäin. Tarjoamalla Smartum-verkkomaksun palvelussamme monipuolistamme huomattavasti lippuja ostavien asiakkaiden käyttökokemusta, Korhonen pohtii.Smartumin sähköisiä etuja on noin 250 000 suomalaisen käytössä, ja verkkomaksumahdollisuuden tarjoaminen heille kannattaa erityisesti vallitsevassa poikkeustilanteessa. Smartum-verkkomaksutavan voi ottaa käyttöönsä mikä tahansa Smartumin kumppaniverkostoon kuuluva yritys, joka haluaa tarjota Smartum-etuja käyttäville asiakkailleen mutkattoman tavan maksaa palveluista verkossa. Myös Liveto suosittelee Smartum-verkkomaksun käyttöönottoa kaikille kaltaisilleen palvelunvälittäjille.

– Suosittelen Smartum-verkkomaksutapaa kaikille kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita välittäville toimijoille. Smartum tarjoaa helposti käyttöönotettavat ja modernit rajapinnat, mikä on kaltaisellemme toimijalle todella tärkeää. Viimekädessä Smartum-maksutavan sisällyttäminen palveluumme tuo meille ja tapahtumajärjestäjille liiketoiminnallista hyötyä Smartum-etujen käyttäjien maksaessa tapahtumalippunsa eduillaan, Korhonen kertoo.

Haluatko sinäkin Smartum-verkkomaksun verkkosivuillesi?

Smartumin työsuhde-eduilla maksaminen nettisivuillasi sujuu sutjakkaasti Smartum-verkkomaksun avulla. Verkkomaksu on kumppanille ja etujen käyttäjälle turvallinen ja helppo maksuratkaisu, jolla maksaminen onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Maksaessaan Smartum-verkkomaksulla etujen käyttäjä valitsee ensin maksutavaksi Smartumin verkkomaksun, kirjautuu sisään Smartum-tunnuksillaan ja vahvistaa maksun, minkä jälkeen hän palaa takaisin palveluntarjoajan nettisivuille. Maksupyyntö lähetetään varmistettavaksi Smartumille, ja maksut tilitetään kumppanille automaattisesti kaksi kertaa viikossa.

Smartum-verkkomaksutavan käyttöönotto on helppoa eikä vaadi monimutkaisia muutoksia nettisivuillesi. Ota Smartum-verkkomkasu käyttöösi saman tien ja vastaanota maksuja näppärästi verkossa!

Mikäli yritykselläsi on käytössä Liveto-, WiseGym-, tai Liikuttajat.fi-verkkokauppa-alusta, saat lisättyä Smartum-maksutavan helposti ottamalla yhteyttä verkkokauppa-alustan tarjoajaan.

Lue lisää Livetosta: www.liveto.io
Kuvat: Liveto
Teksti: Kia Karvetti

woman-lying-and-typing-on-laptop-6249

Vastaanota Smartum-verkkomaksuja helposti!

Smartumin työsuhde-eduilla maksaminen omilla verkkosivuillasi sujuu sutjakkaasti Smartum-verkkomaksun avulla. Verkkomaksu on kumppanille ja etujen käyttäjälle turvallinen ja helppo maksuratkaisu, jolla maksaminen onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Lue lisää