Käytännön ratkaisuja, vinkkejä ja apua koronatilanteessa etujemme käyttäjille, työnantajille ja palveluntarjoajille. Käy katsomassa täältä!

Smartum-kumppaniverkostot

Smartumin etuja käyttävien työntekijöiden piiriin kuuluu jo miljoona suomalaista. Hyödynnä tämä valtava potentiaali ja hyppää heti mukaan Smartum-aaltoon ja ansaitse lisää kahisevaa kassaasi! Smartumin verkostoon liittyminen ja verkostoon kuuluminen on täysin ilmaista. Maksat palvelupalkkion vain silloin, kun Smartumeilla tehty maksu kilahtaa kassaasi.

Ota siis lusikka kauniiseen käteen ja liity Smartumin Lounas-, Liikunta-, Kulttuuri- tai Hierontakumppaniksi!

Smartumin Lounasverkosto

Yhteinen etumme on, että miljoonalla Smartumin asiakkaalla on valittavanaan mahdollisimman paljon lounaspaikkoja. Smartumin kumppanina ravintolasi saa lisänäkyvyyttä. Kun saamme Smartum Lounas -maksuvälineitä käyttävät syömään ravintolassasi, kaikki voittavat.

Smartum Lounas -maksuvälineillä voi maksaa kolmella eri tavalla: mobiilisti SmartumPay-sovelluksella, lounasseteleillä tai Smartum maksukortilla vuoden 2020 loppuun asti. Voit itse päättää, mitä maksutapoja vastaanotat. Suosittelemme toki, että vastaanotat kaikkia maksutapoja, jolloin kukaan tiettyä Smartum-maksutapaa käyttävä ei juokse nälissään naapuriravintolaan.

Et maksa Smartumien vastaanottamisesta mitään kiinteitä kuluja vaan ainoastaan provision silloin, kun maksu kilahtaa kassaan. Et tarvitse myöskään mitään laitteita, sovelluksia tai uusia ohjelmistoja Smartumeilla maksamista varten.

Jos jokin mietityttää, täältä löydät lounasverkostoon liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Smartumin Liikunta- ja kulttuuriverkosto

Erilaisia Smartum-etuja käyttää jo miljoona suomalaista. Smartum-tarra toimipaikkasi ovessa toimii asiakasmagneettina ja tienaat enemmän tuohta. Asiakkaasi voivat kuitata maksun joko SmartumPay-sovelluksella, seteleillä, verkossa tai kortilla vuoden 2020 loppuun asti.

Kännykkä kulkee käyttäjän mukana miltei joka paikassa, samoin Smartumit. Asiakkaasi voi maksaa SmartumPay-sovelluksella kännykän ruutua vilauttamalla.

Täältä näet usein kysyttyjä kysymyksiä liikunta- ja kulttuuriverkostoon liittyen, mikäli joku asia askarruttaa.

Smartumin Hierontaverkosto

Haluatko lisää asiakkaita helposti? Hierontaetua työntekijöilleen tarjoavia yrityksiä on koko ajan enemmän ja enemmän. Hierontaetu motivoi käyttäjiään pitämään paikat vetreinä käyttämällä hierontapalveluita. Kun asiakas saapuu hierontaan, sinulla on samalla loistava mahdollisuus lisämyyntiin.

Hierontaverkostoon liittyminen ja verkostossa oleminen on täysin maksutonta. Maksat palvelupalkkion ainoastaan Smartum Hierontaedulla tehdyistä maksuista, jotka asiakas kuittaa kätevästi mobiilisti SmartumPay-sovelluksen avulla. Muistappa, että hierontoja ei voi maksaa Smartumin Liikuntaedulla, vaan ainoastaan Hierontaedulla.

Jos jokin raavituttaa pääkoppaa, voit kurkata hierontaverkostoon liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä täältä.