Kasvata asiakasmäärääsi muistuttamalla hyvinvointieduista!

 

{{item.alt}}

Hei kumppanimme!

Haluamme auttaa sinua ja hyvinvointietujemme käyttäjiä löytämään toisenne. Asiakkaillamme on vielä paljon tämän vuoden etuja käyttämättä, joihin he kaipaavat sinulta inspiraatiota ja käyttövinkkejä.

Helpottaaksemme sinua, olemme koonneet tähän alle sinulle valmiit ja ilmaiset materiaalit, joiden avulla voit viestiä helposti asiakkaillesi Smartum-maksujen vastaanottamisesta. Näin etujemme käyttäjät löytävät sinun palvelusi etsiessään käyttökohteita tänä vuonna vanheneville eduilleen.

Olemme tehneet kaiken sinulle valmiiksi

Kopioi tästä valmis teksti, lataa kuvat ja julkaise!

 

1. Valitse ensin teksti. Voit valita teksteistä sinulle sopivamman vaihtoehdon, ja halutessasi muokata tai täydentää sitä.

Tekstipohja 1:

Onko sinulla vielä käyttämättä vuoden 2022 hyvinvointietuja?

Tiesithän, että meillä voit maksaa Smartumin hyvinvointieduilla. Älä anna tämän vuoden etujen vanhentua, vaan ota niistä kaikki ilo irti ja nosta hyvinvointisi uudelle tasolle. Ota aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi, tervetuloa meille!

#smartum 

Tekstipohja 2:

Onko sinulla vielä tämän vuoden hyvinvointietuja käyttämättä? Älä jätä ilmaista rahaa hyödyntämättä!

Voit maksaa palveluitamme Smartumin hyvinvointieduilla. Ota kaikki ilo irti työnantajasi tarjoamista eduista ja nosta hyvinvointisi uudelle tasolle.

#smartum

2. Lataa kuvat tästä. Tallenna kuvatiedostot tietokoneellesi tai kännykällesi.

3. Luo julkaisu valitsemallasi kuvalla ja tekstillä, ja julkaise se Facebookissa tai Instagramissa. Muista merkitä Smartumin sosiaalisen median tili (Facebook tai Instagram @smartumfi) julkaisuusi, jotta voimme myös jakaa julkaisusi kanavissamme!

4. Nauti kasvavasta asiakasvirrasta!


Somekuva1
Somekuva3
Somekuva5
Somekuva2
Somekuva4
Somekuva6
Maksujen vastaanottaminen_pienennetty

Sosiaalisen median ohjeistus kumppaneille

Jaamme mielellämme kumppaneidemme sisältöjä, tarjouksia ja vinkkejä Smartumin somekanavissa.

Tutustuthan oheiseen sosiaalisen median ohjeistukseen:

  • Kun jaat somessa sisältöä yrityksesi seuraajille, merkitse siihen Smartumin sosiaalisen median tili (InstagramFacebook ja Twitter @smartumfi). Näin voimme jakaa sisältöä eteenpäin omille seuraajillemme. 
  • Huomaathan, että pelkän hashtagin lisäämisestä ei tule meille ilmoitusta ja sisällön jakaminen eteenpäin on sallittu vapaasti vain silloin, kun oikea tili on merkitty.
  • Jaamme eteenpäin ainoastaan sellaisia postauksia, joissa ei ole mainittu kilpailijoitamme tai näy heidän logojaan.
  • Voit hyödyntää postauksissa logoja ja esitteitä, jotka löydät Smartum Materiaalipankista
  • Instagram-tarinoiden GIF-hausta löydät Smartumin omia GIF-animaatioita hakusanalla "Smartum". Voit käyttää näitä tarinassasi, kun haluat viestiä Smartum-maksutavasta.