Kannusta henkilöstöäsi terveellisen ruoan äärelle lunastamalla Smartum Lounasetu!

Smartumin lounasverkosto kasvaa kohisten ja yli 8000 ruokapaikkaa ympäri Suomen ottavat vastaan Smartumin maksuvälineitä. Smartumin käyttäjällä on varaa valita!

Tarjoa Lounasetu joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisenä setelinivaskana.

Smartum Lounassaldo

  • Sähköistä Lounassaldoa käytetään kätevällä SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPay-sovellus on ladattavissa älylaitteille ilmaiseksi sovelluskaupoissa (Google Play Store ja App Store). Vuoden 2020 loppuun maksaminen onnistuu myös Smartum-kortilla, joka toimii kuin ennakkoon ladattu pankkikortti.
  • Sähköisten etujen hallinnointi on työnantajalle helppoa, sillä se tapahtuu kokonaan Smartum-verkkopalvelun kautta. Smartumin Lounas-, Liikunta-, Liikunta ja kulttuuriedut ladataan samalle Smartum-tilile.
  • Edut ovat heti käytettävissä maksuttomalla SmartumPay-sovelluksella, kunhan etu on jakautunut työntekijöiden tilille.
  • Lounasetua voi käyttää kerralla minimissään 6,80 € ja maksimissaan 10,70 €, Verohallinnon luontoisetupäätöksen 2020 mukaisesti.
  • Työntekijälle ladattu Lounasetu on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä.

Smartum Lounasseteli

  • Perinteinen Smartum Lounasseteli sopii sinulle, joka haluat iskeä henkilöstösi käsiin konkreettisen kasan makuelämyksiä.
  • Myynnissä olevat Smartum Lounassetelit ovat vuonna 2020 arvoltaan joko 8,20 €, 10,00 € ja 10,70 €.
  • Setelien voimassaoloaika on minimissään 12 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät Smartum Lounassetelit ovat voimassa 31.12.2021 saakka.
  • Saat Smartum Lounassetelit nipuittain, yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Kun olet tehnyt setelitilauksen verkkopalvelussamme, toimitamme setelit heti, kun olet kuitannut laskusi.

Valitse lounasedun määrä ja verotustapa – sinä päätät

Lounasetu on rahanarvoinen etu työnantajalle ja työntekijälle. Työnantaja voi vähentää kustannukset verotuksessa, ja työntekijä hyötyy Lounasedusta joko luontoisetuna palkan lisänä tai lounasvähennyksenä.

Luontoisetu on palkan päälle tarjottava etu. Lounasvähennyksessä työntekijän nettopalkasta pidätetään edun verotusarvo eli 75 prosenttia. Voit lukea lisää lounasedun verotuksesta lataamalla lounasetuoppaan täältä.

Lounasetu tilataan Smartumilta samalla tavalla molemmissa tapauksissa, ero on vain siinä, miten etu käsitellään yrityksen sisällä.

Älä jätä henkilöstöäsi nuolemaan näppejään, vaan liity monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin.

Lataa Lounasedun tuotekortti tästä.

Tilaa Nyt