pexels-anete-lusina-5240643

Hieronta on työkykyä ja jaksamista tukevaa arjen luksusta 

Oletko pohtinut, miten pandemia-aika on vaikuttanut työntekijöidesi hyvinvointiin? Oletko pähkäilyt keinoja, joilla voisit auttaa heitä jaksamaan vielä hetken? Tämä vuosi on todellakin vaatinut kekseliäisyyttä niin meiltä hyvinvoinnin tukijoilta kuin omasta hyvinvoinnistaan huolehtivilta! 

Hieronta tekee hyvää keholle ja mielelle

 

Smartum Hierontaetu tekee hyvää keholle ja mielelle. Se on vaivaton tapa osoittaa työntekijöille, että välität, työskentelivätpä he omassa toimistolla, työmaalla tai omassa keittiössä! 
  • Hieronta on arjen voimaannuttaja kaikille, jotka haluavat voida hyvin – fyysisesti ja henkisesti.
  • Vetreä ja hyvinvoiva työntekijä pystyy tekemään myös työnsä tehokkaammin ja laadukkaammin.
  • Kehnosta etätyöergonomiasta kärsivälle säännöllinen hieronta voi olla jopa edellytys tykyvyn säilymiselle. 
  • Voit tarjota hierontaetua verovapaasti 400 eurolla/työntekijä/vuosi.
Lisääntynyt etätyö näkyy hierontapaikoissa 
 
Smartumin hierontaedun käyttö on kasvanut pandemia-aikana sitä kovempaa mitä pidempään rajoitukset ovat kestäneet. Maanlaajuinen hierontaverkostomme onkin kasvanut vuodessa jopa 1500 uudella hierontapaikalla. Hieronnan suosio on näkynyt myös Smartumin hierontaverkostoon kuuluvan Terveystalo Rela-hierojien vastaanotoilla, joita on 65 kpl ympäri Suomen. 
 
"On selvästi nähtävissä, että etätyötä tekevillä työpisteiden ergonomia ei ole ollut hyvä, eli kotiin ei ole ollut mahdollisuutta rakentaa ergonomiaa tukevaa työpistettä. Lisäksi työpäivät ovat etätöissä usein kiihkeitä ja tauotusta ei tule luontaisesti. Kaikesta tästä seuraa erityisesti jännityspäänsärkyä ja niska-hartiaseudun särkyjä. Paljosta istumisesta aiheutuu myös särkyä ja jumitusta lantion alueelle, josta se heijastuu myös muualle kehoon", kertoo Terveystalo Rela-hierojien markkinointi- ja myyntipäällikkö Marita Tuoma.
 
Turvallinen tapa huolehtia hyvinvoinnista

Kun liikuntapaikoissa ei ole voinut käydä ja ihmismääriä on pitänyt välttää, niin kehoa on ollut kuitenkin pakko huoltaa.

 
"Hieronta on koettu turvalliseksi tavaksi pitää huolta hyvinvoinnista, ja olemme myös tehneet paljon työtä tilojen ja hoitopöytien hygienian varmistamiseksi. Käytämme aina maskeja, ohjaamme asiakkaat pesemään kädet, ja pöydät desinfioidaan joka käytön jälkeen", Tuoma jatkaa. 
Hieronta tauottaa hektisiä päiviä 

Hierojalla poistetaan tyypillisesti lihasjumeja, särkyjä ja jännitystä. Lisäksi kuona-aineet pääsevät liikkeelle ja verenkierto vilkastuu, mikä on hyvä erityisesti paljon istumatyötä tekeville.

"Kun veri kiertää vapaasti niin ajatuksetkin kulkevat taas paremmin. Kaupan päälle saa rentoutuneen ja vapautuneen olon. Kun päivät ovat hektisiä, erilaiset viestintäkanavat piippaavat jatkuvasti ja taukoja on vähän, niin hieronta tuo kaivatun levähdyshetken arjen keskelle. Hierojat ovat hyvin ihmisläheisiä ja rauhallisia persoonia ja osaavat ottaa asiakkaan haltuun”, Tuoma toteaa.
 
Ethän jää jahkailemaan hyvinvoinnin tukemisessa, vaan tarjoa hierontaetu työntekijöillesi nyt! 
Tilaa hierontasaldoa
Lue lisää hierontaedusta
 
Huom! Kun olet tehnyt tilauksen, käythän myös määrittelemässä ne sopimushierontapaikat tai -paikkakunnat, joissa työntekijät voivat käyttää hierontaetua. Se onnistuu verkkopalvelun Sopimukset-välilehdellä > Luo uusi sopimus.
 
smartum_www_hieronta

Verovapaata vetreyttä!

Smartumeilla voit tarjota työntekijöillesi esimerkiksi kuukausittaisia hierontoja täysin verovapaana. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivaksi.

Hierontaedun verovapaus edellyttää, että sitä käytetään vain Smartumin hierontaverkostoon kuuluvissa paikoissa, jotka työnantaja on tilauksen yhteydessä määritellyt. Hierontasaldoa voi tarjota vuodessa 400 euroa per työntekijä. Hierontasaldolla voi maksaa urheilu- sekä klassisen hieronnan, mutta ei esimerkiksi spa-palveluita.

Tilaa vero-ohje