Smartum-kumppaniverkostot

Smartumin etuja käyttävien työntekijöiden piiriin kuuluu jo miljoona suomalaista. Hyödynnä tämä valtava potentiaali ja hyppää heti mukaan Smartum-aaltoon ja ansaitse lisää kahisevaa kassaasi! Smartumin verkostoon liittyminen ja verkostoon kuuluminen on täysin ilmaista. Maksat palvelupalkkion vain silloin, kun Smartumeilla tehty maksu kilahtaa kassaasi.

Ota siis lusikka kauniiseen käteen ja liity Smartumin Lounas-, Liikunta-, Kulttuuri- tai Hierontakumppaniksi!

Smartumin Lounasverkosto

Yhteinen etumme on, että miljoonalla Smartumin asiakkaalla on valittavanaan mahdollisimman paljon lounaspaikkoja. Smartumin kumppanina ravintolasi saa lisänäkyvyyttä. Kun saamme Smartum Lounas -maksuvälineitä käyttävät syömään ravintolassasi, kaikki voittavat.

Smartum Lounas -maksuvälineillä voi maksaa kolmella eri tavalla: lounasseteleillä, kortilla tai kännykällä. Voit itse päättää, mitä maksutapoja vastaanotat. Suosittelemme toki, että vastaanotat kaikkia maksutapoja, jolloin kukaan tiettyä Smartum-maksutapaa käyttävä ei juokse nälissään naapuriravintolaan.

Et maksa Smartumien vastaanottamisesta mitään kiinteitä kuluja vaan ainoastaan provision silloin, kun maksu kilahtaa kassaan. Et tarvitse myöskään mitään laitteita tai uusia ohjelmistoja Smartumeilla maksamista varten.

Jos jokin mietityttää, täältä löydät lounasverkostoon liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Smartumin Liikunta- ja kulttuuriverkosto

Erilaisia Smartum-etuja käyttää jo miljoona suomalaista. Smartum-tarra toimipaikkasi ovessa toimii asiakasmagneettina ja tienaat enemmän tuohta.

Ruuhkaa liikuntapaikan kassalla? Nopeuta asiakaspalveluasi ja lisää palvelusi myyntiin Smartumin käyttöpaikkahakuun. Näin asiakkaasi voivat ostaa liikuntapalveluitasi suoraan verkosta Smartumin sivuilta, etkä tarvitse omaa verkkokauppaa. Helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea mutkatonta sinulle.

Kännykkä kulkee käyttäjän mukana miltei joka paikassa, samoin Smartumit. Asiakkaasi voi maksaa Smartumeilla kännykän ruutua vilauttamalla, kun klikkaat Smartumin verkkopalvelussa tarjontaasi kännykällä maksamisen. Jokainen uusi maksutapa tarkoittaa uusia, potentiaalisia asiakkaita sinulle.

Täältä näet usein kysyttyjä kysymyksiä liikunta- ja kulttuuriverkostoon liittyen, mikäli joku asia askarruttaa.

Smartumin Hierontaverkosto

Haluatko lisää asiakkaita helposti? Hierontaetua työntekijöilleen tarjoavia yrityksiä on koko ajan enemmän ja enemmän. Hierontaetu motivoi käyttäjiään pitämään paikat vetreinä käyttämällä hierontapalveluita.

Verohallinnon edellytys hierontaedun verovapaudelle on ollut, että työnantaja valitsee rajatun määrän hierontapaikkoja Smartumin verkostosta. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan työnantaja on määritellyt etukäteen valitut hierontapaikat, joissa Smartum Hierontaetua voidaan käyttää. Mikäli asiakas olisi kiinnostunut käyttämään sinun hierontapalveluita, hänen tulisi olla yhteydessä omaan työnantajaansa.

Työnantaja siis valitsee Smartumin hierontaverkostosta muutamia hierontapaikkoja, joissa työntekijät voivat hierontaetuaan käyttää. Kun asiakas saapuu hierontaan, sinulla on samalla loistava mahdollisuus lisämyyntiin.

Hierontaverkostoon liittyminen ja verkostossa oleminen on täysin maksutonta. Maksat palvelupalkkion ainoastaan Smartum Hierontaedulla tehdyistä maksuista, jotka kuitataan kätevästi lukemalla QR-koodi kännykän ruudulta. Muistappa, että hierontoja ei voi maksaa Smartumin Liikuntaedulla, vaan ainoastaan Hierontaedulla.

Jos jokin raavituttaa pääkoppaa, voit kurkata hierontaverkostoon liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä täältä.