Smartum Liikunta- ja kulttuurietu antaa henkilöstöllesi mahdollisuuden harrastaa juuri sitä, mikä saa heidät syttymään.

Smartumin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu jo miltei 15 000 harrastuspaikkaa ympäri Suomen, joissa voit kuitata maksun Smartumeilla. Oli työntekijäsi sitten bodari, hevari tai korkeakulttuurin harrastaja, tällä edulla ovet aukeavat niin kuntosalille, sambaan, joogaan, rock-konsertteihin kuin oopperaan.

Tarjoa Liikunta- ja kulttuurietu joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisenä setelinivaskana.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldo

  • Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldolla etujen hallinnointi on helppo homma! Tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa. Smartumin Liikunta-, Liikunta ja kulttuuri- sekä Lounasedut ladataan samalle Smartum-tilille.
  • Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldolla harrastukset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna. SmartumPay-sovellus on ladattavissa älylaitteille ilmaiseksi sovelluskaupoissa (Google Play Store, App Store ja AppGallery). Vuoden 2020 loppuun maksaminen onnistuu myös Smartum-kortilla, joka toimii kuin ennakkoon ladattu pankkikortti.
  • Edut ovat heti käytettävissä maksuttomalla SmartumPay-sovelluksella, kunhan etu on jakautunut työntekijöiden tilille.
  • Työntekijän Smartum-tilille ladattu Liikunta- ja kulttuurisaldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä.
  • Työnantajana seuraat Liikunta- ja kulttuurisaldon käyttöä reaaliajassa ja varmistat, etteivät edut mene koskaan hukkaan. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet Liikunta- ja kulttuuriedut palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voidaan jakaa uudelleen työntekijöille.

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli

  • Perinteinen viiden euron arvoinen Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli sopii sinulle kuin nakutettu, joka haluat tarjota työntekijöillesi käteen sopivan nipun harrastusmahdollisuuksia.
  • Saat Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit nipuittain, yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Kun olet tehnyt setelitilauksen Smartum-verkkopalvelussa, toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.
  • Setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat voimassa 31.12.2021 saakka.
  • Helpota Liikunta- ja kulttuuriseteleiden hallinnointia ja tilaa ne valmiiksi nimettyinä. Lue lisää seteleiden nimeämisestä täältä.

Tue liikunta- ja kulttuuriharrastuksia – työntekijän hyvinvointi maksaa itsensä takaisin

Tue työntekijöidesi liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. Jos valitset Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut, on ne tarjottava kaikille työntekijöille, ei vain osalle porukkaa.

Omavastuun periminen Liikunta- ja kulttuuriedusta on täysin mahdollista – myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia! Lue lisää Liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta täältä.

Liity hyvinvoinnin kärkijoukkoihin ja ota Liikunta- ja kulttuurietu käyttöön nyt!

Lataa Liikunta- ja kulttuuriedun tuotekortti tästä.

Tilaa Nyt