Liikunta- ja kulttuurietu 

Houkuttele henkilöstösi hikoilemaan tai kannusta kulttuurin pariin! Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun avulla työntekijäsi pääsevät palautumaan kukin tavallaan ja voivat paremmin niin töissä kuin kotona.

{{item.alt}}

Jokaiselle jotakin

Smartumin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu jo yli 20 000 käyttökohdetta, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä aina teatterista kuntonyrkkeilyyn ja kiipeilystä pakohuonepeleihin. Oli työntekijäsi sitten bodari, hevari tai korkeakulttuurin harrastaja, tällä edulla ovet aukeavat niin kuntosalille, sambaan, joogaan, rock-konsertteihin kuin oopperaan. Harrastukset ja kulttuurielämykset kuitataan käyttöpaikasta riippuen joko SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna.

Tarjoa liikunta- ja kulttuurietua SmartumPlus-palvelun joustavan hyvinvointisaldon avulla!

SmartumPay_nainen

Liikunta- ja kulttuurisaldo

Tarjoa liikunta- ja kulttuurietua sähköisesti

SmartumPlus – Tilaa liikunta- ja kulttuurietua ennakko- tai jälkilaskutuksella 

Joustava SmartumPlus käy kaikissa Smartumin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, terveys- ja työmatkaverkoston toimipisteissä, jotka ottavat vastaan Smartum-maksuja. SmartumPlus-palvelu on helppo ja nopea sähköinen palvelu, jonka kautta tilaat edut työntekijöillesi muutamalla klikkauksella.

Kun tilaat etuja ja jaat ne työntekijöillesi haluamallasi määrällä, voivat he itse valita miten käyttävät etunsa verottajan määrittämien rajojen mukaisesti.

Tilaa SmartumPlus-edut tästä

Setelikuva_2024_verkkosivut_2600x2000

Smartum-setelit

Tarjoa etua seteleinä

Vuoden 2024 aikana Smartum-seteleiden varasto myydään loppuun, ja jäljellä on enää liikuntaseteleitä. Paperisten setelien voimassaoloaika on minimissään 15 kuukautta. Tällä hetkellä myytävät setelit ovat voimassa 31.12.2025 saakka.

Tilaaminen ja kustannukset

Setelitilaus tehdään Smartum-verkkopalvelussa. Toimitamme setelit heti, kun olet maksanut tilauslaskun.

Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa on 30 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).


Tilaa Smartum-setelit tästä

Liikunta-ja kulttuuriedun verotus

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus

Liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaasti

Tue työntekijöidesi liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja vähennä siitä aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti yrityksesi tuloverotuksessa. 

Liikunta- ja kulttuurietu on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on henkilökohtainen ja kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti yhteensä 400 euroa kalenterivuodessa per työntekijä.

Omavastuun periminen liikunta- ja kulttuuriedusta on täysin mahdollista, myös veroviranomainen hyväksyy sen. Omavastuulla sitoutat työntekijän käyttämään etunsa – vain käytetty etu lisää hyvinvointia!

Tilaa vero-ohje
tilaa liikunta- ja kulttuurietua

Kiinnostuitko?

Tilaa liikunta- ja kulttuurietua ja ilahduta työntekijöitäsi! Jättämällä yhteystietosi asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun.

Myös näitä hyvinvointietuja muut työnantajat tarjosivat

ikonit_lounas

Lounasetu

Näytä työntekijöillesi tie terveellisen ruoan äärelle lounasedulla! Voit tukea työntekijöidesi lounastamista haluamallasi summalla ja tavalla.

Lue lisää

ikonit_hieronta

Hierontaetu

Mieli kirkkaaksi ja keho vetreäksi! Hierontaedulla hellit henkilöstöäsi ja autat heitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Lue lisää

ikonit_työmatka

Työmatkaetu

Yllytä työntekijöitäsi fiksuun työmatkailuun työmatkaedulla! Työmatkaedun avulla helpotat henkilöstön arkea ja kannustat heitä matkustamaan ekologisemmin.

Lue lisää

pyöräetu

Pyöräetu

Porukka liikkeelle Smartumin uudella pyöräedulla! Pyöräetua voi tarjota verovapaasti 1 200 eurolla vuodessa (100 € /kk) kaikille työntekijöille ympäri Suomen. Smartumilla edun suuruus voi olla myös 50 €/kk ja siksi se sopii kaikkien palkansaajien budjettiin. 

Lue lisää

terveysetu

Terveysetu

Terveysedulla entistä parempaa työterveyttä! Terveysetu on työterveyden laajennettu palvelukokonaisuus, jolla työntekijäsi huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä monipuolisemmin esimerkiksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Lue lisää

voimavaraetu

Voimavaraetu

Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän henkistä kapasiteettia ja muutoksensietokykyä ja  Voimavaraetu vastaa tähän tarpeeseen. Voimavaraetu on mielen sparrausta, joka toimii paitsi ennaltaehkäisevänä apuna, myös nopeana apuna mielen hetkittäiseen kuormitukseen. 

Lue lisää