Tervetuloa Smartumin uusille verkkosivuille! Katso lisätietoja uusilla verkkosivuillamme navigoinnista täältä.

Anna työntekijöillesi vapaus valita

Me kaikki tarvitsemme erilaisia asioita voidaksemme hyvin. Valitse SmartumPlus ja anna työntekijöillesi vapaus valita itse, miten he edistävät omaa hyvinvointiaan.

Kysy SmartumPlussasta

Hyvinvoinnin tukemisen uusi aika

SmartumPlus on työntekijöistään aidosti välittävän yrityksen valinta. Se sisältää joustavan hyvinvointisaldon, jolla työntekijäsi voivat maksaa niin liikunta-, kulttuuri-, hieronta- kuin työmatkapalvelunsa. Halutessasi voit tarjota heille myös lounasedun. Työntekijäsi pääsevät edistämään hyvinvointiaan lähes heti – juuri heille merkityksellisellä tavalla.

Tällä hetkellä SmartumPlus on tilattavissa vain uusille asiakkaille, jotka tilaavat etuja alle 100 henkilölle. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja tulemme vuoden 2021 aikana tarjoamaan palvelun kaikille asiakkaille.

 

todellinen vapaus

Todellinen vapaus

Joustavan saldon ansiosta työntekijät saavat vapauden valita, kuinka he edistävät omaa hyvinvointiaan.

nopea käyttöönotto

Etujen nopea käyttöönotto

Työntekijät pääsevät käyttämään etujaan nopeasti ja vaivattomasti SmartumPay-mobiilisovelluksella ja verkkomaksulla.

smartumplus helppo hallinnointi

Helppo hallinnointi

Etujen tilaaminen on helppoa: lisää vain työntekijät ja haluamasi saldon määrä. Saat raportit järjestelmästä suoraan palkkahallintoon.

työsuhde-edut, henkilöstöedut, työhyvinvointi, joustava työsuhde-etu, yksilöllinen hyvinvointi

Mitkä ovat SmartumPlus-palvelun kustannukset?

SmartumPlus-palvelun kustannukset muodostuvat käyttäjäkohtaisista palvelumaksuista. Maksat ainoastaan tilaamistasi hyvinvointieduista. Nyt tarjoat työntekijöillesi SmartumPlus-palvelun kampanjahintaan 1€/kk/hlö*!

*SmartumPlus on tällä hetkellä tarjolla ainoastaan Smartumin uusille asiakkaille, jotka tilaavat etuja alle 100 henkilölle. Kampanjahinta on voimassa 31.12.2020 asti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. 

Tilaa nyt! Kysy meiltä

Smartumin hyvinvointiedut saavat ihmisen kukoistamaan

Kun tarjoat työntekijöillesi SmartumPlus-palvelun, vain mielikuvitus on rajana oman hyvinvoinnin edistämisessä. Työntekijä saa joustavan hyvinvointisaldon, jota hän saa käyttää vapaasti liikuntaan, kulttuuriin, työmatkaan ja hierontaan – verottajan sallimissa rajoissa. Voit tarjota myös lounasedun osana SmartumPlus-palvelua. Käytettävissä on yhteensä yli 26 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen!


liikuntaetu

Liikunta

Verkostoomme kuuluu tuhansia liikuntapaikkoja, joista työntekijäsi voi valita juuri ne lajit, jotka saavat hänet syttymään. Jos perinteinen raudan nostaminen salilla ei motivoi, vaihtoehtoja liikkumiselle riittää agilitystä crossfitiin ja suppailuun!

liikunta- ja kulttuurietu

Kulttuuri

Kulttuuriedulla työntekijäsi pääsevät nautiskelemaan unohtumattomista elämyksistä niin museoissa, konserteissa kuin leffateattereissa. Tiesitkö, että taide- ja kulttuuritoiminta vähentää tutkitusti stressiä?

hierontaetu

Hieronta

Hierontaetu tarjoaa työkykyä tukevaa arjen luksusta. Kun hartiajumi iskee, etu on näppärästi käytettävissä ympäri Suomen. Hierontaverkostoomme kuuluu jo yli 2000 hierontapaikkaa. 

työmatkaetu

Työmatka

Työmatkaedulla kevennät työntekijöidesi päivittäistä matkustamista. Työntekijät voivat maksaa matkalippunsa tai matkakortinsa SmartumPay-mobiilisovelluksella, HSL-sovelluksessa, R-Kioskeissa sekä monissa muissa lipunmyyntipisteissä.

lounasetu

Lounas

Voit tarjota myös lounasedun. Kannusta työntekijäsi terveellisen ja ruoan äärelle ja varmista palauttavat lounashetket. Lounasverkostoomme kuuluu lähes 9000 lounaspaikkaa. Liity siis monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin!

plus_iphone_1720x1400px

Mutkaton etujen käyttö 

SmartumPlus on kokonaan digitaalinen palvelu, jossa myös etujen käyttäminen tapahtuu digikanavissa. Pääasiallinen maksutapa on SmartumPay-mobiilisovellus, joka käy maksutapana lähes koko verkostossamme. SmartumPlus-etua voi myös käyttää yhä useamman palveluntarjoajan verkkokaupassa tai mobiilisovelluksessa.

Hallinnoinnin helppous

SmartumPlus-palvelu säästää aikaa ja vaivaa myös työnantajalta. Etujen tilaaminen sujuu helposti ja nopeasti: lisää vain työntekijät sekä haluamasi saldon määrä. 

Myös raportointi onnistuu ketterästi, sillä saat raportit järjestelmästä suoraan palkkahallinnolle.

Maksutavat Käyttökohteet

smartumplus, smartum ota yhteyttä

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten

Täytä yhteystietosi koski asiasi sitten SmartumPlus-palvelun täyttöä tai tarjousta. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.