Telia suorittaa huoltotöitä lauantaina 8.5. kello 06:00 - 16:00. Tänä aikana mobiilivarmenteessa saattaa esiintyä käyttökatkoja, eikä sitä voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen Smartumin palveluissa.

 

kuva-vedenpinnan-alta

Lahjoituskampanjamme ansiosta Itämerestä saadaan puhdistettua tonneittain levää

Kerroimme tammikuussa asiakkaillemme, että tulemme luopumaan kokonaan muovisista maksukorteista vuoden 2020 lopussa. Sähköisillä Smartum-eduilla maksaminen siirtyy SmartumPay-mobiilisovellukseen. Samalla lupasimme, että lahjoitamme jokaisesta 15.1.-15.2.2020 tehdystä SmartumPay-maksusta 10 senttiä Itämeren suojeluun.

Olemme innolla seuranneet lahjoituspotin kertymistä kuukauden ajan, ja nyt voimme kertoa iloiset uutiset: SmartumPay-mobiilisovelluksella tehdyt maksut yli tuplaantuivat aiempaan verrattuna! Lahjoituspotista tuli niin suuri, että sen ansiosta John Nurmisen Säätiö pystyy poistamaan Itämerestä levää 25 000 kilon verran!

Puhtaamman Itämeren puolesta

Smartumin lahjoittama summa kohdistetaan Puhdas Itämeri -hankkeisiin, joissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Puhdas Itämeri -hankkeissa annetaan ensiapua Itämerelle peltojen kipsikäsittelyillä, selvitetään mahdollisuuksia sisäisen ravinnekuormituksen vähentämiseen, jaetaan hyviä käytänteitä teollisissa ja kunnallisissa jätevedenpuhdistamoissa sekä edistetään kestävästi pyydetyn särkikalan kulutusta, samalla poistaen ravinteita Itämerestä. Uudet, juuri julkaistut hankkeet paneutuvat lannoitekuljetusten ravinnepäästöjen vähentämiseen ja peltojen kipsikäsittelyn viemiseen muihin Itämeren rantavaltioihin.


Kuva ©Jukka Nurminen

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on palkittu tiedon välittäjä ja merellisen kulttuurisisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.

Smartumin lahjoituskampanjan tavoitteena oli innostaa etujen käyttäjät testaamaan ja omaksumaan SmartumPay-maksutapa jo hyvissä ajoin alkuvuodesta. Samalla halusimme kantaa kortemme kekoon Itämeren hyväksi, sillä uskomme, että puhtaalla luonnolla on valtava merkitys meidän jokaisen hyvinvoinnille. Me smartumlaiset olemme todella iloisia siitä, että asiakkaamme lähtivät niin aktiivisesti mukaan kerryttämään lahjoituspottia!

Iso kiitos sekä Smartumin, John Nurmisen Säätiön että Itämeren puolesta jokaiselle SmartumPay-maksajalle ja maksuja vastaanottaneelle kumppanille!

Lähteet:
John Nurmisen säätiö
https://johnnurmisensaatio.fi/hankkeet/
Kuva ©Jukka Nurminen

SMARTUMV2- (1)

SmartumPay – mutkattomin tapa maksaa työsuhde-eduilla

SmartumPay on ilmainen mobiilisovellus Smartumin sähköisten etujen käyttäjille. SmartumPay tekee maksamisesta vaivatonta ja takaa mutkattoman arjen.

Mutkattoman maksamisen lisäksi sovelluksesta pysyt jatkuvasti kartalla hyvinvointisaldosi määrästä ja maksutapahtumistasi. SmartumPay on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista.

Lue lisää