Smartum Liikuntaetu on verovapaa tapa pitää huolta henkilöstösi hyvinvoinnista!

Smartumin liikuntaverkostoon kuuluu yli 10 000 liikuntapaikkaa ympäri Suomen, joissa voit kuitata maksun harrastuksistasi Smartumeilla. Oli lajina sitten tankotanssi, mailapelit tai panssarivaunuajelu, liikuntaetu on väyläsi hauskan ja helpon hyvinvoinnin äärelle.

Tarjoa Liikuntaetu joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisenä setelinivaskana.

Smartum Liikuntasaldo

  • Smartum Liikuntasaldolla etujen hallinnointi on simppeliä! Tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa. Smartumin Liikunta-, Liikunta ja kulttuuri- sekä Lounasedut ladataan samalle Smartum-tilille.
  • Smartum Liikuntasaldolla harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. SmartumPay-sovellus on ladattavissa älylaitteille ilmaiseksi sovelluskaupoissa (Google Play Store, App Store ja AppGallery). Vuoden 2020 loppuun maksaminen onnistuu myös Smartum-kortilla, joka toimii kuin ennakkoon ladattu pankkikortti.
  • Edut ovat heti käytettävissä maksuttomalla SmartumPay-sovelluksella, kunhan etu on jakautunut työntekijöiden tilille.
  • Työntekijän Smartum-tilille ladattu Liikuntasaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä.
  • Työnantajana seuraat Liikuntasaldon käyttöä reaaliajassa ja varmistat, etteivät edut mene koskaan hukkaan. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet Liikuntaedut palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.

Smartum Liikuntaseteli

  • Perinteinen neljän euron arvoinen Smartum Liikuntaseteli sopii sinulle, joka haluat iskeä työntekijöidesi käsiin konkreettisen kasan hyvinvointia.
  • Saat Smartum Liikuntasetelit nipuittain, yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Kun olet tehnyt setelitilauksen Smartum-verkkopalvelussa, toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.
  • Setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät Smartum Liikuntasetelit ovat voimassa 31.12.2021 saakka.
  • Helpota Liikuntaseteleiden hallinnointia ja tilaa ne valmiiksi nimettyinä. Lue lisää seteleiden nimeämisestä täältä.

Tue liikuntaharrastuksia verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikuntaharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. Jos valitset Smartumin liikuntaedut, on ne tarjottava kaikille työntekijöille, ei vain osalle porukkaa.

Omavastuun periminen Liikuntaedusta on täysin mahdollista – myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia! Lue lisää Liikuntaedun verotuksesta täältä.

Henkilöstölle vipinää kinttuihin Smartumin Liikuntaedun avulla!

Lataa Liikuntaedun tuotekortti tästä.

Tilaa Nyt