Smartum language switcher

Smartum Saldolla tarjoat työsuhde-edut helposti

Henkilöstön hyvinvoinnin helppoa hallintaa!

Smartum Saldo on monipuolinen hallinnointityökalu, jolla työnantaja voi tarjota ja järjestää liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaedun henkilöstölleen. Laajaan ja laadukkaaseen Smartum-verkostoon kuuluu tuhansia käyttökohteita ympäri Suomen.

Smartum Saldo helpottaa työnantajan arkea: tilaaminen, tiedotus, edun lataaminen ja seuranta tapahtuvat kaikki verkossa. Saldo ladataan työntekijän omalle Smartum-tilille. Työntekijä käyttää saldoa käyttöpaikasta ja edusta riippuen joko mobiilisti, verkkomaksulla tai kortilla, joka postitetaan työntekijän haluamaan osoitteeseen.

Smartum Saldo liikuntaedun tai liikunta- ja kulttuuriedun tarjoamiseen    

Sekä liikunnalla että kulttuurilla on tutkitusti myönteisiä vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen vireyteen. Työnantaja voi valita, lataako työntekijän Smartum-tilille liikuntasaldoa vai liikunta- ja kulttuurisaldoa.

  • Työntekijä voi käyttää etua vain työntekijän tilille ladatun saldon mukaisesti. Liikuntasaldo käy vain liikuntapaikoissa, kun taas liikunta- ja kulttuurisaldo avaa ovet myös kulttuuritarjontaan.
  • Työntekijälle ladattu saldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Edun käytöstä muistutetaan usein. Mahdollisesti käyttämättä jäänyt saldo palautuu työnantajan Smartum-tilille uudelleen jaettavaksi.

Smartum Saldo lounasedun tarjoamiseen

Tutkimustulokset osoittavat, että lounaalla ja lounastauolla on suuri vaikutus työtehon ja työhyvinvoinnin kannalta. Smartum Lounassaldo tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden säännölliseen ja terveelliseen ruokailuun tuhansissa ravintoloissa ympäri Suomen. 

  • Työntekijälle ladattu saldo on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä.
  • Lounassaldoa voi käyttää kerralla 6,40–10,30 euroa (Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaisesti).
  • Työnantaja voi tarjota edun kuukausittain toistuvasti, jolloin etu jaetaan aina kuun alussa työntekijöiden Smartum-tileille.
  • Työntekijä käyttää lounasetua kortilla tai mobiilimaksulla.

Smartum Saldo työmatkaedun tarjoamiseen

Työmatkasaldo on arvostettu henkilöstöetu, joka edistää työntekijän arjen sujuvuutta ja sitä kautta hyvinvointia.

  • Työmatkasaldolla maksu tapahtuu mobiilisti QR-koodin avulla, eikä Smartum-korttia käytetä. QR-koodin pystyy myös tulostamaan.
  • Työmatkasaldolla työntekijä voi ostaa työmatkailuunsa sopivan lipputuotteen tai ladata matkakorttinsa kaikilta R-kioskeilta ympäri Suomen.
  • Työmatkaetu on työntekijälle veroton etu 300 euroon asti.