Mitä teen, jos Smartum-maksukorttini katoaa?

Voit tilata uuden Smartum-kortin kadonneen kortin tilalle työnantajasi kautta 10 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen) hintaan. Uusi kortti painetaan, kun maksusuoritus kirjautuu Smartumille. Uusi kortti toimitetaan sinulle noin viikon sisällä maksusta.

Vanhan kortin pääset sulkemaan kirjautumalla verkkopalveluumme ja viemällä hiiren yläoikealla olevan käyttäjätilin päälle ja valitsemalla “omat tiedot”. Tämän jälkeen, kun rullaat sivun alalaitaan ja klikkaat “raportoi kadonnut kortti”, niin kortti sulkeutuu.