Telia suorittaa huoltotöitä lauantaina 8.5. kello 06:00 - 16:00. Tänä aikana mobiilivarmenteessa saattaa esiintyä käyttökatkoja, eikä sitä voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen Smartumin palveluissa.

 

Nimetön suunn.malli (1)

Arkkeo lisää Smartumin yhdeksi maksutavoistaan

Smartumin sähköisen lounasedun käyttäjät pääsevät jatkossa nauttimaan Arkkeossa mukana olevien ravintoloiden eduista ja kampanjoista helposti ja turvallisesti.

Suomalainen teknologiastartup Arkkeo auttaa kauppiaita ja ravintoloitsijoita sitouttamaan asiakkaitaan ja automatisoimaan uusasiakashankintaa. Toisin sanoen Arkkeo yhdistää kuluttajan maksukortin saumattomasti kauppiaan etuohjelmaan, mikä kannustaa asiakkaita keskittämään ostoksensa lempiravintoloihin ja -liikkeisiin, joista asiakas samalla kerryttää etuja.

Tavoitteena tarjota asiakkaille entistä merkityksellisempi palvelukokemus

Arkkeo aloittaa yhteistyön hyvinvointietuja tarjoavan Smartumin kanssa. Smartumin sähköistä lounasetua käytetään mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella tuhansissa yrityksissä ympäri Suomen. SmartumPay-sovelluksen voi jatkossa linkittää Arkkeoon ja integraation tavoitteena on pystyä yhdessä tarjoamaan asiakkaille entistä ainutlaatuisempaa ja merkityksellisempää palvelua.

”Olemme saaneet sekä kuluttajilta että ravintoloilta runsaasti toiveita ja kyselyitä mahdollisuudesta kerätä etuja myös lounasedulla maksettaessa. Siksi on erittäin mahtavaa päästä kertomaan yhteistyöstä Smartumin kanssa. SmartumPay on moderni ja ekologinen maksutapa. Lisäksi se on paperiton ja muoviton vaihtoehto, joten meille oli hyvin luonnollista aloittaa yhteistyö Smartumin kanssa”, kertoo Arkkeon perustaja ja toimitusjohtaja Tuomas Kohila.

”SmartumPayn voi linkittää Arkkeoon yhdeksi maksutavaksi kuten oman pankki- tai luottokorttinsakin. Ravintoloissa Smartumin lounasedulla maksaminen on tehty asiakkaille hyvin helpoksi. Smartumin tuominen maksutavaksi Arkkeoon tekee suosikkiravintoloiden tukemisen ja niissä lounastamisen asiakkaillemme entistä houkuttelevammaksi, sillä sen myötä lounasetua käyttävät asiakkaat voivat kerryttää ravintoloista myös henkilökohtaisia etuja”, Kohila jatkaa.

Avoin ohjelmistorajapinta mahdollistaa ketterän integraation

”Yhteistyö Arkkeon kanssa on ollut helppoa ja antoisaa. Smartumin avointen rajapintojen ansiosta työsuhde-eduilla maksaminen verkkokaupoissa tai sovelluksissa on helppoa. Nyt Smartum-maksuista voi ansaita myös bonusta vaivattomasti kaikista sellaisista ravintoloista, jotka kuuluvat Arkkeon bonusjärjestelmän piiriin. Käytännössä SmartumPaylla voi nyt siis sekä maksaa lounaansa lounasedulla että samalla kerryttää lisäetuja”, iloitsee Smartumin Chief Digital Officer Ilkka Auer.

Lounasedulla voi maksaa ravintoloissa enintään 10,70€ hinnan. Mahdollisen 10,70 euroa ylittävän summan voi helposti maksaa omalla pankki- tai luottokortilla, jolloin etua kertyy koko ostetusta summasta. Etujen kerryttäminen edellyttää oman maksukorttinsa linkittämistä Arkkeoon.

Arkkeo-sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play-sovelluskaupoista. SmartumPay-sovellus on ladattavissa App Store-, Google Play- ja AppGallery-sovelluskaupoista. Molemmat sovellukset ovat täysin maksuttomia. 

smartumpayarkkeo

Kerrytä lisäetuja lounassaldollasi

Smartumin ja Arkkeon yhteistyön myötä voit nyt tienata alennuksia ja muita lisäetuja herkuttelemalla lounasedullasi. Näin se käy:

1. Lataa Arkkeo-sovellus ja luo tunnus. Sovellus on ladattavissa Google Play Storesta ja AppStoresta.

2. Lisää pankki- ja luottokorttitietosi. Jatkossa voit maksaa kortillasi mahdollisen lounasedun maksimista (10,70€) ylijäävän summan ja keräät bonukset koko ostosummasta. Rekisteröitymisen yhteydessä kortiltasi tehdään 0,10€ katevaraus, joka perutaan välittömästi. Katevaraus on ennakkovarmenne, jolla maksupalveluoperaattori vahvistaa maksukortin tiedot ja aitouden.

3. Linkitä Smartum-tilisi Arkkeo-sovellukseen Profiili-välilehdeltä. Klikkaa Muut maksutavat, Smartum ja kirjaudu Smartum-käyttäjäksi joko verkkopankkitunnuksillasi tai Smartum-tunnuksillasi.

4. Valmista tuli! Käythän vielä lisäämässä tilinumerosi kohdasta Lisää tilinumero. Nyt saat bonuksia!

Nyt voit maksaa lounaasi Arkkeo-verkostoon kuuluvissa ravintoloissa SmartumPaylla ja kerrytät lisäetuja automaattisesti joka maksulla! Jos sinulla ei ole vielä SmartumPay-sovellusta, voit ladata sen sovelluskaupastasi.