Smartumin työsuhde-edut

Puske henkilöstösi hyvinvointi uusille leveleille tarjoamalla Smartumin henkilöstöedut! Tarjolla on lounasta, liikuntaa, kulttuuria, työmatkoja, hierontaa sekä virkistäviä smoothieita. Tutustu etuihin ja valitse henkilöstöllesi ne edut, jotka saavat juuri heidät syttymään.

Smartum Lounasetu

Korttimaksu
Lounasseteli

Puske työntekijäsi terveellisen ruoan äärelle: lunasta Smartum Lounasetu. Tarjoa lounasetu joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisenä setelinivaskana. Älä jätä henkilöstöäsi nuolemaan näppejään, vaan liity monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin.

Valitse lounasedun määrä ja verotustapa – sinä päätät

Tue työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla. Lounasetu voidaan lisätä palkan päälle ja verottaa työntekijän tuloverotuksessa tai se voidaan vähentää suoraan palkasta.

Sellainen etu, millainen työntekijä

Jos työyhteisöösi kuuluu sekä jatkuvasti liikenteessä suhaavia myyjiä että kiinteästi konttorilla puurtavia duunareita, voi olla tarpeen tarjota lounasetua vain osalle työntekijöistä tai eri suuruisina summina.

Täyttä timanttia myös yksityisyrittäjälle

Lounasetu ei ole yrityksen koosta kiinni. Smartum Lounasedun voivat ottaa käyttöön kaikki osakeyhtiömuotoiset yritykset, vaikka olisit itse yrityksesi ainoa työntekijä. Pitäähän sinunkin saada murua rinnan alle, eikö?

Smartum Liikuntaetu

Korttimaksu
Kännykkämaksu
Verkkomaksu
Liikuntaseteli

Smartumin liikuntaetu on verovapaa tapa saada henkilöstösi hyvinvointiviisari hyppäämään huippulukemiin. Sekä maksukorttina, kännykässä ja setelinä toimiva liikuntaetu liikuttaa työntekijöitäsi tuhansissa paikoissa ympäri Suomen.

Sähköinen tai seteli – pallo on sinulla

Smartum tarjoaa liikuntaedun tarpeidesi mukaan – sähköisenä tai paperilla. Smartumin liikuntaetu kulkee käyttäjänsä lompakossa maksukorttina, kännykässä sovelluksena ja sillä voi kuitata jumppakortit ja sulkapallovuorot myös verkossa. Perinteinen liikuntaseteli sopii sinulle, joka haluat tarjota henkilöstöllesi lompakkoa lihottavan nipun hyvinvointia.

Kun tarjoat edut sähköisenä, voit seurata niiden käyttöä reaaliajassa

Vain käytetty etu lisää hyvinvointia. Työnantajana voit seurata sähköisten Smartum-etujen käyttöä reaaliajassa ja varmistaa, etteivät edut mene koskaan hukkaan. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen ylijääneet edut palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta ne voi jakaa uudelleen työntekijöille.

Koko Suomen kattava verkosto

Smartumin käyttäjillä on varaa valita. Smartum-verkostoon kuuluu tuhansia liikuntapaikkoja, joista työntekijäsi voi valita juuri hänelle itselleen sopivat lajit. Jos perinteinen raudan nostaminen salilla ei motivoi, vaihtoehtoja liikkumiselle riittää agilitystä crossfitiin ja suppailuun!

Smartum Liikunta- ja kulttuurietu

Korttimaksu
Kännykkämaksu
Verkkomaksu
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Smartumin Liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillesi mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Sekä maksukorttina, kännykässä ja setelinä toimiva Liikunta- ja kulttuurietu tunnetaan läpi Suomen tuhansissa harrastusmahdollisuuksissa.

Verovapaata vipinää

Smartum Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineet ovat arvonlisäverottomia ja yritys voi vähentää hankkimiskulun verotuksessaan. Voit tukea työntekijäsi harrastuksia verovapaasti 400 eurolla vuodessa ja tästä ei makseta palkan sivukuluja. Valitse vapaasti, tarjoatko henkilöstöllesi Liikunta- ja kulttuurisaldoa tai Liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

Käyttökohteita ympäri maan

Smartumin käyttäjillä on varaa valita. Smartumin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu n. 12 000 käyttöpaikkaa, joista työntekijäsi voi valita juuri hänelle itselleen sopivat lajit ja kulttuuriharrastukset. Jos perinteinen raudan nostaminen salilla ei motivoi, vaihtoehtoja löytyy areenakonserteista jääkiekkomatseihin ja kansalaisopistojen kursseihin.

Smartum Hierontaetu

Kännykkämaksu

Sano hyvästit kireille työntekijöille ja tarjoa heille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartum Hierontaedun avulla. Kännykän ruudulla toimiva Hierontaetu on kehoa huoltava kumppani. Verovapaa etu on kätevä sekä työnantajalle että työntekijälle.

Verovapaa, helposti hallittava etu

Smartumeilla voit tarjota työntekijöillesi kuukausittaisia hierontoja täysin verovapaasti. Voit räätälöidä edun suuruuden työntekijöidesi tarpeisiin sopivasti. Verovapaus sallii noin yhden hierontakerran kuukaudessa, 11 kuukautena vuodesta. Koska etu toimii täysin sähköisesti kännykällä, voit seurata työntekijöidesi hierontaedun käyttöä tarpeen mukaan ja varmistaa näin, että jokainen etu tulee käytettyä.

Vetovoimainen etu

On tutkittu juttu, että hyvinvointi on tämän päivän työntekijöille yhä tärkeämpi tekijä työpaikan valinnassa. Liity vetovoimaisten työnantajien joukkoon ja lisää etuvalikoimaasi Smartum Hierontaetu, jonka käyttäminen vetää työntekijöidesi suut messingille välittömästi käytön jälkeen.

Hierontaa työntekijän valitsemassa paikassa

Unohda ylimääräinen säätö ja sopimusten tekeminen yksittäisten hierontapaikkojen kanssa, Smartum Hierontaedulla valitset hierontapaikat suoraan Smartumin verkostosta. Työntekijäsi voi sitten valita niistä itselleen sopivimman. Voit valita paikkoja usealta paikkakunnalta ja tarjota näin etua ympäri Suomen työskenteleville työntekijöillesi.

Smartum Työmatkaetu

Kännykkämaksu

Kevennä työntekijöidesi päivittäistä matkustamista ja hanki Smartum Työmatkaetu. Edun avulla henkilöstösi voi maksaa matkalippunsa ja matkakorttinsa kaikilla R-Kioskeilla sekä monissa muissa lipunmyyntipaikoissa, QR-koodia kännykän ruudulta näyttämällä.

Räätälöi etu henkilöstösi tarpeisiin

Voit tarjota Työmatkaetua henkilöstöllesi eri tavoin. Lataa etu työntekijän tilille joko kokonaisuudessaan kerralla tai kuukausittain erissä. Voit myös tarjota edun vain niille työntekijöillesi, jotka kuluttavat bussien ja junien penkkejä kaikkein ahkerimmin. Työmatkaetu toimii myös porkkanana, jos haluat rohkaista autoilevia työntekijöitäsi liikkumaan ympäristöystävällisemmin. Edun voi tarjota myös niille, joilla on jo käytössään vapaa autoetu.

Helppo hallita ja käyttää

Työmatkaedun hallinta ja seuranta sujuu kuin rasvattu Smartum-verkkopalvelussa. Näet sieltä, kuinka moni on käyttänyt etunsa ja voit rohkaista käyttöä, jos huomaat, että joiltain on edun käyttö unohtunut matkan varrella. Matkalippujen ostaminen sujuu työntekijältä simppelisti älypuhelimella R-Kioskin kassoilla ympäri Suomen sekä monissa muissa lipunmyyntipaikoissa.

Tarjoa etua verovapaasti työntekijöillesi

Työmatkojen tukeminen on sinulle täysin verovapaata aina 300 euroon asti. Halutessasi voit tukea työmatkoja vaikka koko vuosilipun suuruisella summalla, verotusetusi vaihtelee summasta riippuen. Voit myös valita, tarjoatko työmatkaedun palkan päälle vai osana palkkaa.

Smartum Smoothie -seteli

Smoothie-seteli

Haluatko nostattaa veden henkilöstösi ja asiakkaidesi kielille? Smartum Smoothie on oivallinen keino kiittää tai palkita henkilöstöä ja muita sidosryhmiä virkistävällä tavalla.

Raikkaat Smartum Smoothiet ovat noudettavissa kaikista Jungle Juice Barin Suomessa sijaitsevista toimipisteistä. Hörppäämällä yhden juoman saat melkein päivittäisen tarpeen hedelmiä, marjoja ja kasviksia.

Sujauttamalla Smartum Smoothie -setelin

  • kiität tiimiä timanttisesta työsuorituksesta
  • piristät porukkaa rankan viikon päätteeksi
  • yllätät kesälahjana koko henkilöstöä
  • hyvittelet reklamoinutta asiakasta
  • toivotat sidosryhmille leppoisat lomat.