Ideoita Smartum Kulttuuriedun käyttöön

 

Mikä on kulttuuria sinun makuusi?

Jos työnantajasi tarjoaa sinulle liikunta- ja kulttuurietua, pääset nauttimaan liikunnan lisäksi myös kulttuurielämyksistä. Smartumin kulttuuriverkostoon kuuluu lähes 4000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen. Tälle sivulle olemme koonneet parhaita vinkkejä kulttuuriedun käyttöön.

Lisää käyttökohteita voit etsiä Smartumin Käyttöpaikkahausta!


 

Virtual events

Elokuvat, esittävän taiteen näytökset ja konsertit

Suuntaa smartumeillasi leffaan. Parhaat ensi-iltojen vinkit löydät Nytleffaan.fi -sivustolta. Kun olet valinnut sopivan elokuvan, voit etsiä lähimmän smartumeja vastaanottavan leffateatterin Käyttöpaikkahaustamme. Finnkinon sarjalippuja voit myös ostaa verkosta!

Teatterit ja oopperat ovat elämyksellisiä kulttuurikokemuksia, jotka ilahduttavat pitkään. Vaihtelun vuoksi voit kokeilla myös balettia tai stand upia!

Smartumeillasi voit lisäksi ostaa konsertti- tai festarilippuja – myös ensi kesälle! Tutustu esimerkiksi Tiketin valikoimaan. Tiesitkö, että voit hyödyntää kulttuurietuasi myös virtuaalitapahtumiin?

Smartum40169

Messut ja urheilutapahtumat

Kulttuuriedullasi voit ostaa messulippuja urheiluun ja taiteenaloihin liittyviin messutapahtumiin.

Urheilukortti taskussasi tuet suomalaista urheilua ja pääset osallistumaan viiteen urheilutapahtumaan ympäri maan. Kannusta kotijoukkueesi voittoon!

ryan-stefan-5K98ScREEUY-unsplash

Museot ja taidenäyttelyt

Kulttuurietu on oiva syy syventyä historian ja taiteen maailmaan. Kiinnostavia museoita ja taidenäyttelyitä löytyy ympäri Suomen.

Museokortilla koet mielenkiintoisimmat näyttelyt yli 300 museossa. Lähde vuoden mittaiselle museokierrokselle, alkaen ensimmäisestä käynnistäsi!

iStock-1257746482 (1)

Kurssit

Oletko aina halunnut oppia soittamaan kitaraa tai nostaa soittotaitosi aivan uudelle tasolle? Kulttuuriedulla voit osallistua soittokurssille – ja seuraavalla kerralla kaveriporukkasi illanistujaisissa esiinnytkin sinä.

Haluaisitko sittenkin vapauttaa sisäisen Picassosi? Taide- ja käsityökursseilla saat päästää luovuutesi valloilleen. Tutustu paikallisen kansalaisopiston kurssitarjontaan tai ilmoittaudu verkkokurssille suoraan olohuoneestasi!

Inspiraatiota hyvinvointisi tueksi

Ajankohtaisimmat vinkit, kumppaneidemme tarjoukset ja inspiraatiota omaan hyvinvointiisi löydät seuraamalla Smartumin somekanavia @smartumfi.

Instagram | Facebook  | Twitter | LinkedIn