smartum x whim

Whim Urban 30 -matkustuspaketilla ilo irti joukkoliikenteestä – maksu kätevästi Smartumilla

Smartumin työmatkaedulla voi nyt ostaa Whimin tarjoaman Whim Urban 30 -matkustuspaketin, jonka avulla matkustaminen sujuu niin raiteilla, renkailla kuin vetten päällä. Syksyn saapuessa palailemme jälleen työpaikoillemme ja myös julkisen liikenteen liikennöinti alkaa palaamaan normaalimpaan vuorotarjontaan poikkeuksellisen kevään jälkeen. Whim Urban 30 -tilauksen avulla palaat alkavaan arkeen fiksusti ja turvallisesti päästessäsi käyttämään eri liikennevälineitä monipuolisesti, kulloisiinkin tarpeisiisi vastaten.

Monipuolista työmatkailua Whim Urban 30 -matkustuspaketilla

Whim Urban 30 -matkustuspaketti sisältää HSL:n 30 päivän kausilipun, joka oikeuttaa matkustamiseen junalla, ratikalla, bussilla sekä lautalla HSL-alueen puitteissa. Whim Urban 30 -tilauksellasi lunastat myös oikeuden kaupunkipyörän käyttöön max. 30 minuutin matkoille sekä 4 kappaletta etuhintaisia taksimatkoja (10€) per tilausjakso. Whim-sovelluksella voit myös esimerkiksi vuokrata auton ja käyttää TIER-sähköpotkulautoja.

Smartum-työmatkaedulla lunastat Whim Urban 30 -tilauksen omaksesi käden käänteessä SmartumPay-mobiilisovelluksen avulla. Voit hankkia paketin valitsemallesi matkustusvyöhykkeelle HSL-alueen puitteissa yhden tai useamman 30 päivän tilausjakson ajaksi. Tilaus on jatkuva, mutta voit koska tahansa perua sen suoraan Whim-sovelluksesta. Hyödynnä Smartum-työmatkaetusi ja matkusta millä milloinkin haluat!

Lue lisää ja nappaa Whim Urban 30 -tilaus itsellesi!

urbantausta

Monipuolista työmatkustamista Smartumilla

Whim Urban 30 -matkustuspaketilla matkustat HSL-alueella juuri niin kuin itse haluat: käytettävissäsi on kulkuneuvoa aina lähijunista huokeisiin taksimatkoihin. Hyödynnä Smartum-työmatkaetusi ja hyppää kyytiin!