smartumpay-puhelimessa

SmartumPay on täällä! Uusi maksusovellus nyt ladattavissa sovelluskaupoissa

Työsuhde-etujen käyttö on siirtymässä yhä vahvemmin digitaaliseen muotoon. Siksipä me Smartumilla kehitimme uuden ilmaisen SmartumPay-mobiilisovelluksen sähköisiä Smartum-etuja käyttäville ja vastaanottaville!

Mutkatonta maksamista ja vastaanottamista

SmartumPayta käyttävän ei tarvitse tuhlata aikaa maksamiseen, vaan sen sijaan hän voi keskittyä elämään. Sovelluksella maksut kuitataan nopeasti, Smartum-tilin saldotiedot tarkistetaan helposti ja Smartum-edut pidetään aina lähellä.

SmartumPay-maksujen vastaanottaminen sujuu sukkelasti. Palveluntarjoaja vain tarkistaa kuitin maksajan kännykän ruudulta ja sitten hän onkin valmis kohtaamaan seuraavan asiakkaan.

SmartumPay on nyt ladattavissa!

SmartumPay löytyy nyt sovelluskaupoista: Android-puhelimille Google Play Storesta ja iOS-puhelimille App Storesta. SmartumPayhin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Smartum-verkkopalveluun, eikä sovellukseen siirtyminen vaadi työnantajalta lainkaan toimenpiteitä.

SmartumPay on nyt laajalti käytettävissä Smartumin kumppaniverkostossa. Edun käyttäjät voivat toki edelleen käyttää muitakin maksutapoja, kuten Smartum-korttia ja -seteleitä SmartumPayn rinnalla.

Kehitämme sovellusta jatkuvasti taataksemme mahdollisimman mutkattoman ja arkea helpottavan käyttökokemuksen sekä SmartumPaylla maksaville että maksuja vastaanottaville. SmartumPay korvaa aiemman Smartum-sovelluksen, joka tulee poistumaan käytöstä pian.

Lue lisää SmartumPaysta!

puhelin-kädessä

SmartumPay – mutkattomin tapa maksaa työsuhde-eduilla

SmartumPay on ilmainen mobiilisovellus Smartumin sähköisten etujen käyttäjille. SmartumPay tekee maksamisesta vaivatonta ja takaa mutkattoman arjen.

Mutkattoman maksamisen lisäksi sovelluksesta pysyt jatkuvasti kartalla hyvinvointisaldosi määrästä ja maksutapahtumistasi. SmartumPay on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista.

Lue lisää