Hyvinvointi uudelle tasolle

Smartumin henkilöstöedut tekevät hyvää keholle ja mielelle.

Etsi käyttökohteita

Ei riitä, että töissä vain pärjätään tai jaksetaan. Ihminen ei ole robotti, vaan myös elää työssä. Työn tulee tuntua merkitykselliseltä osalta elämää, toimien hyvän elämän mahdollistajana rajoittamisen sijaan. Tuon tunteen synnyttäminen vaatii täysin uudenlaista tapaa ajatella hyvinvointia. Smartum kehittää yhdessä kumppaniensa kanssa työnantajien käyttöön enemmän työkaluja työssä elämisen mahdollistamiseen.

Smartum-kumppaniverkoston koko:
yli 25 000
96 %
Saldo-palvelua käyttävistä työnantaja-asiakkaista suosittelee Smartumia

Ajankohtaista

Me Smartumilla haluamme kannustaa kaikkia etujemme käyttäjiä hyödyntämään Smartum-etujaan, huolehtimaan hyvinvoinnistaan ja tukemaan suomalaista yrittäjyyttä turvallisesti. Koska haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, olemme päättäneet jatkaa kaikkien aikavälillä 15.9.-31.12.2020 vanhenevien sähköisten saldo-etujen voimassaoloa kuudella kuukaudella.

Varmistaaksemme etujemme monipuolisen käytön, olemme myös päättäneet pidentää kaikkien 3.4. jälkeen tilattavien Smartum Saldo-etujen voimassaoloaikaa normaalista 15 kuukaudesta 18 kuukauteen. Nyt jos koskaan henkilöstön hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta!

Monet käyttöpaikat ovat jo avanneet ovensa kevään rajoitusten jälkeen. Tarkemmat tiedot palveluiden saatavuudesta voit tarkistaa suoraan palveluntarjoajalta. Koska monet haluavat varmasti edelleen edistää hyvinvointiaan, mutta vältellä ylimääräisiä ihmiskontakteja, ylläpidämme myös listaa niistä palveluntarjoajista, joiden palveluista voit nauttia turvallisesti kotioloissa tai ostaa palveluita ennakkoon.

Smartum x Wolt

Smartum on nyt Woltissa!

Odotettuja ilouutisia Smartumin sähköisen lounasedun käyttäjille: Smartumin sähköisellä lounasedulla eli lounassaldolla voi nyt tilata aterian Woltin verkkosivuilta osoitteesta www.wolt.com!

Myös mahdollisen 10,70 euroa ylittävän summan voi maksaa omalla pankki- tai luottokortilla. Ratkaisu helpottaa Smartumin asiakkaiden ruokarumbaa niin arjessa kuin vapaa-ajalla.

Lue lisää Smartumin käytöstä Woltissa!

SmartumPlus

Sinä valitset hyvinvointisi

SmartumPlus on täysin uusi palvelu, jonka kautta voit tukea työntekijöidesi henkilökohtaista hyvinvointia juuri heille sopivimmalla tavalla. Lisäksi palvelun käyttö on nopeaa, vaivatonta ja helposti hallinnoitavaa.

Uutena asiakkaana saat nyt SmartumPlus -edut käyttöön kampanjahintaan 1€/hlö/kk.

Lue lisää

Smartum x HSL

Smartum-maksutapa on nyt HSL-sovelluksessa!

Nyt voit maksaa matkalippusi HSL-mobiilisovelluksessa Smartumin työmatkaedulla! HSL-sovelluksella ostat matkaliput muutamalla näpäytyksellä kaikille HSL-matkoillesi. Hyödynnä työmatkaetusi ja hyppää kyytiin!

Sovelluksesta voi hankkia kertalippuja, 1-7 päivän vuorokausilippuja sekä kerralla ostettavan 30 päivän matkalipun Smartum-työmatkaedulla. Myös jatkuva kausilipputilaus tulee mukaan myöhemmin kesällä.

Näin maksat työmatkaedullasi HSL-sovelluksessa

Smartum Checkout

Vastaanota Smartum-maksuja verkkokaupassasi!

Smartumin työsuhde-eduilla voi maksaa kätevästi suoraan omassa verkkokaupassasi tai nettisivuillasi. Smartum Checkout -verkkomaksu on asiakkaalle ja kumppanille turvallinen ja helppo maksuratkaisu kumppanin omilla nettisivuilla. Maksaminen on nopeaa ja luotettavaa, ja ostaminen hoituu helposti yhdessä paikassa. Lue lisää maksuratkaisusta

Asiakastarina

Case Diakonissalaitos: Työntekijöiden hyvinvointi näkyy viivan alla

Diakonissalaitoksen hyvinvointijohtaja Nina Leppäkangas: ”Jos työntekijä ei voi
hyvin, se voi pitkällä tähtäimellä käydä kalliiksi niin työnantajalle, työntekijälle kuin yhteiskunnallekin. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin niin töissä kuin kotonakin.” Lue lisää!
"Hyvinvoiva henkilöstö on meille ykkösasia. Smartum Saldon avulla tuemme sitä, että säästöpankkiirimme panostavat työpäivän aikana hyvään ravintoon ja myös aivojen kannalta tärkeään lounastaukoon. Liikunta -ja kulttuurietu puolestaan auttaa panostamaan laadukkaaseen vapaa-aikaan, jota kukin toteuttaa itselleen sopivimmalla tavalla.”

Jaana Pullinen, henkilöstöjohtaja

Nooa Säästöpankki